- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Bilmiyorum ki canım aradım bulamadım mailiAllah Allah girmeyince öyle mi oluyormuş. Mailde ne demişler bu durumu mu?
Canım ben de şimdi eski mesajlara bakıyordum. İpin ucunu kaçırdıkca buraya girmez olmuşum. Napalim giden proluk olsun diyeceğim ama gelen de kilolar olduEn son beraber yarışıyor duk sonra çekildin baya gelmemişsin sana dedim ama ben girmediğin için prolugun gitmiş
Sabah
Sade türk kahvesi
2 saat sonra
2 haşlanmış yumurta
Haşlanmış kurutulmuş biber
Domates salatalık yeşillik
2 küp beyaz peynir ve kaşar
Şekersiz çay
1 dilim t.b ekmeği
Ara: 13.00
2 kepekli galeta
1 salatalık
16.00 dışarda parktaydık arkadaşlarla
1 dilim patatesli börek
Rus salatası 4.yk kadar
20.20 kaşarlı tost çok acıkmıştım eşime oğluma yapınca yedim
Kötü oldu bugün ama şimdi leslie yapıcam 20 bine tamamlıycam adımımı şuan 14.800 kendi cezamı kendim kestim
2litre su içildi yatana kadar bucuk olur.
s i d e l y a ozlemon Elhan
Oğlum sürekli tüm gün emdi sanırım oyüzden çok acıktım değilse saat 18.30 da bitiriyodum yeme faslını.Güzelim kendi cezani vermişsin
20000e tamamlarsan effsaane olur biliyorsun
Ay bir de emziriyor musun sen. Maşallah subhanallah öpüyorum minigiOğlum sürekli tüm gün emdi sanırım oyüzden çok acıktım değilse saat 18.30 da bitiriyodum yeme faslını.
Oh miss olmuşturHahaha neyse ev yoğunluğun tek avantajı kaçamak yapmamak diyelim o zaman
Bizde de iki gündür balkon fayansı yapılıyordu, bugün buz dolabını sildim temizledin iş bitmiyor
Evet 11 aylık bir minnoşum var birde 5 yaşındaAy bir de emziriyor musun sen. Maşallah subhanallah öpüyorum minigitoparlansin inşallah canım sorun olacağını düşünmüyorum ben
Allah bağışlasın canım benim.Evet 11 aylık bir minnoşum var birde 5 yaşında
Miktar doyana kadar. Kendime ölçü yapmıyorumki rahat olayım. Stres olup kilo vermem duraklamasın. Zamanla doyma sürem kısalacağı için daha güzel olacak ben ve tombiş bedenim içinHem afiyet olsun hem hayırlı olsun yeni başlangıcın. ❤ Ama miktarları da yazsan ekmek pilav makarna gibi mesela daha iyi olmaz mı?
Aminnn Rabbim seninkilerinide bağışlasınAllah bağışlasın canım benim.
Benim de iki oğlum var. 8 ve 4 yaşlarında
Elbetki yorgunluğuna dır canım cok iyi ettin vallahiBebek demişken bugün öğleden sonra 4 saat uyudum neredeysenormalde uyuyamam bu kadar şimdi kahve içiyorum suylu Türk kahvesi . Kafam yerine gelir umarım biraz.
Ne yalan söyleyeyim canım benimkiler çok kavga ediyor. İkisinin karakterlerin çok farklı. Büyük oğlum olgun sakın uyumludur aynı zamanda çekingen bir yapısı da var. Küçük de aksine çılgın ama candan bir de inadı tuttu mu başlasın kavgalar. Yani küçük büyüğü genelde tahrik ediyor bizim evdeAminnn Rabbim seninkilerinide bağışlasınyaş aralıkları aynı benimkilerle nasıl peki büyüdükçe anlaşmaları dahamı kolay dahamı zor oluyor. Şuan iyi anlaşıyolar ama küçük artık abisi ne yapıyosa ne oynuyorsa oda istiyor bazen kızıyor hayır benim alamazsın diye kavgalar yavaştan yavaştan başlıyor artık
Ayyyyy sankiii benim çocuklarımı tarif ediyosunnnNe yalan söyleyeyim canım benimkiler çok kavga ediyor. İkisinin karakterlerin çok farklı. Büyük oğlum olgun sakın uyumludur aynı zamanda çekingen bir yapısı da var. Küçük de aksine çılgın ama candan bir de inadı tuttu mu başlasın kavgalar. Yani küçük büyüğü genelde tahrik ediyor bizim evde
Harikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?