Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

E Elif Tolga
9 mart perşembe menum
Sabah kahvaltı yok

13.20
3 kaşık yulaf ezmesi
Suyla yumusatip içine 1 elma doğmadım öyle yedim

15.00 ara
2 avuç kuruyemis+yesil çay

Ara
4 tane kremalı biskuvi

19.00
Akşam
1 kase sehriye corbasi
1 adet levrek+salata

22.00
1 avuç kakaolu mısır gevreği yedim

Yarına nasıl eksi gelecem bilemiyorum

canım ben mizaçlar konusunu inceliyorum. ben su grubuyum. su gruplarında sıvı çok olur, fazlası hasta yapar deniyor. gerçekten de fazla su içtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum. bana yetiyor.

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

masala baharatı duymuştum cnm çayı da mı aynı
hindistanda koyu aromalı assam çayı var. siyah çay. dünya çapında ünlü bir çeşit. assam çayının içine tarçın, kakule, karanfil, zencefil eklenmiş masala çayı olmuş. benimki böyle.
içinde baharat çeşidi daha fazla çeşitleri de var. tane karabiber, havlıcan, yıldız anason, zerdeçal gibi...
ama tadı güzel. özellikle soğuk kış geceleri çok iyi geliyor dinlendiriyor....

offfff kızlar ben 2-3 gecedir akşamları fazla yedim. bir de sanırım reglden şiştim bakalım sabaha kaç çıkıcam
Aksam yemek diyetin katili istersen aksama ladar ac kez tek ogun 500 kalori al yinede aksam saatinde yedigimiz yiyecek direk kilo oluyor daha dogrusu benim deneyimim böyle oldu .Bu hafta aksami kestim hrmen vermeye basladim şükür.Eger arti gelirsen moralini bozma yeniden baslayacaz inşallah haftaya master fit basliyor zaten

evet akşam yemeleri iyi olmuyor maalesef

çok iyiymiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…