- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Afiyet olsun günü çok erken kapatmissin tahin helvalarini gördûm yine tatli çekti canımKahvaltı omlet,zeytin,yeşillik, tahin helvası bı dilim tb ekmek
Ara yok
Akşam(16.00)
Topalak yemeği iki kase, tahin helvasi,1 dlm ekmek2 lt su, 6000 adım,550 ipsiz atlama
19.0 yağ yakıcı kahveZipzip- Cordelia Jasminium84
Hayırlı sabahlar olsun inşallahBilmiyorum maalesef
İyi aksamlar
İyi aksamlar
Tesekkur ederiz, kolay gelsin.
Gecmis olsun
Hos geldiniz
Afiyet olsun
Hayırlı sabahlar canım çok geçmiş olsunHayırlı sabahlar olsun inşallah
Sallanarak uyandık. Tüm şehir ayakta. Çocuklar bile hissedip uyandı.
4.8 ama yüzeye yakın olmuş. Avizenin kristalleri çok ses çıkardı. Böyle olmamıştı.Hayırlı sabahlar canım çok geçmiş olsunçok mu siddetliydi
Günaydın kuzum haber vereyim dedim sonra fırsat olmuyor yzmayaTamam ablacım
Çok sağol saracım teşekkürler şiş haldeyim halaÇok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir
Çok geçmişler olsun saracım dikkat edeceksin kendine artık yediklerinede özen göster.Merhabalar kızlar iki gündür yoktum foktordaydım alerjiler için gitmiştim tahlil röntgen derken bir ay yemeye içmeye dikkat edecem ilaçların dozu değişti yeni ilaçlar eklendi bakalım yalnız bulgur falan yemeyecek glutenden uzak duracaksın dedi bu yüzden basmati pirinç önerdi şekersiz 21 gün diyetine uyamayabilirim bu sebepten bende durumlar böyle yarın tartılır yazarım
R,ica ederim kaptanım ne demekTeşekkür ederiz bilgi verdiğin için,
Çok teşekkürler sağolBilmiyorum maalesef
İyi aksamlar
İyi aksamlar
Tesekkur ederiz, kolay gelsin.
Gecmis olsun
Hos geldiniz
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun ne oluyor oralarada artık hepimiz diken üstündeyiz .Hayırlı sabahlar olsun inşallah
Başlangıcın hayırlı olsun canım.Hoşgeldinİlk tarti benden olsun 75 _76.7 çıkmışım 2 yıldır bu kiloyu tartıda görmemiştim regl dönemi 3 gün bugün etki olmuşsa bu kadar olmuş mu bilemem
Günaydın canım sanırım kayseridesin.. çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın herkesi.Hayırlı sabahlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?