• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

23.Haz​
kırmızı takım
s i d e l y a s i d e l y a takımkaptanı
74,1​
ozlemon ozlemon
75,2​
@Zeytur
95,9​
@siskopat
84​
@MAKE UP_
62,45​
@ilimtalepedenanne
83,1​
@Tesnim1903
73,5​
mavi takım
N Nimooo takım kaptanı
59,8​
suspushanimcim suspushanimcim
67,9​
@DeryaOnDiet
74,7​
@menekse_kokusu
66,6​
@Kinoalihatun
83,35​
Lavinia_98 Lavinia_98
69,7​
izinliler
@Cookiie
80,45​
izinli
@J O Uizinli
@Meryem1306
83,9​
izinli
Mthn83 Mthn83
80,1​
izinli
@Kevssoooizinli
@Jasminium84
64,25​
izinli
@Iron Butterfly
109​
izinli
@anneadayiiii
69,6​
izinli
@Suskunkardelen
62,6​
izinli
@Elhanizinli
@sudansebep
61,2​
izinli
@Limoni026
62,1​
izinli
@Lonely single girl
@60kiloyumizinli
@gezegenfeza
82​
@Miss Misfit
masal3487 masal3487
86,7​
Ellssa Ellssa
82,6​
@diyetcigeldihanim
86,2​

yeni takımlarımız hayırlı olsun balkuşlarıııım :KK200: :KK200: eksik yazdıklarım varsa siz yazın gün içinde düzeltirim ben
çoook güzel bir hafta olması dileklerimle... hepimiz iyice asılalım bayram seyran dinlemeyelim kiloları vereliiiimmm canlaaar...
kırmızı köşedeeeee kaptanımız s i d e l y a s i d e l y a mavi köşedeeee kaptanımız N Nimooo
ikisine de başarılı bir hafta diliyoruuuzzzz
Ellerine sağlık canım 🥰

Üzülme ben de kaçırdım dün , bu sabah tartıldım hemen +500 gr gördüm şok oldum 🤷🏻‍♀️ hafta sonu dikkat ederek pazartesiye güzel bir giriş yaparız. Akşam yemeğini erken be hafif yemek önemli bence. Bugün iki ana öğün bir ara öğün yağacağım bakalım 🌸
Ben kessin artı 1 kilo aldım ☹️ bünyem öyle çünkü bendr iki gün çok hafif geçrcm bakalım artık

Sevgili Mavi takım, 💙 kaptanınız konuşuyor:

Bu hafta sonu kaçırmayalım, gerekirse detoks yapalım, bayramda zaten kaçıracağız ister istemez. Bu nedenle hafta sonu sıkma zamanı 🔥

Mümkün olduğunca bol su içelim, yürüyüşümüzü yapalım, güzellik uykumuzu uyuyalım 🤍 unutmayalım ki zayıflamak bir bütündür 🌸 Akşam yemeğinden sonra atıştırmamak bile çok fark ediyor. 🌸

Hadi göreyim kızlarımı, GO GİRLS! Yansın yağlar aksın terler gitsin kilolar ohhh 🔥🔥🔥
Takımımız kalabalık değil, bu nedenle daha da azimle dikkat etmeliyiz .

💙💙💙💙💙💙💙💙

suspushanimcim suspushanimcim
@DeryaOnDiet
@menekse_kokusu
@Kinoalihatun
Lavinia_98 Lavinia_98

💙💙💙💙💙💙💙💙
Dünkü menümü yazayım.

Öğle 14
Ince hamur 3dilim Pizza

16.30
3yk kinoa salatası

20.00
4 5 yk pirinç pilavı
2 Icli kofte
Karnıyarık
Salata cacık

Çok yemişim;(

Spor 11.000 adım
Su 1 lt anca

Bu arada bu aralar değişim rüzgarları esmekte ben ülkesinde :dondurma:
Perşembe öğleden sonra örtündüm ben. Başıma bir yazma takıp çıktım dışarı, nette okuduğum bir yazı sonrası. Namaz yazmam vardı yanımda.
Dün gece de balkona da dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Ev içi gibi rahattım orda da. Ve örtünmemin ibadet olduğunu.
Dün tartıdaki rakam da güzeldi. Biraz daha hafifledim dedim ve ciciler aldım kendime bayramlık ve değişimime uygun ciciler. Çocuklar gibi şendim yani:emir_bebek:yeniden doğmak böyle bir şey olsa gerek.
Değişilik rüzgarı estikçe hafifletiyor ve hafifledikçe daha mutlu oluyorum :KK200: hamdolsun.

Back