- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.561
- 1.123
Benden kocamanınından onayGözden kaçmış öyleyse, o zaman seni benim takıma alalım biz bir kişi eksiğiz zaten
Uygun olur mu?
ozlemon s i d e l y a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden kocamanınından onayGözden kaçmış öyleyse, o zaman seni benim takıma alalım biz bir kişi eksiğiz zaten
Uygun olur mu?
ozlemon s i d e l y a
GünaydınGünaydın
Uygundur canımGözden kaçmış öyleyse, o zaman seni benim takıma alalım biz bir kişi eksiğiz zaten
Uygun olur mu?
ozlemon s i d e l y a
Ellerine sağlık canım
23.Hazkırmızı takım s i d e l y a takımkaptanı 74,1ozlemon 75,2@Zeytur 95,9@siskopat 84@MAKE UP_ 62,45@ilimtalepedenanne 83,1@Tesnim1903 73,5mavi takım N Nimooo takım kaptanı 59,8suspushanimcim 67,9@DeryaOnDiet 74,7@menekse_kokusu 66,6@Kinoalihatun 83,35Lavinia_98 69,7izinliler @Cookiie 80,45izinli @J O U izinli @Meryem1306 83,9izinli Mthn83 80,1izinli @Kevssooo izinli @Jasminium84 64,25izinli @Iron Butterfly 109izinli @anneadayiiii 69,6izinli @Suskunkardelen 62,6izinli @Elhan izinli @sudansebep 61,2izinli @Limoni026 62,1izinli @Lonely single girl @60kiloyum izinli @gezegenfeza 82@Miss Misfit masal3487 86,7Ellssa 82,6@diyetcigeldihanim 86,2
yeni takımlarımız hayırlı olsun balkuşlarıııım eksik yazdıklarım varsa siz yazın gün içinde düzeltirim ben
çoook güzel bir hafta olması dileklerimle... hepimiz iyice asılalım bayram seyran dinlemeyelim kiloları vereliiiimmm canlaaar...
kırmızı köşedeeeee kaptanımız s i d e l y a mavi köşedeeee kaptanımız N Nimooo
ikisine de başarılı bir hafta diliyoruuuzzzz
O zman sende benim gibi takındı ettin yoksa çok kilolu görünmüyor umAynıymisiz hemen hemen canm 1,67 benimde.
Ben kessin artı 1 kilo aldım bünyem öyle çünkü bendr iki gün çok hafif geçrcm bakalım artıkÜzülme ben de kaçırdım dün , bu sabah tartıldım hemen +500 gr gördüm şok oldum hafta sonu dikkat ederek pazartesiye güzel bir giriş yaparız. Akşam yemeğini erken be hafif yemek önemli bence. Bugün iki ana öğün bir ara öğün yağacağım bakalım
Benden kocamanınından onay
Uygundur canım
Ben kessin artı 1 kilo aldım bünyem öyle çünkü bendr iki gün çok hafif geçrcm bakalım artık
Yönetime yazarsan bilgi verirler.Bu arada benim proluk gitmiş neden acaba bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili
Teşekkür ederim canım. Yazdım kazen beyeYönetime yazarsan bilgi verirler.
Merak ettim ben de cevabıTeşekkür ederim canım. Yazdım kazen beye
Yürümekten ziyade sürekli ayaktayım canım hiç otumuyorum ben spor yapamıyorum inanki o k*ç bende yokYürüyüş yapıyor musun canım yürüsek çok iyi gelir de
Ban yedin mi uzun süre girmesende iptal oluyor bu aradaBu arada benim proluk gitmiş neden acaba bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili
Dünkü menümü yazayım.Sevgili Mavi takım, kaptanınız konuşuyor:
Bu hafta sonu kaçırmayalım, gerekirse detoks yapalım, bayramda zaten kaçıracağız ister istemez. Bu nedenle hafta sonu sıkma zamanı
Mümkün olduğunca bol su içelim, yürüyüşümüzü yapalım, güzellik uykumuzu uyuyalım unutmayalım ki zayıflamak bir bütündür Akşam yemeğinden sonra atıştırmamak bile çok fark ediyor.
Hadi göreyim kızlarımı, GO GİRLS! Yansın yağlar aksın terler gitsin kilolar ohhh
Takımımız kalabalık değil, bu nedenle daha da azimle dikkat etmeliyiz .
suspushanimcim
@DeryaOnDiet
@menekse_kokusu
@Kinoalihatun
Lavinia_98