- 9 Temmuz 2024
- 1.196
- 7.813
- 24
Suyu yatana kadar 2 ye tamamlarsan ımm, ne güzel olurSelamlar ben de menümü yazayim .
Sabah 10.30
Bi mandalina
Bi Armut kücük
Ögle 14.20
Iki dilim tt ekmek
Biraz kavurma
Biraz bamya
Bikac aci biber tursusu
Yogurt salata
Su 1,5
Spor 7000 adim
LenaG
Çok güzel menü olmuş afiyet olsunİyi Akşamlar Hanımlar
Bugün menüsü
Sabah:1 haşlanmış yumurta, 1domates , peynir , 1dilim ekmek
Ara: Sade Türk kahvesi
Öğlen: Yeşil mercimekli pazı çorbası
1yeşil elma,maden suyu
Akşam : Tavuklu salata,1bardak ayran
6500adım
LenaG , Sitare55 , Boncuk2307
Yarın onu ye bari ödül niyetine
Bugün sana özenip akşam yemeğini filtre kahveyle kapattımÖzel bir program canım, dün dışardaydım, kuruyemişi yanıma almıştım, yarım saat içinde evde olunca çorbayı ısıtmadan aldım yedim, hemen arkasından yerelması yedim
Arada 1 saat olaydı çorba ve yerelması da olmayacaktı
Hemen adres veriyorumBende fazladan var hemen gönderiyorum
Ben de şükrediyorum az da olsa aklım hala varAynısından bende de var, 3 yaşında siz beni sevmiyorsunuz diyor saatlerce top oynuyorum onunla sen benimle ilgilenmiyorsun diyorçenesi düşük bir de hiç susmuyor bıdıbıdıbıdı beynim davul oluyor Rabbim hepimize sabır versin
Aaaayyy gözümde canlandı evdeki erkek kokusundan buhran geçirir insan bu neyy
Halime şükür dedim vallahi
Amin canmAyyy ben 2 yaş sendromu olan kız torun baktım aman aman birde 3 yaş mı varmış hemde erkek alalh yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun
Aynn önemli olan can sağlığıAllah seni tesadüfen görmem peki
İrademşze sahip çıkalım regle yapacak bir şey yok canım
Çok geçmiş olsun canım menün de azıcık zaten bol eksin olsun
Oy anam anam Allah can sağlığı vetsin bu günler de geçerbenim bir oğlum var ama kızlarımdan daha naif kızlar da zaten çeneden ibaret hahaha tabiatlarına uygun davranıyorlar yani
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet eksi olsun canımCanım sucuklu tostlar ne ekmeğinden tahminen ne kadar ekmek? akşamki pilav geç saat olmuş mandalina bir tanr olsa daha iyiymiş
Çok yoğundu spora bile gidemedim
Su bol içiyorum canımAfiyet olsun canım güzel bir menü olmuşkorumalıl
Afiyet olsun canımsabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yararsu az olmuş canım
Afiyet olsun pembelisu umarım 2lt üzeri
Anammm yok kine bişiiafiyet olsun
Afiyet olsungün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar
Ayaklarına sağlıkgece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa
Günaydın queen
Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi
Günaydın canımduana kocaman bir AMİN diyorum
teşekkür ederimYİNE BİR DESTANLA GELDİM KUSURA BAKMAYIN CANIMLAR, SEVİYORUM SİZİ
Aslında bana bir tık fazla geldi ama neyin fazla geldiğini çözemedimafiyet olsun ablam
Afiyet olsun ablam güzel olmuş
Aaa neden, eskisi gibi değil ama yine de diğer saçma dizilerden iyidir diyerek devam ediyorum
Ah o lavabo problemleri, ben karahindiba kahveyle çözdüm şimdilik bakalımsana da tavsiye ederim, afiyet olsun
Çok az ama öz olmuş sen doyduysan iyi, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Yoğurtlu buğday salatası nasıl oluyor, buğdaylı şeyleri severim ben de, tarif alabilir miyimafiyet olsun
Ayy çok az yemek çok fazla su, hasta olacaksın diye korkuyorum
Ayy geçmiş olsun, inşallah yatışa gerek kalmadan antibiyotik tedavisi sonuç verir. Ne hastalığı vardı acaba
Afiyet olsun şekerparem güzel menü olmuş yineşu kahvaltıların çok hoş
Haha ben de sade içemediğim için karıştırıyordum kefiri yarı yarıyakabak tatlısı olmayaymış harikaymış ama olsun yarın yine mükemmel menü sonraa cumartesi müthiş eksi inşallah
Harikaaa, afiyet olsun kuşum, senin sporlarını hesaplarken kafam tuhaf oluyor
Bırak kırılan bardak olsun kuşum senden çıkmasın da maazallah
Eveeet yedim bugün hurmayı da azalttım
Geçmiş olsuun, Rabbim korumuş. Ne özürü ablacım olur mu öyle şey. Kaç yaşındaydı küçük mü oğluş
Aaaa çok az ya balım, acıkmadın mı, afiyet olsun
Bugün galeta ekmek pide wasa hepsi biraz fazla olmuş mavişim, afiyet olsun
Su az olmuş 2 olsaymış daha iyiymiş ama güzel menü afiyet olsun, helvayı görmüyorum
Sabah simit ve ekmek bir arada olmamış, biri olsaymış daha iyiymiş çünkü Kızartma da var. Afiyet olsun
Afiyet olsun boza ablam
Korumadayken bile bu kadar dikkat ediyorsun senden örnek almalıyızafiyet olsun papatyam
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
İyice azaltıyorsun yediklerini ablacım ya sen de korkutuyorsun beni dikkat et kendineafiyet olsun
evet duydum. bağırsak boşaltımı için kullanılıyor.Kizlar hint yagi kullanan var mi yada duyan ?
Yarin Cumartesi, izin günü. Servis tabagi büyüklüğünde acilmis gozlemelerdense 1 tanesini afiyetle yersin. Yanina ayran , yesillik , istersen 1 de yumurta koyunca aksama kadar acikmazsin
Nasil kullaniliyor biliyor musun ? Daha nete tam bakamadim. Aldim bugun marketten. Deneyecegim bi .evet duydum. bağırsak boşaltımı için kullanılıyor.
Niye kahvalti 15'te bir yere falan mi davetliydin? Az ondan az ondan derken cesit cok olunca karbonhidrat agirlikli olmuşİyi akşamlar, Hayirli Cumalar
Gün kapanışı
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 15.00
Yumurta
İnce dilim kaşar Peynir
3 Zeytin
1 tk reçel
Yarımşar tatlı kaşığı bal ve çikolata
Çeyrek simit
1 dilim kızarmış ekmek
1 sigara böreği
3 er dilim domates, salatalik
2 sosis
19.45 akşam
Tavuklu çorba
3 vişneli sarma
Ev işleri
2.5 lt su
Guzel menü afiyet olsun15 Kasım menü
08.00 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 4 kasik lorlu soğan kavurma, yeşillik, turp, 1 dilim tb ekmek 1 fincan beyaz çay
13.00 1 elma, 12 beyaz leblebi, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 bardak süt, yarım ejder meyvesi
18.30 3 parça kuzu pirzola, bolca salata, 2 dilim tb ekmek
3.5 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
tadı kötüymüş ama. annem bir çekim öncesi bağırsakların boşaltılması için içmişti kaç yıl önce şimdi hatırladım. canım annem farklı bir şekilde kullanmıştı ama sen 1 tk iç. üstüne de su... akşamdan içersen sabaha kadar boşalır bağırsaklar.Nasil kullaniliyor biliyor musun ? Daha nete tam bakamadim. Aldim bugun marketten. Deneyecegim bi .