Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

En son beraber yarışıyor duk sonra çekildin baya gelmemişsin sana dedim ama ben girmediğin için prolugun gitmiş
Canım ben de şimdi eski mesajlara bakıyordum. İpin ucunu kaçırdıkca buraya girmez olmuşum. Napalim giden proluk olsun diyeceğim ama gelen de kilolar oldu

Güzelim kendi cezani vermişsin
20000e tamamlarsan effsaane olur biliyorsun

Selamm kızlarrr herkesler iyidir inşallah
Menülerimi yazayım
23 hazirN
Kahvaltı
Peynir
zeytin
Salata
1 dlm ekmek

Ara türk kahvesi
Çikolata

Öğle
2 yk bulgur pilavı

Ara filtre kahve

Akşam
3 yk zeytinyağlı taze fasülye
2 yk bulgur pilavı
Salata
Su 1.5 lt

24 haziran
1 sucuklu yumurta
4 5 çatal patates kızattması
Peynir
Söğüs salata
1 tk tahin pekmez
1 d ekmek

Ara türk kahvesi

Ara 1 kase kiraz

Akşam
2 dilim börek
1 bardak limonata

Ara
Maden suyu,
1 dilim eskişehir helvası
Su içemedim pek dışardaydım

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Hem afiyet olsun hem hayırlı olsun yeni başlangıcın. ❤ Ama miktarları da yazsan ekmek pilav makarna gibi mesela daha iyi olmaz mı?
Miktar doyana kadar. Kendime ölçü yapmıyorumki rahat olayım. Stres olup kilo vermem duraklamasın. Zamanla doyma sürem kısalacağı için daha güzel olacak ben ve tombiş bedenim için

Allah bağışlasın canım benim.
Benim de iki oğlum var. 8 ve 4 yaşlarında
Aminnn Rabbim seninkilerinide bağışlasın yaş aralıkları aynı benimkilerle nasıl peki büyüdükçe anlaşmaları dahamı kolay dahamı zor oluyor. Şuan iyi anlaşıyolar ama küçük artık abisi ne yapıyosa ne oynuyorsa oda istiyor bazen kızıyor hayır benim alamazsın diye kavgalar yavaştan yavaştan başlıyor artık

24 haziran menum
Sabah 1 yumurta ile omlet 2 dilim peynir 4 ceviz yeşillik söğüş
Öğle 2 dilim fırında kabak mücver 4 yk yoğurt
Ara 10 badem 1 maden suyu 1 kahve
Akşam yumurtalı kuru biber kavurması 5 yk kadar. 3 yk yoğurt
2 litreye yakın su
ozlemon N Nimooo
7708 adim

Eklentiler

• Screenshot_20230624_222125_Huawei Health.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 19
Selamlar
Sabah
9.00
İki dilim tt ekmek
Biraz peynir sucuk

Öğle 14.
Bi elma

17.30
Bi dilim ekmek
Biraz karpuz

20.
Biraz haşlanmış et

Şu 1.5 anca
Adım 7.000
Pilates yapmayı düşünüyorum ama enerjim yeterse.

Ne yalan söyleyeyim canım benimkiler çok kavga ediyor. İkisinin karakterlerin çok farklı. Büyük oğlum olgun sakın uyumludur aynı zamanda çekingen bir yapısı da var. Küçük de aksine çılgın ama candan bir de inadı tuttu mu başlasın kavgalar. Yani küçük büyüğü genelde tahrik ediyor bizim evde

Ayyyyy sankiii benim çocuklarımı tarif ediyosunnn büyük benimde öyle sakin diğeri onun tam tersiii ilk hamileliğimde folik asidi gec kullanmıştım bazen kullanamamıştım bulantım çoktu ama 2.cide kullandım diyorum bu yaramaz folik asitli diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…