Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa ne güzel tam bir de bayram öncesi herkes şok olacak Allah kabul etsin canım gerçekten bir anlık bir kararla ne kadar güzel bir şey başarmışsın. Bayramlıkların da eminim çok yakışmıştır sana şimdi

Dünkü menümü yazayım.

Öğle 14
Ince hamur 3dilim Pizza

16.30
3yk kinoa salatası

20.00
4 5 yk pirinç pilavı
2 Icli kofte
Karnıyarık
Salata cacık

Çok yemişim;(

Spor 11.000 adım
Su 1 lt anca
Olsun kinoa salatası sağlıklıymış en azından

Dün ben de pizza yedim ya hem de akşam yemeğinde ve keşke 3 dilim olsaydı sadece

Görenler şok oluyor evet. Hiç beklemedikleri bir durum çünkü. Dün arkadaş toplantım vardı ağızları açık kaldı.

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.

Yaa hayirli olsun canım . Rabbim nasip etmiş ne güzel ben de 11 senedir kapalıyım . 1 senedir ferace giyiyorum çok şükür tesettürlü oldum artık

Hayirli olsun,ne guzel ve hayirli bir karar olmus

Mavi Takım nasılsınız ne alemdesiniz ?
Herkes diyetine uyuyor mu? Kaçamak yapılmıyor değil mi?

suspushanimcim DeryaOnDiet menekse_kokusu Kinoalihatun Lavinia_98 Ellssa

Kaptanınız şimdiye kadar iyi gitti.

Sabah (11:00) iki haşlanmış yumurta, 10 fındık, 3 zeytin, domates salatalık,
Arada bi fincan filtre kahve
10 fındık
4 kare bitter çikolata
Şimdi de soda

Akşam için planım ton balıklı salata

Aslında arada çikolata kaçırmasam neredeyse ketojenik diyet yapacağım

Sabah
2 dilim tt ekmek
Biraz sucuk

14.
Bi elma
Bi lokma karpuz

Aksam bilmiyorum.

Adım 6.600 olmuş bile. Çocukları havuza götüreceğim bakalım hedefim 10.000 adım.

Ayy çok kötü bişey yaptım yemek saati herşey çok güzeldi 1 tabak ton balıklı salata aldım yarım dilimde fırın makarna buraya kadar herşey normal saat erken yürür yakarım dedim sonra 1 dilim daha makarna aldım ve yedim sonra pişmanlıklar miğde bulantısı beni bırakmadı ve tuvalete gidip ne yediysem zorla çıkardım ilk defa böyle bişey yaptım ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. s i d e l y a ben şimdi yemek yemiş oluyomuyum

Bayram öncesi yoğunluktan kaçamak aklıma gelmiyorki
Güya tatile girdik ama ev yoğunluğu çok daha fazla

Ben izinli değilimki.
Dün takıma alınacaktım üstelik.

Tamam hazirlikt da durabilirim bildirim yaparım en azından pazartesiden başlayayım Özlemcim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Tamam bebişiiim
Gözden kaçmış öyleyse, o zaman seni benim takıma alalım biz bir kişi eksiğiz zaten
Uygun olur mu?

ozlemon s i d e l y a

Tamamdır ozlemon müsait olduğunda listeyi günceller değil mi? Zahmet veriyoruz
Tamamdır canlar akşam ekler atarım ne zahmeti bişeycik olmaz artık hazır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…