Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayyy ben 2 yaş sendromu olan kız torun baktım aman aman birde 3 yaş mı varmış hemde erkek alalh yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun
Bizim zamanımızda ne sendrom vardı ne ergenlik vardı annemiz bize kızardı hicbirseyimiz kalmazdı simdikiler anne karnında bile strese giriyolar

Bn yanlış kişiyi alintilamisim da ondan görmemişsin

Selamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyor doktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Ben konunun başını bilmiyorum, kim hamile, ilk bebek mi, torun mu nedir emin değilim ama sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah. Çok güzel bir ömrü olsun, mutlulukla huzurla büyütmek nasip olsun. Amiinn.

Canımmm çok üzüldüm, şükürler olsun hepsi müdahale olmadan çıkmış sanırım. İnşallah filmi de temiz çıkmıştır, geriden geliyorum ben.

15 Kasım menüsü
Sabah
Lorlu pırasalı omlet
4 zeytin
Ogle
Çeyrek elma
1 mandalina
2 ceviz
Akşam
Sardalya tava
Salata
Su 2.litre
Spor 17 bin adım
LenaG Boncuk2307 Eki Görüntüle 3504208
Çok güzel menü, adım sayısı harika yarın çok güzel eksi gelecek inşallah
Çok az yemişsin ablam yine, afiyet olsun yarın çok güzel eksi göreceksin inşallah
Afiyet olsun inşallah yarın güzel eksiyi görünce keyfin yerine gelir
Afiyet olsun bol eksi olsun inşallah
Afiyet olsun yarın inşallah güzel bir eksi gelecek
Afiyet olsun çok az olmuş, sen dün menü vermiş miydin kaptanım?? Kaçırdım mı acaba yoksa sen mi menü yorumlarken unuttun
Afiyet olsun çiçeğim
Ayy hepsi çok güzel görünüyor afiyet olsun, ben kendimden utandım paçavra gibi yiyorum ben kendime hiç özenmiyorum onu fark ettim
Afiyet eksi olsun inşallah
Tek öğün güzel menü olmuş afiyet olsun, adım sayısı da harika
Afiyet eksi olsun ablacım
Su az geldi sadece afiyet eksi olsun
Ay demek hepsinde var ikidebir anne sen bni sevmiyor musun sen bnm annem değil misin diyo bu sefer çok üzülüyorum kardeşini çok kiskaniyor diye
Benimkinin kardeşi yok da ne oluyor Bu yaşlarda oluyormuş böyle, yeğenimle oğluşun arası 9 ay, o toparladı bu huyları geçti, demek ki bir sene çekeceğiz böyle

Menü yazmayı unuttum yine. Temizlik yemek çocuk derken anca bitti işim.
Kahvaltı 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6 Fındık, 1 avuç tan biraz az leblebi
Ara Öğünler (saati hatırlamıyorum)
#önce 2yk yoğurtla dünden kalan karnabahardan yedim 4 parçaydı.(yoğurtta nane, karabiber ve zerdeçal vardı)
#sonra da Altınbaşak 4-5 tane
Akşam yemeği 19.30
1 kase yayla çorbası, 1 parça çavdar ekmeği
2 lt su +1 lt dukan kiraz saplı
1,5 saat kesintisiz temizlik (fazlası var eksiği yok) + 2000 adım (pazar market)
LenaG Sitare55

İnşallah canım ❤

İnşallah kaptaniçem

LenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım

Keyifli vakitler geçirin birlikte

Selamlar. Nasılsınız kızlar.
Geçen hafta ani bir kararla şehirdışına çıktık o yüzden bildirim yapamadım. Tabi tatilde de çok güzel beslenemedim biraz kilo aldım bence, yarın tartılıp yüzleşeceğim bu gerçekle...Müsaadeniz olursa burada düzenli menü paylaşımıyla tekrardan başlamak istiyorum.
LenaG Boncuk2307 Mthn83

Hoşgeldin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…