Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım benim kaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.
Tatlım size de geçmiş olsun. İnşallah kızın bir önce sağlığına kavuşur. Afiyet olsun.

Selam sidosum hoş geldin.

Boncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallah İki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak.

Keyifli vakitler geçirin birlikte
Allah razı olsun ablam değişiklik olacak bu ara çok dağıldım toparlanırım biraz
Çok güzel menü yarın güzel eksiler göreceğiz senden gibi geliyor
14 Kasım

Eki Görüntüle 3504435

Boncuk2307

Bugünü 00:00 Dan sonra yazarım
Tamam ablacım not ederim
Müsaade ne demek, her zaman bekleriz yanımızda hep yerin var
Boncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallah İki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak.
İyiyim çok şükür ablam, koşuşturmaca geçti benim günüm. ailem gelecek diye heyecanlıyım bir de 1 yaşında ve 4 yaşında yeğenim geliyor etraftan zararlı şeyleri kaldırmaya çalışıyorum. Benimki büyüdü diye unutmuşum ne yemek yapsam diye her güne yemek düşünüyorum şimdiden deliyim galiba biraz
İnşallah gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin sana Rabbim daha önce yaptın yine yaparsın sen hem bu sefer destekçin daha fazlaa

Teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim inşallah

Ohhh afiyet şifa olsun feza ablacimm eşin hastaneden erken çıktı gelecekler tabissiii
Kızlar selaammm

Eşim hasta iki gündür, bi yandan iş bi yandan onun rahatsızlığı fırsat bulup da giremedim buraya
Cokk geçmiş olsun canım
Ablam benim bugün yoğun günüm ben giremedim kimse girmemiş pek Sitare55 kaptanım @dolar milyoneri balımsu yosunlupapatya da çok sessiz bugün
Boncuğum akşamları nefes dahi alamıyorum ya hep bı kostumaca geçiyor menü bile ertesi güne sarkıyor yazamıyorum elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum ama
Oğlum işten geldi
Anne çok güzel kokuyor 1 dilim ver dedi, 3 dilim yedi
Ohh afiyet olsun
Teşekkür ederim canım benim kaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim
Çok geçmiş olsun canım
Kizcem feza abla bir sen iki çok aç geziyonuz yaa
İçime öyle doğuyor ki yarın da misafi gelecek
Hahahah feza abla ya güldüm mesajını okurken affet eşin yebi çıktı hastahaneden daha gelirler bir müddet

Hemen cuma günkü menümü vereyimm.

Sabah 10.30 bir dilim tam buğday ekmeği

Öğle 12//
Bir kepçe kuru fasulye
Bir kase kuru cacık bol sarımsaklı
Bir dilim tam buğday ekmeği

Akşam 18.30//
İki adet galeta
İki dilim palamut (sular kesikti salata yapamadım yanına balığı da dışardan alıyorum zatn)

2lt su
20dk hiit kardiyo
15dk Leslie
LenaG Boncuk2307 nurovic Sitare55

Afiyet olsun canım artı çpktan gitmiştir menün gayet güzel
Afiyet eksi olsun canım çok güzel
Sitare55 kaptanım içli köfte yemedim dayandım sabaha da pazılı gözleme planları yapıyorlar
Anam ananm iradene maşallah yarın sabah yartıdan sonra ödül olarak neden olmasın
Azıcık yemişsin ablam sebebini okudum tartı yüzümüzü güldürsün inş
Afiyet eksi olsun canım çok gğzel dengeli bir menü
Hele hele rakibeme bak erkenden bitirmiş yemek işini bol eksi olsun canım
İnsan önce gözünden doyuyor afiyet eksi olsun canım
Ellerine sağlık kaptaniçem
Adım harika menü sade inşallah tartı şahane
Afiyet olsun canım. Bu hafta fena asıldin. Yarın karşılığını alacaksin insallah
Direniyorum acılarına dünyaaaa diyeyim sen anla
Erlen ve tadımlil olmuş kalori olarak baya az bence bol ekai olsun canım
Dolma ekmek nohut üçü birarada olmasa iyi olurmuş ama miktarları gayet az bol ekai olsun
Bol eksi olsun boncuğum afiyet olsun

Afiyet olsun canımcım gayet güzel

Tatlı telaşlar yaşiyorsun demek çok sevindim. 22 Kasim' da da eşimin doğum günü var sen de yay burcusun o zaman misafirim geleceği zaman aynı deliligi ben de yaparım yemekleri şimdiden planlaman gayet güzel.
Tartı mevzusunda takıma olumlu bir şeyler sunamamak üzüyor yoksa cabaladigimin farkındayım ve asla vazgeçmem kuzum. Destekcilerim de ayrıca avantajim iyi ki varsınız.
Günaydın canlar
Günaydın bitanecim

Teşekkür ederim kaptanım seninle çok güzel bir hafta geçirdik. Devamı gelsin inşallah

Benim klasik cunartesi sabahi ne kadar az hangi sividan tüketirsem öğleye kadar su atarım telaşı
Tartildim, 100 ml cay ictim, az sirkeli su ve Türk kahvesi konusunda kararsizim. Sonra yine yürüyüşe cikarim.
Dun aksam 7 gibi yolculuktan geldim. Mutfagi toparladım. Valizi bosaltmadim daha. Yürüyüşe cikmadan once evi toparlicam, acikcasi cok isim var oyalanicam diye seviniyorum. Acarim pomodoroyu o işleri de spor diye bildiririm ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…