• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu arada bu aralar değişim rüzgarları esmekte ben ülkesinde :dondurma:
Perşembe öğleden sonra örtündüm ben. Başıma bir yazma takıp çıktım dışarı, nette okuduğum bir yazı sonrası. Namaz yazmam vardı yanımda.
Dün gece de balkona da dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Ev içi gibi rahattım orda da. Ve örtünmemin ibadet olduğunu.
Dün tartıdaki rakam da güzeldi. Biraz daha hafifledim dedim ve ciciler aldım kendime bayramlık ve değişimime uygun ciciler. Çocuklar gibi şendim yani:emir_bebek:yeniden doğmak böyle bir şey olsa gerek.
Değişilik rüzgarı estikçe hafifletiyor ve hafifledikçe daha mutlu oluyorum :KK200: hamdolsun.

Aa ne güzel tam bir de bayram öncesi herkes şok olacak 😀 Allah kabul etsin canım gerçekten bir anlık bir kararla ne kadar güzel bir şey başarmışsın. Bayramlıkların da eminim çok yakışmıştır sana şimdi 🌸

Dünkü menümü yazayım.

Öğle 14
Ince hamur 3dilim Pizza

16.30
3yk kinoa salatası

20.00
4 5 yk pirinç pilavı
2 Icli kofte
Karnıyarık
Salata cacık

Çok yemişim;(

Spor 11.000 adım
Su 1 lt anca
Olsun kinoa salatası sağlıklıymış en azından 😂

Dün ben de pizza yedim ya hem de akşam yemeğinde :( ve keşke 3 dilim olsaydı sadece 😂

Aa ne güzel tam bir de bayram öncesi herkes şok olacak 😀 Allah kabul etsin canım gerçekten bir anlık bir kararla ne kadar güzel bir şey başarmışsın. Bayramlıkların da eminim çok yakışmıştır sana şimdi 🌸
Görenler şok oluyor evet. Hiç beklemedikleri bir durum çünkü. Dün arkadaş toplantım vardı ağızları açık kaldı.

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.

Perşembe öğleden sonra örtündüm ben. Başıma bir yazma takıp çıktım dışarı, nette okuduğum bir yazı sonrası. Namaz yazmam vardı yanımda.
Dün gece de balkona da dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Ev içi gibi rahattım orda da. Ve örtünmemin ibadet olduğunu.
Dün tartıdaki rakam da güzeldi. Biraz daha hafifledim dedim ve ciciler aldım kendime bayramlık ve değişimime uygun ciciler. Çocuklar gibi şendim yani:emir_bebek:yeniden doğmak böyle bir şey olsa gerek.
Değişilik rüzgarı estikçe hafifletiyor ve hafifledikçe daha mutlu oluyorum :KK200: hamdolsun.
Yaa hayirli olsun canım . Rabbim nasip etmiş ne güzel ♥️ ben de 11 senedir kapalıyım . 1 senedir ferace giyiyorum çok şükür tesettürlü oldum artık 🤗

Hayirli olsun,ne guzel ve hayirli bir karar olmus🤗♥️

9628B436-734D-4D05-831B-E85E2A260427.jpeg

Mavi Takım nasılsınız ne alemdesiniz ?
Herkes diyetine uyuyor mu? Kaçamak yapılmıyor değil mi?

suspushanimcim suspushanimcim DeryaOnDiet DeryaOnDiet menekse_kokusu menekse_kokusu Kinoalihatun Kinoalihatun Lavinia_98 Lavinia_98 Ellssa Ellssa

Kaptanınız şimdiye kadar iyi gitti.

Sabah (11:00) iki haşlanmış yumurta, 10 fındık, 3 zeytin, domates salatalık,
Arada bi fincan filtre kahve
10 fındık
4 kare bitter çikolata 🫠
Şimdi de soda

Akşam için planım ton balıklı salata🌸

Aslında arada çikolata kaçırmasam neredeyse ketojenik diyet yapacağım 😂

suspushanimcim suspushanimcim DeryaOnDiet DeryaOnDiet menekse_kokusu menekse_kokusu Kinoalihatun Kinoalihatun Lavinia_98 Lavinia_98 Ellssa Ellssa

10 fındık
4 kare bitter çikolata 🫠
Şimdi de soda

Sabah
2 dilim tt ekmek
Biraz sucuk

14.
Bi elma
Bi lokma karpuz

Aksam bilmiyorum.

Adım 6.600 olmuş bile. Çocukları havuza götüreceğim bakalım hedefim 10.000 adım.

Ayy çok kötü bişey yaptım 🤦🏻‍♀️ yemek saati herşey çok güzeldi 1 tabak ton balıklı salata aldım yarım dilimde fırın makarna buraya kadar herşey normal saat erken yürür yakarım dedim sonra 1 dilim daha makarna aldım ve yedim 😥 sonra pişmanlıklar miğde bulantısı beni bırakmadı ve tuvalete gidip ne yediysem zorla çıkardım :( ilk defa böyle bişey yaptım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. s i d e l y a s i d e l y a ben şimdi yemek yemiş oluyomuyum :(

10 fındık
4 kare bitter çikolata 🫠
Şimdi de soda

Bayram öncesi yoğunluktan kaçamak aklıma gelmiyorki😄
Güya tatile girdik ama ev yoğunluğu çok daha fazla

Ben izinli değilimki.
Dün takıma alınacaktım üstelik.

Tamam hazirlikt da durabilirim bildirim yaparım en azından pazartesiden başlayayım Özlemcim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Tamam bebişiiim 😘😘😘🥰
Gözden kaçmış öyleyse, o zaman seni benim takıma alalım biz bir kişi eksiğiz zaten 💙
Uygun olur mu?

ozlemon ozlemon s i d e l y a s i d e l y a

Tamamdır ozlemon ozlemon müsait olduğunda listeyi günceller değil mi? Zahmet veriyoruz 🥲 🤍
Tamamdır canlar akşam ekler atarım 🥰🥰 ne zahmeti bişeycik olmaz artık hazır zaten 😘😘😘🌺🌺🌺🌼🌼🌼

Back