Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.Teşekkür ederim canım benimkaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim
Tatlım size de geçmiş olsun. İnşallah kızın bir önce sağlığına kavuşur. Afiyet olsun.Selam canlar hastane işlerinden gelemedim şükür yatış yapılmadı evde antibiyotik tedavisine devam .Kızım da daha iyi Dua eden soran arkadaşlarim Allah razı olsun
15.11.2024
Kahvaltı 12
Haşlanmış 1 yumurta
2 ceviz
2 parça beyaz peynir
5 Zeytin yarim avakado
Domates
Ara filtre kahve 2 hurma 10 çiğ yer fıstığı
Akşam 17.30
Koca tabak kapuska
Salata
Bugün suyumu sayamadim sporda yok
Haftaya inşaallah kızım iylesince düzene giricem
Yarınki tartıda fena olmiyacagina düşünüyorum ama sporsuz olunca beklediğim gibi bir sonuç olmiyacak gibi
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Selam sidosum hoş geldin.Selamlar. Nasılsınız kızlar.
Geçen hafta ani bir kararla şehirdışına çıktık o yüzden bildirim yapamadım. Tabi tatilde de çok güzel beslenemedim biraz kilo aldım bence, yarın tartılıp yüzleşeceğim bu gerçekle...Müsaadeniz olursa burada düzenli menü paylaşımıyla tekrardan başlamak istiyorum.
LenaG Boncuk2307 @Mthn83
Boncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallahÇok güzel menü, adım sayısı harika yarın çok güzel eksi gelecek inşallah
Çok az yemişsin ablam yine, afiyet olsun yarın çok güzel eksi göreceksin inşallah
Afiyet olsun inşallah yarın güzel eksiyi görünce keyfin yerine gelir
Afiyet olsun bol eksi olsun inşallah
Afiyet olsun yarın inşallah güzel bir eksi gelecek
Afiyet olsun çok az olmuş, sen dün menü vermiş miydin kaptanım?? Kaçırdım mı acaba yoksa sen mi menü yorumlarken unuttun
Afiyet olsun çiçeğim
Ayy hepsi çok güzel görünüyor afiyet olsun, ben kendimden utandım paçavra gibi yiyorum ben kendime hiç özenmiyorum onu fark ettim
Afiyet eksi olsun inşallah
Tek öğün güzel menü olmuş afiyet olsun, adım sayısı da harika
Afiyet eksi olsun ablacım
Su az geldi sadece afiyet eksi olsun
Benimkinin kardeşi yok da ne oluyorBu yaşlarda oluyormuş böyle, yeğenimle oğluşun arası 9 ay, o toparladı bu huyları geçti, demek ki bir sene çekeceğiz böyle
Allah razı olsun ablamKeyifli vakitler geçirin birlikte
Çok güzel menü yarın güzel eksiler göreceğiz senden gibi geliyor15 kasım
17:45
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Biraz kaşarlı brokoli
Bol yerelması ve brokoli kökü
1 lt su
1 lt zencefil, limon, yeşil çay ve maden suyu karışımı
3 kupa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
Tamam ablacım not ederim
Müsaade ne demek, her zaman bekleriz yanımızda hep yerin varSelamlar. Nasılsınız kızlar.
Geçen hafta ani bir kararla şehirdışına çıktık o yüzden bildirim yapamadım. Tabi tatilde de çok güzel beslenemedim biraz kilo aldım bence, yarın tartılıp yüzleşeceğim bu gerçekle...Müsaadeniz olursa burada düzenli menü paylaşımıyla tekrardan başlamak istiyorum.
LenaG Boncuk2307 @Mthn83
İyiyim çok şükür ablam, koşuşturmaca geçti benim günüm. ailem gelecek diye heyecanlıyım bir de 1 yaşında ve 4 yaşında yeğenim geliyor etraftan zararlı şeyleri kaldırmaya çalışıyorum. Benimki büyüdü diye unutmuşumBoncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallahİki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak.
Teşekkür ederim canımÇok güzel menü, adım sayısı harika yarın çok güzel eksi gelecek inşallah
Çok az yemişsin ablam yine, afiyet olsun yarın çok güzel eksi göreceksin inşallah
Afiyet olsun çok az olmuş, sen dün menü vermiş miydin kaptanım?? Kaçırdım mı acaba yoksa sen mi menü yorumlarken unuttun
Afiyet olsun çiçeğim
Ayy hepsi çok güzel görünüyor afiyet olsun, ben kendimden utandım paçavra gibi yiyorum ben kendime hiç özenmiyorum onu fark ettim
Benimkinin kardeşi yok da ne oluyorBu yaşlarda oluyormuş böyle, yeğenimle oğluşun arası 9 ay, o toparladı bu huyları geçti, demek ki bir sene çekeceğiz böyle
Çok teşekkür ederimÇok güzel menü, adım sayısı harika yarın çok güzel eksi gelecek inşallah
Afiyet olsun çiçeğim
Ohhh afiyet şifa olsun feza ablacimmEki Görüntüle 3504125
Mmmisss gibi Hindistan cevizi kokusu sardı evin 4 köşesini
Ben sabah ne dedim hee ne dedim
İçime doğuyor akşama misafir gelecek demedim mi
Yarın da gelecek
3 oğlu olan arkadaşlar fazla huni varsa bana da yollayın
Adres: Almanya
Cokk geçmiş olsun canımKızlar selaammm
Eşim hasta iki gündür, bi yandan iş bi yandan onun rahatsızlığı fırsat bulup da giremedim buraya
Boncuğum akşamları nefes dahi alamıyorum ya hep bı kostumaca geçiyor menü bile ertesi güne sarkıyor yazamıyorum elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum amaAblam benim bugün yoğun günüm ben giremedim kimse girmemiş pekSitare55 kaptanım @dolar milyoneri balımsu yosunlupapatya da çok sessiz bugün
Ohh afiyet olsunOğlum işten geldi
Anne çok güzel kokuyor 1 dilim ver dedi, 3 dilim yedi
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım benimkaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim
Kizcem feza abla bir sen iki çok aç geziyonuz yaaİyi akşamlar
13:30 toplam 85 gr. leblebi, dut ve üzüm kurusu, hurma, yağsız sütle şekersiz filtre kahve
16:30 toplam 75 gr. yukardaki menüden ve aynı kahveden
Su 3.5 litre
Akşam da yine aynı kahveden ve maydanoz sapı çayı içicem
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Yarınaa
Hahahah feza abla ya güldüm mesajını okurken affet eşin yebi çıktı hastahaneden daha gelirler bir müddetİçime öyle doğuyor ki yarın da misafi gelecek
Afiyet olsun canım artı çpktan gitmiştir menün gayet güzelKızlar iyi aksamlar bugünkü menüm
Sabah 09.00 kolejenli kahve
Saat 11.00 1 yumurta ile 5 kaşık menemen 1 parça peynir 6 7dal maydanoz beyaz çay 5 zeytin
Saat 15.00 1 bardak çay 8 badem
Saat 18.00 2 dilim palamut bol salata 1 acılı bardak şalgam ( 2 gündür bağırsakların çalışmıyor faydası olur diye içtim)
Şimdi maden suyu iciyorux detox sirkeli
Su 2litreLenaG Sitare55
Afiyet eksi olsun canım çok güzelİyi Akşamlar Hanımlar
Bugün menüsü
Sabah:1 haşlanmış yumurta, 1domates , peynir , 1dilim ekmek
Ara: Sade Türk kahvesi
Öğlen: Yeşil mercimekli pazı çorbası
1yeşil elma,maden suyu
Akşam : Tavuklu salata,1bardak ayran
6500adım
LenaG , Sitare55 , Boncuk2307
Anam ananm iradene maşallah yarın sabah yartıdan sonra ödül olarak neden olmasın
Azıcık yemişsin ablam sebebini okudum tartı yüzümüzü güldürsün inş15 Kasım
Sabah 9.00 Üç buğday patlağı ,çay
11.00 Bir buçuk haş yumurta, salatalık, havuç , zeytin, peynir
16.30 Dört ızgara kanat , salata, ayran
20.00 Bir ceviz , yeşil çay
İki litre su
Eki Görüntüle 3504210
Boncuk2307 Sitare55 LenaG
Afiyet eksi olsun canım çok gğzel dengeli bir menüSitare55 LenaG Boncuk2307
15 Kasım 2024 Cuma
sabah 09.30
60 gr ekşimaya ekmek arasında 2 ince dilim füme et ve 35 gr kaşar peyniriyle tost, domates ve biber
öğlen 13.00
3 köfte, 2 küçük salatalık, 2 etiform
ara 14.30
100 mlt kefir
ara 17.00
8 kuruyemiş
akşam 19.00
3 kepçe tavuklu yoğurtlu sebzeli çorba, 3 yk kıymalı kabak yemeği, salata, 1 dilim ekşimaya ekmek
ara 21.30 gibi içerim
100 mlt meyveli kefirle 1-2 ceviz
2 lt su
Hele hele rakibeme bak erkenden bitirmiş yemek işini bol eksi olsun canımLenaG Boncuk2307 Sitare55
Cuma
Sabah 9 . Sade kahve 2 lokma kek
11.00 az sütlü kahve , 1 kayısı, ceyrek ayva
12.00 6 kasik yumurtali ıspanak
1 yk biber kizartma
2 dolu kasik yogurt
20.00
Sütlü kahve
1 incir
2 ceviz
1 yk leblebi
❤Spor:4000 adim
İnsan önce gözünden doyuyor afiyet eksi olsun canımEki Görüntüle 3504304 Eki Görüntüle 3504305 Eki Görüntüle 3504306 Eki Görüntüle 3504309 @CicekbocekkaktusSitare55 @Jou LenaG 2 günlük menülerim ama en son eklediğim fotodan sadece sakallı pogacayi yedim onun dışında hiç birsey yemedim komşum gelecekti yanında eşlik etmek için yavaş yavaş soğursun pogacayi yedim bide dün regl oldum karnım şiş ve odemliyim
Ellerine sağlık kaptaniçemSevgili Masterfit ailesi
Anket 17 disine kadar açık arkadaşlar lütfen oy vermeyi unutmayın
Salı tartısı kalksın mı ?
Sevgili Masterfit ailesi istek üzerine salı tartısının kaldırılması ile ilgili sonuncu kez anket açılmıştır. Tam katılım rica ediyorum. ❤️www.kadinlarkulubu.com
yarın tarihli ve nickli olarak fotolu tartı bildirimlerimizi 14:00 e kadar kaptanları etiketleyerek yapmayı unutmayalım.
2 takımda müthiş yarışıyor hangi takım kazanacak acaba
Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziiiii
Masterfit 141.Etap 09.11 16.11 Fark Oran KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.20 Elhan 73.50 @Denp 56.50 nurovic 52.60 @sibel_84 72.35 @Jasminium84 62.30 Boncuk2307 66.75 @Mthn83 75.50 @Tutku44 83.70 @60kiloyum (transfer) 86.40 @Fitt_anne 79 @Faunaaa 76.20 @Beklenen2 73 @dolar milyoneri 57.70 @Sem2024 94.60 Ortalama MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı 77.80 @Cakinin Gelini 79.80 @Jou 71.10 @Efenin_Annesi 97.10 @Mina45 95.90 @Goklerce (transfer) 72.20 @Ankee 62.65 bluegreeneyes 70 @Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 @gezegenfeza 74 @Lotus1234 93.30 @malahit 54 tomrs 63.80 @bnnu 66.80 @Pembepilates 82.10 Ortalama HAZIRLIK yosunlupapatya 48.25 Nergis 35 70.10 @Asya89 76.30 Ceeeeeeeeeeee 62.95 @Makaron23 66.50 @Azmet5255 - @arke (10.11 baş.) 89.70 @Queen-zen (11.11 başlangıç) 52.30 @Purple58 (11.11.başlangıç) 110.90 @Ilyusa (başlangı. 12.11) 79.50 @lalegul52 (başlangıç 14.11) 83.40 @94bassuk (başlangı. 14.11) 67
Adım harika menü sade inşallah tartı şahane15 Kasım Cuma menüm
19.00
5 yk çiftlik kebabı
3 yk pilav
1 kase tere ve roka
3 salatalık
2 mandalina
1 dilim elma
1 avuç fıstık
Su: 2 lt
Spor: 13.463 adım
Eki Görüntüle 3504353
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Direniyorum acılarına dünyaaaa diyeyim sen anlaAfiyet olsun canım. Bu hafta fena asıldin. Yarın karşılığını alacaksin insallah
Erlen ve tadımlil olmuş kalori olarak baya az bence bol ekai olsun canımMenüyü paylaşayım. Öksürük krizi tuttu yine. Bilmiyorum nasıl geçecek
Kahvaltı
1 yumurta
1 bardak yeşil çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam (16.30)
3 kaşık mantar kavurma
Avuç içi kadar ince lavaş
3 adet fasulye turşusu
1 kaşık mantı
Simdi de kayısı çayı iciyorum
Adım sayım 6568
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Dolma ekmek nohut üçü birarada olmasa iyi olurmuş ama miktarları gayet az bol ekai olsunBugünkü menüm sabah 11
TB ekmeği ile tost birazcık kızartma
Akşam 17-18 arası
Nohut salatası nohut 3 YK vardı
1 dolma
Bir dilim ekmek
Bir YK muhallebi
Şimdide madensulu detoxmix iccem
Şu 2.5 lt
LenaG Sitare55 Boncuk2307 akşam yemegim olmadı hiç de yedim artık yapcak bişey yok
Bol eksi olsun boncuğum afiyet olsunMenü yazmayı unuttum yine. Temizlik yemek çocuk derken anca bitti işim.
Kahvaltı 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6 Fındık, 1 avuç tan biraz az leblebi
Ara Öğünler (saati hatırlamıyorum)
#önce 2yk yoğurtla dünden kalan karnabahardan yedim 4 parçaydı.(yoğurtta nane, karabiber ve zerdeçal vardı)
#sonra da Altınbaşak 4-5 tane
Akşam yemeği 19.30
1 kase yayla çorbası, 1 parça çavdar ekmeği
2 lt su +1 lt dukan kiraz saplı
1,5 saat kesintisiz temizlik (fazlası var eksiği yok) + 2000 adım (pazar market)
LenaG Sitare55
Afiyet olsun canımcım gayet güzelHemen cuma günkü menümü vereyimm.
Sabah 10.30 bir dilim tam buğday ekmeği
Öğle 12//
Bir kepçe kuru fasulye
Bir kase kuru cacık bol sarımsaklı
Bir dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.30//
İki adet galeta
İki dilim palamut (sular kesikti salata yapamadım yanına balığı da dışardan alıyorum zatn)
2lt su
20dk hiit kardiyo
15dk Leslie
LenaG Boncuk2307 nurovic Sitare55
LenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım
15 kasım
17:45
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Biraz kaşarlı brokoli
Bol yerelması ve brokoli kökü
1 lt su
1 lt zencefil, limon, yeşil çay ve maden suyu karışımı
3 kupa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
Tatlı telaşlar yaşiyorsun demek çok sevindim. 22 Kasim' da da eşimin doğum günü var sen de yay burcusun o zamanAllah razı olsun ablamdeğişiklik olacak bu ara çok dağıldım toparlanırım biraz
Çok güzel menü yarın güzel eksiler göreceğiz senden gibi geliyor
Tamam ablacım not ederim
Müsaade ne demek, her zaman bekleriz yanımızda hep yerin var
İyiyim çok şükür ablam, koşuşturmaca geçti benim günüm. ailem gelecek diye heyecanlıyım bir de 1 yaşında ve 4 yaşında yeğenim geliyor etraftan zararlı şeyleri kaldırmaya çalışıyorum. Benimki büyüdü diye unutmuşumne yemek yapsam diye her güne yemek düşünüyorum şimdiden deliyim galiba biraz
İnşallah gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin sana Rabbimdaha önce yaptın yine yaparsın sen hem bu sefer destekçin daha fazlaa
Günaydın bitanecimGünaydın canlar
Günaydın kaptanımGünayydııınnlarrr tartı kimseyi üzmesin inşallah
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım artı çpktan gitmiştir menün gayet güzel
Afiyet eksi olsun canım çok güzel
Anam ananm iradene maşallah yarın sabah yartıdan sonra ödül olarak neden olmasın
Azıcık yemişsin ablam sebebini okudum tartı yüzümüzü güldürsün inş
Afiyet eksi olsun canım çok gğzel dengeli bir menü
Hele hele rakibeme bak erkenden bitirmiş yemek işini bol eksi olsun canım
İnsan önce gözünden doyuyor afiyet eksi olsun canım
Ellerine sağlık kaptaniçem
Adım harika menü sade inşallah tartı şahane
Direniyorum acılarına dünyaaaa diyeyim sen anla
Erlen ve tadımlil olmuş kalori olarak baya az bence bol ekai olsun canım
Dolma ekmek nohut üçü birarada olmasa iyi olurmuş ama miktarları gayet az bol ekai olsun
Bol eksi olsun boncuğum afiyet olsun