• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Aynen. Diyet yaparken erken uyumanın büyük etkisi var. Dedi sabaha karşı uyuyan choco 🥴 son zamanlarda böyleyim ama mecbur düzene girecek
Emekli olduktan sonra ben de geceleri oldukça geç uyumaya başladım. 1 aydır filan böyle. Sabah da eskisi gibi erken uyanamıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum canım, vücut saati bir alıştı mı, öyle gidiyor bir zaman.
Her zaman uyuduğumuz saatten 1 saat erken uyuyarak başlayabiliriz. Yavaş yavaş birer saat öne alabiliriz uyku saatimizi Chocolita Chocolita
Son günlerde küçük tansiyonum 9-10 oluyor. Küçük tansiyonum 9 olunca başağrısı da oluyor. Sabah başağrısı ile uyanıyorum. Uyku düzenimdeki değişimden olduğunu düşünüyorum.
Son günlerde senin tansiyonun nasıl? Daha iyisindir inşallah.💕🙏

Emekli olduktan sonra ben de geceleri oldukça geç uyumaya başladım. 1 aydır filan böyle. Sabah da eskisi gibi erken uyanamıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum canım, vücut saati bir alıştı mı, öyle gidiyor bir zaman.
Her zaman uyuduğumuz saatten 1 saat erken uyuyarak başlayabiliriz. Yavaş yavaş birer saat öne alabiliriz uyku saatimizi Chocolita Chocolita
Son günlerde küçük tansiyonum 9-10 oluyor. Küçük tansiyonum 9 olunca başağrısı da oluyor. Sabah başağrısı ile uyanıyorum. Uyku düzenimdeki değişimden olduğunu düşünüyorum.
Son günlerde senin tansiyonun nasıl? Daha iyisindir inşallah.💕🙏
Ah sağol delficim sana da çok geçmiş olsun. Şu an mesela iyiyim ama şu anda bile Tansiyon olması gereken gibi değil. Hisleri geliyor. 1 koca limon yedim. Allah büyük hastalığı olanlara da şifa versin. Herkesin derdi kendine büyük

Bu Pazar öğünün cezası olsun 🥲
3 gün sabit gelmemin de cezası var.
Bugün tek öğün yaptım aslında ama bunun günasısı nedir 😀😀 Bonus Bonus Chocolita Chocolita
IMG_9475.jpeg

Eklentiler

• IMG_9476.png
    IMG_9476.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 5
iyi aksamlar
Menum
Sabah 2 yumurta domates peynir zeytin 1b tarcinli kahve

Ara 1 kiwi

Aksam
3k patlican yemegi yogurt
2lt su

Eklentiler

• 1000011722.jpg
    1000011722.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 8
Selam kızlar. Bu aralar zor süreç yaşıyorum. Dua eder misiniz bana.
Duaya ihtiyacım var.

Menümü paylaşayım;
Sabah 3 dilim haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin marul
Arada bişey yemedim.
Saat 4de biraz sarma ve kuru patlıcan dolması
2 yemek kaşığı pilav.
Akşamda 2 bardak açık çay içtim.

İyi geceler hanımlar 🦋

Sabah,
Kahvaltı yapmadım

Ara öğün,
1 dilim kek
Meyve suyu (200ml)
Akşam,
Bir tabak menemen
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
3 dilim ekmek

Şu miktari, 1.5 lt
Adım, 3478 adım
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Şuan karnım çok aç hemencecik uyuyacağım 🥺

Merhabalar💕🌸
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Bugün gün içinde bir süre giremedim buraya, "sitede güncelleme yapılıyor" diyordu. Anladığım kadarıyla güncelleme sonrası sayfada düzenleme kısmında bazı sorunlar olmuş, bende de görünmüyor.
30 Ocak, Perşembe günü,
güniçinde,
*2 dilim peynir,
*8 zeytin,
*1 dilim ekmek,
*1 avuç yerfıstığı,
*1 ayva
Akşam ise,
*fırında ev yapımı kumpir yedim.
Su:1 lt.
İyi geceler.

Back