• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Diyet grubuna bi arkadaş gelmişti demişti ki akşamları eşime diyorum mutfağı kilitlesin ben atıştırmaya girmim diye.

Çok üzülmüştüm ben ona. Ben hakim olamam diye kendine bu kadar yüklenmesi üzmüştü.

Ne olacaktı kapı açık kaldığında yerse?

ÇOk iyi bir dr a gittim ben ilk hafta bana ara öğünde tatlı vermişti yarım kase ya da 40 gr lık gofret.

Kısıtlanma düşüncesi yok ya gofreti bi süre sonra yemek istemiyosun bile.
Bende öyleyim ne zaman kısıtlasam her gün o çikolatayı yerim diğer zamanlar öyle değil

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🍂☕

1000056627.jpg

IMG20250113063658.jpg

Merhabalar günaydın 😇 biraz kendimden bahsedeyim öncelikle. 26 yaşındayım, boyum 172. Bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum dolayısıyla öğlen orada ne yemek çıkarsa onu yiyorum. Sabah kahvaltı etme huyum yok. 6:30 da uyanıyorum ilk öğünümü de saat 12:30 da yiyorum. Öğlen pek ekmek tüketmem daha çok pilav makarna ama tükettiğimde de fabrikada paketli beyaz ekmeklerden var her biri 35 ya da 40 gram olması lazım yani yaklaşık 1,5 dilime tekabül ediyor ondan bir adet yemeyi planlıyorum.

Eki Görüntüle 3536025

Merhabalar günaydın 😇 biraz kendimden bahsedeyim öncelikle. 26 yaşındayım, boyum 172. Bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum dolayısıyla öğlen orada ne yemek çıkarsa onu yiyorum. Sabah kahvaltı etme huyum yok. 6:30 da uyanıyorum ilk öğünümü de saat 12:30 da yiyorum. Öğlen pek ekmek tüketmem daha çok pilav makarna ama tükettiğimde de fabrikada paketli beyaz ekmeklerden var her biri 35 ya da 40 gram olması lazım yani yaklaşık 1,5 dilime tekabül ediyor ondan bir adet yemeyi planlıyorum.
Hedefimden bahsetmeyi unuttum. İlk hedefim 10 Şubat sabahı 112 veya altına kilo altına düşmek. Yani yaklaşık 1 ayda 6 kilo.

Herkese merhaba, birkaç gündür giriş yapamadım telefonum bozuldu. Menü bildirimlerim olmadı kusuruma bakmayın. Bugünden itibaren düzenli bildirimlerin olacak inşallah. Spor salonuna yazılması düşünüyorum, bir yer var orayla görüşeceğim yarın.

Herkese merhaba, birkaç gündür giriş yapamadım telefonum bozuldu. Menü bildirimlerim olmadı kusuruma bakmayın. Bugünden itibaren düzenli bildirimlerin olacak inşallah. Spor salonuna yazılması düşünüyorum, bir yer var orayla görüşeceğim yarın.
Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3536025

Hoşgeldin R Ruhumunfreski
Tartıda bol eksiler diliyorum hepimize, sağlıkla🙏💐💕

İyi akşamlar hanımlar 😇 bahsettiğim gibi kahvaltı etmedim.

12:30
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2-3 kaşık susuz yeşil fasulye
1 kase yayla çorbası

18:30
75 gram ekmek (1 ince dilim ekmek 25 gram yani yaklaşık 3 ince dilim ekmek)
Bir porsiyon kilis tava ve közlenmiş sebze
1 bardak ayran

Bunun üstüne ya bir adet mandalina yerim ya da hiçbir şey yemem canımın isteme durumuna göre bakacağım. Çay sevmiyorum, çay içmiyorum.

Merhaba hanımlar tek öğün yapmaya devam ediyorum
Sabah bir bardak yeşil çay içtim
Saat 4 de bir çorba kasesi kısır yedim.
Saat 19 da bir bardak yeşil çay içtim
İki litre su içtim
Bolca egzersiz yaptim

Eklentiler

• 17367848292246576643435814720859.jpg
    17367848292246576643435814720859.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 3
İyi akşamlar Chocolita Chocolita Bonus Bonus
🌺13 Ocak, Pazartesi günü,
🌸Kahvaltıda,
*haşlanmış yumurta
*3 yeşil zeytin
*2 dilim peynir
*1 tatlı kaşığı vişne reçeli
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim kızarmış ekmek
🌸Öğleden evvel,
*1 fincan tarçınlı Türk kahvesi
*2 kare
🌸Öğleden sonra,
*1 cennet hurması
🌸Akşam yemeğinde,
*1 parça haşlanmış incik
*mercimekli bulgur pilavı (3 y.k.)
*2 y.k. yoğurt
*1 dilim ekmek yedim.
🌺Su:2 lt.

Selam kızlar
Menüyü yazıyorum bugün arkadaşımın çocuğunu görmeye gittim dengelemk için kahvaltı yapmadım
1 kase kısır
2 tane bosnak mantosu yedim.
Bi ince dilim de Dubai cheesecake yapmıştı bi yedim

Akşam yemeği de yemedim. Spora indim şimdi cezamı atıyor olurum bitince 🩷

Back