Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım neden kendine işkence ediyorsun. Yediysen bir şekilde telafi ederdin. Yediğini çıkarmışsın zaten yemek yemiş olmazsın ama tekrar mi yemek yiyeceksin anlamadım o kısmı

Bayram öncesi yoğunluktan kaçamak aklıma gelmiyorki
Güya tatile girdik ama ev yoğunluğu çok daha fazla
Hahaha neyse ev yoğunluğun tek avantajı kaçamak yapmamak diyelim o zaman

Bizde de iki gündür balkon fayansı yapılıyordu, bugün buz dolabını sildim temizledin iş bitmiyor

İİnliyim ama tatile pazartesi cikacam kontrol tartimi atayım cozutmayayim diye yazayım dedim
12.00 bir dilim kavun
14.30 sulu patates yemeği tavuklu bir porsiyon,1 porsiyondan az bulgur pilavı
Salata ve 1 bardak ayran
Muhtemelen 19 gibi süt kahve tarçın karismi içerim .
Birazdan yürüyüşe cikacaz inşallah.
Leslie boosted 30 dk yapıldı.
Çocukları uyuttuktan sonra da ebru sallinin 15 dklik videosunu yapacam insallah.
Bugün pek su icemedim şimdiye kadar 1 bucuk litre
3 e tamamlayacam inşallah

Bu arada ben dün bir videoya denk geldim kizlar . Eğer yemek yedikten 1 saat sonra yürüyüş yaparsak vücut onu yağ olarak depolamazmis 10 dk geç erken farketmezmis. Bir de her lokmayı en az 30 civarı çiğnemek de kilo yapmazmis ne yersek yiyelim. Denemek isteyen olursa diye paylasayim istedim. Ben bugün sporumu yemekten 1 saat sonra yaptım . Yeni yapmaya başladığım için de 20 kez çiğnemeye çalıştım bu bile mucize benim için çünkü en fazla 5 dkda yer içer kalkarım ben normalde 25 dk sürdü.

Ahah zayıflığa alışana bu kilo çok geliyor canm kendimi tasiyamiyorum bazen hayatımda ilk defa kilo aldım hep 60 olurdum en fazla 10 kilo az değil üzerine
Ben hep 56 57 kiloydum nasıl bu kıloya geldim bilmiyorum maf oldum gören herkes ay sen ne kadar tombiş olmuşsun diyor yüzüm yuvarlak kılo alıncada şişko oluyor

Çok kötüyeçüm canım misafirlikteydim bir gün boyunca patates li yemek mi desem kadayıf tatlısı dondurma mı desem yarın anca atapte olurum 69 u ucundan gördüm oda gitti elimden

Harıka bir fıkır

Maşşalah canım Rabbim banada kapamayı nasıp etsin inşallah bende düşünüyorum

Bugünkü menüm

09:00
1 çilekli bitter çikolata
Sade kahve

11:30
Az kete
Az kaymak
Çilek reçeli (ev yapımı)
Pide
Siyah Zeytin (ev yapımı )
Domates salatalık

16:30
Çilekli bitter
Sade kahve

19:00
Kaburga etli boncuk ayşe
Pirinç pilavı
Semizotu salata
Süs biberi

1 saat yürüyüş

Hem afiyet olsun hem hayırlı olsun yeni başlangıcın. ❤ Ama miktarları da yazsan ekmek pilav makarna gibi mesela daha iyi olmaz mı?

Sabah
Sade türk kahvesi
2 saat sonra
2 haşlanmış yumurta
Haşlanmış kurutulmuş biber
Domates salatalık yeşillik
2 küp beyaz peynir ve kaşar
Şekersiz çay
1 dilim t.b ekmeği

Ara: 13.00
2 kepekli galeta
1 salatalık

16.00 dışarda parktaydık arkadaşlarla
1 dilim patatesli börek
Rus salatası 4.yk kadar

20.20 kaşarlı tost çok acıkmıştım eşime oğluma yapınca yedim

Kötü oldu bugün ama şimdi leslie yapıcam 20 bine tamamlıycam adımımı şuan 14.800 kendi cezamı kendim kestim

2litre su içildi yatana kadar bucuk olur.
s i d e l y a ozlemon ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…