- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani düşünürüz seninle beraber. Yine secmeler olur. 6. Takım 20. Takım belirlenebilir. Biliyorsun Acun olunca uydurmak kolay.Ayni mantıkla devam diyorsun![]()
Bayramdan sonra katilim da artar diye düşünüyorumYani düşünürüz seninle beraber. Yine secmeler olur. 6. Takım 20. Takım belirlenebilir. Biliyorsun Acun olunca uydurmak kolay.![]()
Tabi yaz geliyor hırkalar aşağı göbekler dışarı.Bayramdan sonra katilim da artar diye düşünüyorum![]()
Sorma yaaTabi yaz geliyor hırkalar aşağı göbekler dışarı.![]()
Seninle masterfit yapacağız. Kapışacağiz. Bayramdan sonra ne zaman hazır hissedersen kapisalim. Ben mavi kaptan olayım. Sen Kırmızı kaptan.Sorma yaa
Acil 3-4 kilo vermem lazim![]()
Bayram dönüşü yapalim kaptanimSeninle masterfit yapacağız. Kapışacağiz. Bayramdan sonra ne zaman hazır hissedersen kapisalim. Ben mavi kaptan olayım. Sen Kırmızı kaptan.lets goooooo
![]()
İkinci hafta olsun ilk hafta kim var kim yok karışır anca toparlarız.Bayram dönüşü yapalim kaptanim
Cuma bildirim yapabilir miyim.bilmiyorum olmazsa ikinci hafta yapariz![]()
Pazartesi avantaji icin bildirimi kime atacagizİkinci hafta olsun ilk hafta kim var kim yok karışır anca toparlarız.![]()
Aaa kimleri görüyorum hosgeldin papatyamSELAMLARNASILSINIZ HANIMLAR,BAYA OLDU UĞRAYAMADIM.
KAPTANIM NASILSIN BURALAR DEĞİŞTİMİ NEDİR![]()
Zipzip-
hoşbulduk cnm evet baya değişmiş :) .bi bakiim dedim herkesler iyimiAaa kimleri görüyorum hosgeldin papatyam
Buralar degisti
Cuma zayiflama Yarışması sona erdi, günlüklerde devam ediyoruz![]()
Iyiyiz cok sukur bir sıkıntı yok biraktigin gibiyiz dicemde ayrilanlar oldu aramizdanhoşbulduk cnm evet baya değişmiş :) .bi bakiim dedim herkesler iyimi