- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun olmaz canım katılabilirsin 9 ocakta yeni yarışmaSlm benim ikiz kizlarim var 2 yasinda bende katilmak isterim yarismaya ama sadece aksamlari vakit buluyorum esim eve gelince ama siz bol sohbet istiyorsunuz buda engel olur sanirim sizlere katilmama
Ne yani ben 9 ocaktan sonra gelsem almıcakmısınızSelam Hanımlar Yeni yarışmamız 9 Ocak ta başlayacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar 9 ocakta tartı resimleri ile sayfada olsun 9 ocak sonrası gelen tartı resimleri dikkate alınmayacak yarışmaya katılamayacaktır. Alarmlarınızı kurun 9 ocak ta bomba gibi başlayalım
9 ocakta aksam foto paylassam sorun olurmu esim 7 de geliyor masa kur topla 8 buluyor 8-9 arasi foto atsam olur dimi :)Selam Hanımlar Yeni yarışmamız 9 Ocak ta başlayacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar 9 ocakta tartı resimleri ile sayfada olsun 9 ocak sonrası gelen tartı resimleri dikkate alınmayacak yarışmaya katılamayacaktır. Alarmlarınızı kurun 9 ocak ta bomba gibi başlayalım
Benim hedefimde 58 kilo :)Nisana kadar 59 olmak istiyorum.Bu sefer eşim izine geldiğinde beni zayıf görsün istiyorum.Cok şeymi istiyorum.Uffff ya 12 kilo ne var bunda ufffff ufffff.
hadi sana bi güzellik yaparım akşamı beklerim ama perşembe olmaz haberin ola tatlımm9 ocakta aksam foto paylassam sorun olurmu esim 7 de geliyor masa kur topla 8 buluyor 8-9 arasi foto atsam olur dimi :)
efendimm kuzummm
evet kuzum ya benim bu sıra aşırı bir koşturmam var yetmiyor gibi annem rahatsızlandı yürüyemiyor baya yoğunum arada girip çıkıyorumGünaydın kuzum bi denk gelemiyoruz
Geçmiş olsun neyi var?evet kuzum ya benim bu sıra aşırı bir koşturmam var yetmiyor gibi annem rahatsızlandı yürüyemiyor baya yoğunum arada girip çıkıyorum
lif yırtılması venisküs, kireçlenme her şey varmış malesefGeçmiş olsun neyi var?
Oooo çok geçmğş olsunlif yırtılması venisküs, kireçlenme her şey varmış malesef
Geçmiş olsun cnmlif yırtılması venisküs, kireçlenme her şey varmış malesef
hadi sana bi güzellik yaparım akşamı beklerim ama perşembe olmaz haberin ola tatlımm