Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3536025
Merhabalar günaydın biraz kendimden bahsedeyim öncelikle. 26 yaşındayım, boyum 172. Bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum dolayısıyla öğlen orada ne yemek çıkarsa onu yiyorum. Sabah kahvaltı etme huyum yok. 6:30 da uyanıyorum ilk öğünümü de saat 12:30 da yiyorum. Öğlen pek ekmek tüketmem daha çok pilav makarna ama tükettiğimde de fabrikada paketli beyaz ekmeklerden var her biri 35 ya da 40 gram olması lazım yani yaklaşık 1,5 dilime tekabül ediyor ondan bir adet yemeyi planlıyorum.
Selam kankiler.
Menümü paylaşayım.
Bugün niyetliydim; 4 yemek kaşığı patatesli bezelye yemeği,4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı,cacık. Birazda havuç tarator.
Güzel doydum
Birazdan da çay içerim.
İyi akşamlar hanımlar bahsettiğim gibi kahvaltı etmedim.
12:30
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2-3 kaşık susuz yeşil fasulye
1 kase yayla çorbası
18:30
75 gram ekmek (1 ince dilim ekmek 25 gram yani yaklaşık 3 ince dilim ekmek)
Bir porsiyon kilis tava ve közlenmiş sebze
1 bardak ayran
Bunun üstüne ya bir adet mandalina yerim ya da hiçbir şey yemem canımın isteme durumuna göre bakacağım. Çay sevmiyorum, çay içmiyorum.
Boşnak mantosu muSelam kızlar
Menüyü yazıyorum bugün arkadaşımın çocuğunu görmeye gittim dengelemk için kahvaltı yapmadım
1 kase kısır
2 tane bosnak mantosu yedim.
Bi ince dilim de Dubai cheesecake yapmıştı bi yedim
Akşam yemeği de yemedim. Spora indim şimdi cezamı atıyor olurum bitince
Merhaba hanımlar tek öğün yapmaya devam ediyorum
Sabah bir bardak yeşil çay içtim
Saat 4 de bir çorba kasesi kısır yedim.
Saat 19 da bir bardak yeşil çay içtim
İki litre su içtim
Bolca egzersiz yaptim
İyi akşamlar Chocolita Bonus
13 Ocak, Pazartesi günü,
Kahvaltıda,
*haşlanmış yumurta
*3 yeşil zeytin
*2 dilim peynir
*1 tatlı kaşığı vişne reçeli
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim kızarmış ekmek
Öğleden evvel,
*1 fincan tarçınlı Türk kahvesi
*2 kare
Öğleden sonra,
*1 cennet hurması
Akşam yemeğinde,
*1 parça haşlanmış incik
*mercimekli bulgur pilavı (3 y.k.)
*2 y.k. yoğurt
*1 dilim ekmek yedim.
Su:2 lt.
Bacım dükkanı açmışChocolita gelmişsin
Kurt ayaz yedi şişti bi yerden tutayım diyor.Bacım dükkanı açmış
Teşekkür ederim canım Yemekten sonra genelde 1 meyve tüketiyorum gün içinde yemediysem.Tek öğün zor olmadı mı?
Yeterli beslenme olmuyor sonradan sıkıntı olmasın
Yemekten sonra bişey yiyomusun delfi çok güzel menün
Bonus çok zor oluyor ama zayıflamak için tek öğün besleniyorum
Aynen gün içinde yediğin için yememeye çalış ya da duramayacak gibiysen meyveye alternatif salatalık+leblebi yiyebilirsin geç saatte şekerden iyidirTeşekkür ederim canım Yemekten sonra genelde 1 meyve tüketiyorum gün içinde yemediysem.
Gece 24:00'e kadar uyumazsam, genelde 24:00'den sonra çok karnım acıkıyor.
Uyku saatlerimi biraz daha erkene almaya çalışacağım.
Şuan 90 kiloya düştüm bu üçüncü haftam olcak geçen sene diyet yapmıştım en son güzelde kilo verdim sonra sağlık sorunlarından dolayı diyeti bıraktım ve fazlasıyla geri aldım oyuzden biran önce kurtulmak istiyorumÇok zorlanıyırsan yapma derim kaç kilosun bilmiyorum iki haftadır uğrayamıyorum ben okumadım seni.
Yani uzun süre diyet yapıp kilo verip yedikleri artık azalanlar rahat yapar tek öğünü. 2 öğün de çok sağlıklı. Ama 6 öğün yiyerek 30-40 kilo verenler oluyor.
Bırakmayınca devam edince veriliyor yani tek çözüm aç kalmak değil
Yani yenmese daha iyidir ama genele bakınca ikna oldum. 1 kase yemiş mesela yanına yoğurt
Tamam canım, sağolasın BonusAynen gün içinde yediğin için yememeye çalış ya da duramayacak gibiysen meyveye alternatif salatalık+leblebi yiyebilirsin geç saatte şekerden iyidir
Aynen. Diyet yaparken erken uyumanın büyük etkisi var. Dedi sabaha karşı uyuyan choco son zamanlarda böyleyim ama mecbur düzene girecekTeşekkür ederim canım Yemekten sonra genelde 1 meyve tüketiyorum gün içinde yemediysem.
Gece 24:00'e kadar uyumazsam, genelde 24:00'den sonra çok karnım acıkıyor.
Uyku saatlerimi biraz daha erkene almaya çalışacağım.
Tamam canım, sağolasın Bonus
Ben de "önerileriniz var mı? geç saatte acıkınca en masum ne yiyebilirim?" diye soracaktım.