• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Aynen. Diyet yaparken erken uyumanın büyük etkisi var. Dedi sabaha karşı uyuyan choco 🥴 son zamanlarda böyleyim ama mecbur düzene girecek
Emekli olduktan sonra ben de geceleri oldukça geç uyumaya başladım. 1 aydır filan böyle. Sabah da eskisi gibi erken uyanamıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum canım, vücut saati bir alıştı mı, öyle gidiyor bir zaman.
Her zaman uyuduğumuz saatten 1 saat erken uyuyarak başlayabiliriz. Yavaş yavaş birer saat öne alabiliriz uyku saatimizi Chocolita Chocolita
Son günlerde küçük tansiyonum 9-10 oluyor. Küçük tansiyonum 9 olunca başağrısı da oluyor. Sabah başağrısı ile uyanıyorum. Uyku düzenimdeki değişimden olduğunu düşünüyorum.
Son günlerde senin tansiyonun nasıl? Daha iyisindir inşallah.💕🙏

Emekli olduktan sonra ben de geceleri oldukça geç uyumaya başladım. 1 aydır filan böyle. Sabah da eskisi gibi erken uyanamıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum canım, vücut saati bir alıştı mı, öyle gidiyor bir zaman.
Her zaman uyuduğumuz saatten 1 saat erken uyuyarak başlayabiliriz. Yavaş yavaş birer saat öne alabiliriz uyku saatimizi Chocolita Chocolita
Son günlerde küçük tansiyonum 9-10 oluyor. Küçük tansiyonum 9 olunca başağrısı da oluyor. Sabah başağrısı ile uyanıyorum. Uyku düzenimdeki değişimden olduğunu düşünüyorum.
Son günlerde senin tansiyonun nasıl? Daha iyisindir inşallah.💕🙏
Ah sağol delficim sana da çok geçmiş olsun. Şu an mesela iyiyim ama şu anda bile Tansiyon olması gereken gibi değil. Hisleri geliyor. 1 koca limon yedim. Allah büyük hastalığı olanlara da şifa versin. Herkesin derdi kendine büyük

Bu Pazar öğünün cezası olsun 🥲
3 gün sabit gelmemin de cezası var.
Bugün tek öğün yaptım aslında ama bunun günasısı nedir 😀😀 Bonus Bonus Chocolita Chocolita
IMG_9475.jpeg

Eklentiler

• IMG_9476.png
    IMG_9476.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 11
Ah sağol delficim sana da çok geçmiş olsun. Şu an mesela iyiyim ama şu anda bile Tansiyon olması gereken gibi değil. Hisleri geliyor. 1 koca limon yedim. Allah büyük hastalığı olanlara da şifa versin. Herkesin derdi kendine büyük
Sağolasın Chocolita Chocolita 💕 teşekkür ederim.🥰🙏

Bu Pazar öğünün cezası olsun 🥲
3 gün sabit gelmemin de cezası var.
Bugün tek öğün yaptım aslında ama bunun günasısı nedir 😀😀 Bonus Bonus Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3536591
İlk diyet dışı 6 000 adım veya 20 dk egzersiz, Aynı hafta 2. Diyet dışı gelirse 10 000 adım veya 40 dk egzersiz. Sen ikisini de yapmışsın güzel hareket oldu ❤️ Geriye tartı egzersizleri kaldı

Back