Bizim zamanımızda ne sendrom vardı ne ergenlik vardı annemiz bize kızardı hicbirseyimiz kalmazdı simdikiler anne karnında bile strese giriyolarAyyy ben 2 yaş sendromu olan kız torun baktım aman aman birde 3 yaş mı varmış hemde erkek alalh yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun
Bn yanlış kişiyi alintilamisim da ondan görmemişsinAllah seni tesadüfen görmem peki
İrademşze sahip çıkalım regle yapacak bir şey yok canım
Çok geçmiş olsun canım menün de azıcık zaten bol eksin olsun
Oy anam anam Allah can sağlığı vetsin bu günler de geçerbenim bir oğlum var ama kızlarımdan daha naif kızlar da zaten çeneden ibaret hahaha tabiatlarına uygun davranıyorlar yani
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet eksi olsun canımCanım sucuklu tostlar ne ekmeğinden tahminen ne kadar ekmek? akşamki pilav geç saat olmuş mandalina bir tanr olsa daha iyiymiş
Çok yoğundu spora bile gidemedim
Ben konunun başını bilmiyorum, kim hamile, ilk bebek mi, torun mu nedir emin değilim ama sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah. Çok güzel bir ömrü olsun, mutlulukla huzurla büyütmek nasip olsun. Amiinn.Selamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyordoktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Canımmm çok üzüldüm, şükürler olsun hepsi müdahale olmadan çıkmış sanırım. İnşallah filmi de temiz çıkmıştır, geriden geliyorum ben.Canlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Çok güzel menü, adım sayısı harika yarın çok güzel eksi gelecek inşallah15 Kasım menüsü
Sabah
Lorlu pırasalı omlet
4 zeytin
Ogle
Çeyrek elma
1 mandalina
2 ceviz
Akşam
Sardalya tava
Salata
Su 2.litre
Spor 17 bin adım
LenaG Boncuk2307 Eki Görüntüle 3504208
Çok az yemişsin ablam yine, afiyet olsun yarın çok güzel eksi göreceksin inşallah15 Kasım
Sabah 9.00 Üç buğday patlağı ,çay
11.00 Bir buçuk haş yumurta, salatalık, havuç , zeytin, peynir
16.30 Dört ızgara kanat , salata, ayran
20.00 Bir ceviz , yeşil çay
İki litre su
Eki Görüntüle 3504210
Boncuk2307 Sitare55 LenaG
Afiyet olsun inşallah yarın güzel eksiyi görünce keyfin yerine gelirLenaG Boncuk2307
Hepinize merhaba.
14:30 sade Türk kahvesi
15:00_15 :30 resmini eklediğim kardiyo egzersizi 2 kez yapıldı. Toplamda 32 dk oluyor.
16:00_17:00 ilk ve tek öğünüm:
200 gr ev yoğurdunu içine,
100 gr yağsız tuzsuz lor ( protein az geliyordu ondan ekledim.)
1 çk chia tohumu
1 çk üzüm çekirdeği
2 ceviz
Yarım yeşil elma
3 hurma
ekledim ve karıştırıp tükettim. Bugünde iştahım yok ve canım hiçbirşy yemek istemedi. Zorla bunu yedim.
1.5 lt su içtim yatıncaya kadar 2 olur.
3 fincan bitki çayı ve 1 maden suyu içtim.
Keyfim yok arkadaşlar eğer ilerleyen saatlerde yerine gelirse biraz daha spor yaparım yaparsam eklerim yine.
Herkese hayırlı mutlu akşamlar diliyorum.
Afiyet olsun bol eksi olsun inşallahSitare55 LenaG Boncuk2307
15 Kasım 2024 Cuma
sabah 09.30
60 gr ekşimaya ekmek arasında 2 ince dilim füme et ve 35 gr kaşar peyniriyle tost, domates ve biber
öğlen 13.00
3 köfte, 2 küçük salatalık, 2 etiform
ara 14.30
100 mlt kefir
ara 17.00
8 kuruyemiş
akşam 19.00
3 kepçe tavuklu yoğurtlu sebzeli çorba, 3 yk kıymalı kabak yemeği, salata, 1 dilim ekşimaya ekmek
ara 21.30 gibi içerim
100 mlt meyveli kefirle 1-2 ceviz
2 lt su
Afiyet olsun yarın inşallah güzel bir eksi gelecek15 Kasım menü
08.00 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 4 kasik lorlu soğan kavurma, yeşillik, turp, 1 dilim tb ekmek 1 fincan beyaz çay
13.00 1 elma, 12 beyaz leblebi, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 bardak süt, yarım ejder meyvesi
18.30 3 parça kuzu pirzola, bolca salata, 2 dilim tb ekmek
3.5 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Afiyet olsun çok az olmuş, sen dün menü vermiş miydin kaptanım?? Kaçırdım mı acaba yoksa sen mi menü yorumlarken unuttunLenaG Boncuk2307 Sitare55
Cuma
Sabah 9 . Sade kahve 2 lokma kek
11.00 az sütlü kahve , 1 kayısı, ceyrek ayva
12.00 6 kasik yumurtali ıspanak
1 yk biber kizartma
2 dolu kasik yogurt
20.00
Sütlü kahve
1 incir
2 ceviz
1 yk leblebi
❤Spor:4000 adim
Afiyet olsun çiçeğimİyi akşamlar, Hayirli Cumalar
Gün kapanışı
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 15.00
Yumurta
İnce dilim kaşar Peynir
3 Zeytin
1 tk reçel
Yarımşar tatlı kaşığı bal ve çikolata
Çeyrek simit
1 dilim kızarmış ekmek
1 sigara böreği
3 er dilim domates, salatalik
2 sosis
19.45 akşam
Tavuklu çorba
3 vişneli sarma
Ev işleri
2.5 lt su
Ayy hepsi çok güzel görünüyor afiyet olsun, ben kendimden utandım paçavra gibi yiyorum ben kendime hiç özenmiyorum onu fark ettimEki Görüntüle 3504304 Eki Görüntüle 3504305 Eki Görüntüle 3504306 Eki Görüntüle 3504309 @CicekbocekkaktusSitare55 @Jou LenaG 2 günlük menülerim ama en son eklediğim fotodan sadece sakallı pogacayi yedim onun dışında hiç birsey yemedim komşum gelecekti yanında eşlik etmek için yavaş yavaş soğursun pogacayi yedim bide dün regl oldum karnım şiş ve odemliyim
Afiyet eksi olsun inşallahMerhabalar bugün ku menüm
10 da kahvaltı
Bir dilim ekmek
Roka , haşlanmış yumurta,iki lokma tahin pekmez (tahin yoğunlukta),
Öğleden sonra 2 de
3 dilim ayva,bir dilim elma,4 badem,bir ceviz,4fistik,iki kasisk yoğurt
Ara
Bir bardak kefir
Akşam 6 da
Haşlanmış tavuk bir porsiyon,2yk meyhane pilavı ,
LenaG , Cicekbocekkaktus
Tek öğün güzel menü olmuş afiyet olsun, adım sayısı da harika15 Kasım Cuma menüm
19.00
5 yk çiftlik kebabı
3 yk pilav
1 kase tere ve roka
3 salatalık
2 mandalina
1 dilim elma
1 avuç fıstık
Su: 2 lt
Spor: 13.463 adım
Eki Görüntüle 3504353
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Afiyet eksi olsun ablacımMenüyü paylaşayım. Öksürük krizi tuttu yine. Bilmiyorum nasıl geçecek
Kahvaltı
1 yumurta
1 bardak yeşil çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam (16.30)
3 kaşık mantar kavurma
Avuç içi kadar ince lavaş
3 adet fasulye turşusu
1 kaşık mantı
Simdi de kayısı çayı iciyorum
Adım sayım 6568
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Su az geldi sadece afiyet eksi olsun15 Kasım Cuma menüsü
11.30 ilk öğün
1 kepçe çorba ( ezogelin benzeri bişeydi), 2 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık etli türlü tarzı bir yemek (patates, havuç, patlıcan, et vardı), üç ısırık lahana turşusu.
18.30 akşam
1 dilim ekmek, 1 köfte.
19.30 çay yanı kuru üzüm ve fındık (fındık en fazla 10 taneydi, üzüm de iki kaşık diyebiliriz)
Su 1.5 litre
Spor 5000 adım
LenaG Boncuk2307
Benimkinin kardeşi yok da ne oluyorAy demek hepsinde var ikidebir anne sen bni sevmiyor musun sen bnm annem değil misin diyo bu sefer çok üzülüyorum kardeşini çok kiskaniyor diye
İnşallah canım ❤Sevindim yatış olmamasına, tez zamanda iyileşir inşallah 2 kez kabakulak geçirmiş biri olarak çok zor çok acılı anlayabiliyorum kızınıGüzel menü bu arada afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
İnşallah aç kaldığına emeklerine azmine değer bir eksi görürsün ablacımm
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun bol eksi olsun
Afiyet olsun inşallah faydası olur
Sen kalori açığı yapıyor musun acaba abla, aslında güzel ama biraz kalabalık geldi gözüme, inşallah bol eksi olsun
İnşallah kaptaniçemCanım 17 sinde anket bitiyor sonuçlara göre bakarız
Geçmiş olsun canımiçli köfte yemek için baya aç kalınmış afiyet olsun
Anneciğinin ellerinden öperim
Ne ka güzel görünüyor ellerine sağlık
Canım çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin sana(erkekler hastalanınca çok mızmız oluyorlar )
Merakla yarınki tartıya beklemedeyim inşallah istediğin gibi olur
Afiyet olsun güzel bir menü
Afiyet olsun hedeflediğin kaloriye uygun dengeli bir menü
Afiyet olsun canım sabahları yediğin meyvenin yanına ceviz vs eklemeyi unutma (daha tok tutuyor)
Hafif güzel bir menü olmuş afiyet olsun
Çok güzel menü afiyet olsunadımlar her zamanki gibi
Afiyet olsun canım gerçekten çok az olmuş gece acıkmazsın umarım
sana da iyi akşamlar
AmaneeeyBugün sana özenip akşam yemeğini filtre kahveyle kapattım
Keyifli vakitler geçirin birlikteLenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım
Hoşgeldin tekrarSelamlar. Nasılsınız kızlar.
Geçen hafta ani bir kararla şehirdışına çıktık o yüzden bildirim yapamadım. Tabi tatilde de çok güzel beslenemedim biraz kilo aldım bence, yarın tartılıp yüzleşeceğim bu gerçekle...Müsaadeniz olursa burada düzenli menü paylaşımıyla tekrardan başlamak istiyorum.
LenaG Boncuk2307 Mthn83
Teşekkür ederim ablam hoşbuldum, nasılsın? O yukarıda yazan rakam ne bin kere maşallahHoşgeldin tekrar