Bu arada bu aralar değişim rüzgarları esmekte ben ülkesinde
Perşembe öğleden sonra örtündüm ben. Başıma bir yazma takıp çıktım dışarı, nette okuduğum bir yazı sonrası. Namaz yazmam vardı yanımda.
Dün gece de balkona da dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Ev içi gibi rahattım orda da. Ve örtünmemin ibadet olduğunu.
Dün tartıdaki rakam da güzeldi. Biraz daha hafifledim dedim ve ciciler aldım kendime bayramlık ve değişimime uygun ciciler. Çocuklar gibi şendim yaniyeniden doğmak böyle bir şey olsa gerek.
Değişilik rüzgarı estikçe hafifletiyor ve hafifledikçe daha mutlu oluyorumhamdolsun.
Olsun kinoa salatası sağlıklıymış en azındanDünkü menümü yazayım.
Öğle 14
Ince hamur 3dilim Pizza
16.30
3yk kinoa salatası
20.00
4 5 yk pirinç pilavı
2 Icli kofte
Karnıyarık
Salata cacık
Çok yemişim;(
Spor 11.000 adım
Su 1 lt anca
Görenler şok oluyor evet. Hiç beklemedikleri bir durum çünkü. Dün arkadaş toplantım vardı ağızları açık kaldı.Aa ne güzel tam bir de bayram öncesi herkes şok olacakAllah kabul etsin canım gerçekten bir anlık bir kararla ne kadar güzel bir şey başarmışsın. Bayramlıkların da eminim çok yakışmıştır sana şimdi
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.Aa ne güzel tam bir de bayram öncesi herkes şok olacakAllah kabul etsin canım gerçekten bir anlık bir kararla ne kadar güzel bir şey başarmışsın. Bayramlıkların da eminim çok yakışmıştır sana şimdi
Ahah zayıflığa alışana bu kilo çok geliyor canm kendimi tasiyamiyorum bazen hayatımda ilk defa kilo aldım hep 60 olurdum en fazla 10 kilo az değil üzerineO zman sende benim gibi takındı ettin yoksa çok kilolu görünmüyor um
Yaa hayirli olsun canım . Rabbim nasip etmiş ne güzelBu arada bu aralar değişim rüzgarları esmekte ben ülkesinde
Perşembe öğleden sonra örtündüm ben. Başıma bir yazma takıp çıktım dışarı, nette okuduğum bir yazı sonrası. Namaz yazmam vardı yanımda.
Dün gece de balkona da dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Ev içi gibi rahattım orda da. Ve örtünmemin ibadet olduğunu.
Dün tartıdaki rakam da güzeldi. Biraz daha hafifledim dedim ve ciciler aldım kendime bayramlık ve değişimime uygun ciciler. Çocuklar gibi şendim yaniyeniden doğmak böyle bir şey olsa gerek.
Değişilik rüzgarı estikçe hafifletiyor ve hafifledikçe daha mutlu oluyorumhamdolsun.
Hayirli olsun,ne guzel ve hayirli bir karar olmusBu arada bu aralar değişim rüzgarları esmekte ben ülkesinde
Bence herkes bayram temizlipi yapıyorElhan burası hayalet kasa olmuş
Disarda geziyom valla burda bayram mayram yokBence herkes bayram temizlipi yapıyor
SabahMavi Takım nasılsınız ne alemdesiniz ?
Herkes diyetine uyuyor mu? Kaçamak yapılmıyor değil mi?
suspushanimcim DeryaOnDiet menekse_kokusu Kinoalihatun Lavinia_98 Ellssa
Kaptanınız şimdiye kadar iyi gitti.
Sabah (11:00) iki haşlanmış yumurta, 10 fındık, 3 zeytin, domates salatalık,
Arada bi fincan filtre kahve
10 fındık
4 kare bitter çikolata
Şimdi de soda
Akşam için planım ton balıklı salata
Aslında arada çikolata kaçırmasam neredeyse ketojenik diyet yapacağım
Ayy dimmiiiBence herkes bayram temizlipi yapıyor
AynenBence herkes bayram temizlipi yapıyor
Sağlıkla inşallah canıımm zayıflayalım da bebek da yapın kariyer de :)))daha erken bebeğimm hahaha amaann zaten gözüm kesmiyo ameliyata şu 55 kiloya ineyim de ozaman düşünürüm zaten gebeyken kilo almam yasak oluyo gebelik sekerimden
Bayram öncesi yoğunluktan kaçamak aklıma gelmiyorkiMavi Takım nasılsınız ne alemdesiniz ?
Herkes diyetine uyuyor mu? Kaçamak yapılmıyor değil mi?
suspushanimcim DeryaOnDiet menekse_kokusu Kinoalihatun Lavinia_98 Ellssa
Kaptanınız şimdiye kadar iyi gitti.
Sabah (11:00) iki haşlanmış yumurta, 10 fındık, 3 zeytin, domates salatalık,
Arada bi fincan filtre kahve
10 fındık
4 kare bitter çikolata
Şimdi de soda
Akşam için planım ton balıklı salata
Aslında arada çikolata kaçırmasam neredeyse ketojenik diyet yapacağım
Ben izinli değilimki.
Dün takıma alınacaktım üstelik.
Tamam bebişiiimTamam hazirlikt da durabilirim bildirim yaparım en azından pazartesiden başlayayım ÖzlemcimElhan
Gözden kaçmış öyleyse, o zaman seni benim takıma alalım biz bir kişi eksiğiz zaten
Uygun olur mu?
ozlemon s i d e l y a
Tamamdır canlar akşam ekler atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?