- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
1 sene siteyee hiç girmemişim. Bir de mail atmışlar görmemişimMerak ettim ben de cevabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 sene siteyee hiç girmemişim. Bir de mail atmışlar görmemişimMerak ettim ben de cevabı
Canım neden kendine işkence ediyorsun. Yediysen bir şekilde telafi ederdin. Yediğini çıkarmışsın zaten yemek yemiş olmazsın ama tekrar mi yemek yiyeceksin anlamadım o kısmıAyy çok kötü bişey yaptım yemek saati herşey çok güzeldi 1 tabak ton balıklı salata aldım yarım dilimde fırın makarna buraya kadar herşey normal saat erken yürür yakarım dedim sonra 1 dilim daha makarna aldım ve yedim sonra pişmanlıklar miğde bulantısı beni bırakmadı ve tuvalete gidip ne yediysem zorla çıkardım ilk defa böyle bişey yaptım Elhan s i d e l y a ben şimdi yemek yemiş oluyomuyum
AynenBence herkes bayram temizlipi yapıyor
Yok yermiyim miğdem bulandı zatenCanım neden kendine işkence ediyorsun. Yediysen bir şekilde telafi ederdin. Yediğini çıkarmışsın zaten yemek yemiş olmazsın ama tekrar mi yemek yiyeceksin anlamadım o kısmı
Allah Allah girmeyince öyle mi oluyormuş. Mailde ne demişler bu durumu mu?1 sene siteyee hiç girmemişim. Bir de mail atmışlar görmemişim
Hahaha neyse ev yoğunluğun tek avantajı kaçamak yapmamak diyelim o zamanBayram öncesi yoğunluktan kaçamak aklıma gelmiyorki
Güya tatile girdik ama ev yoğunluğu çok daha fazla
Bu arada ben dün bir videoya denk geldim kizlar . Eğer yemek yedikten 1 saat sonra yürüyüş yaparsak vücut onu yağ olarak depolamazmis 10 dk geç erken farketmezmis. Bir de her lokmayı en az 30 civarı çiğnemek de kilo yapmazmis ne yersek yiyelim. Denemek isteyen olursa diye paylasayim istedim. Ben bugün sporumu yemekten 1 saat sonra yaptım . Yeni yapmaya başladığım için de 20 kez çiğnemeye çalıştım bu bile mucize benim için çünkü en fazla 5 dkda yer içer kalkarım ben normalde 25 dk sürdü.İİnliyim ama tatile pazartesi cikacam kontrol tartimi atayım cozutmayayim diye yazayım dedim
12.00 bir dilim kavun
14.30 sulu patates yemeği tavuklu bir porsiyon,1 porsiyondan az bulgur pilavı
Salata ve 1 bardak ayran
Muhtemelen 19 gibi süt kahve tarçın karismi içerim .
Birazdan yürüyüşe cikacaz inşallah.
Leslie boosted 30 dk yapıldı.
Çocukları uyuttuktan sonra da ebru sallinin 15 dklik videosunu yapacam insallah.
Bugün pek su icemedim şimdiye kadar 1 bucuk litre
3 e tamamlayacam inşallah
Ben hep 56 57 kiloydum nasıl bu kıloya geldim bilmiyorum maf oldum gören herkes ay sen ne kadar tombiş olmuşsun diyor yüzüm yuvarlak kılo alıncada şişko oluyorAhah zayıflığa alışana bu kilo çok geliyor canm kendimi tasiyamiyorum bazen hayatımda ilk defa kilo aldım hep 60 olurdum en fazla 10 kilo az değil üzerine
Çok kötüyeçüm canım misafirlikteydim bir gün boyunca patates li yemek mi desem kadayıf tatlısı dondurma mı desem yarın anca atapte olurum 69 u ucundan gördüm oda gitti elimdenMavi Takım nasılsınız ne alemdesiniz ?
Herkes diyetine uyuyor mu? Kaçamak yapılmıyor değil mi?
suspushanimcim @DeryaOnDiet @menekse_kokusu @Kinoalihatun Lavinia_98 Ellssa
Kaptanınız şimdiye kadar iyi gitti.
Sabah (11:00) iki haşlanmış yumurta, 10 fındık, 3 zeytin, domates salatalık,
Arada bi fincan filtre kahve
10 fındık
4 kare bitter çikolata
Şimdi de soda
Akşam için planım ton balıklı salata
Aslında arada çikolata kaçırmasam neredeyse ketojenik diyet yapacağım
Harıka bir fıkırBu arada ben dün bir videoya denk geldim kizlar . Eğer yemek yedikten 1 saat sonra yürüyüş yaparsak vücut onu yağ olarak depolamazmis 10 dk geç erken farketmezmis. Bir de her lokmayı en az 30 civarı çiğnemek de kilo yapmazmis ne yersek yiyelim. Denemek isteyen olursa diye paylasayim istedim. Ben bugün sporumu yemekten 1 saat sonra yaptım . Yeni yapmaya başladığım için de 20 kez çiğnemeye çalıştım bu bile mucize benim için çünkü en fazla 5 dkda yer içer kalkarım ben normalde 25 dk sürdü.
Maşşalah canım Rabbim banada kapamayı nasıp etsin inşallah bende düşünüyorumBu arada bu aralar değişim rüzgarları esmekte ben ülkesinde
Perşembe öğleden sonra örtündüm ben. Başıma bir yazma takıp çıktım dışarı, nette okuduğum bir yazı sonrası. Namaz yazmam vardı yanımda.
Dün gece de balkona da dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Ev içi gibi rahattım orda da. Ve örtünmemin ibadet olduğunu.
Dün tartıdaki rakam da güzeldi. Biraz daha hafifledim dedim ve ciciler aldım kendime bayramlık ve değişimime uygun ciciler. Çocuklar gibi şendim yaniyeniden doğmak böyle bir şey olsa gerek.
Değişilik rüzgarı estikçe hafifletiyor ve hafifledikçe daha mutlu oluyorum hamdolsun.
En son beraber yarışıyor duk sonra çekildin baya gelmemişsin sana dedim ama ben girmediğin için prolugun gitmiş1 sene siteyee hiç girmemişim. Bir de mail atmışlar görmemişim
Kız benim de yuvarlak aynen tombik oluyorBen hep 56 57 kiloydum nasıl bu kıloya geldim bilmiyorum maf oldum gören herkes ay sen ne kadar tombiş olmuşsun diyor yüzüm yuvarlak kılo alıncada şişko oluyor
O zaman icraata geç hemen bayram öncesi sen de hem güzelleş hem hafifle. Seneye yıldönümü yaparız birlikte yeniden doğuşumuzun.Maşşalah canım Rabbim banada kapamayı nasıp etsin inşallah bende düşünüyorum
Hahahah insallahhSağlıkla inşallah canıımm zayıflayalım da bebek da yapın kariyer de :)))
Hem afiyet olsun hem hayırlı olsun yeni başlangıcın. ❤ Ama miktarları da yazsan ekmek pilav makarna gibi mesela daha iyi olmaz mı?Bugünkü menüm
09:00
1 çilekli bitter çikolata
Sade kahve
11:30
Az kete
Az kaymak
Çilek reçeli (ev yapımı)
Pide
Siyah Zeytin (ev yapımı )
Domates salatalık
16:30
Çilekli bitter
Sade kahve
19:00
Kaburga etli boncuk ayşe
Pirinç pilavı
Semizotu salata
Süs biberi
1 saat yürüyüş
Bebek demişken bugün öğleden sonra 4 saat uyudum neredeyse normalde uyuyamam bu kadar şimdi kahve içiyorum suylu Türk kahvesi . Kafam yerine gelir umarım biraz.Hahahah insallahh