Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cnm 1 hafta antibiyotik kullandım ağır oda sonraki günlerde midemi mahvetti toparlamaya çalışıyorum. Hafta içi pek sağlıklı beslenmedim dün ve bugün toparlamaya çalışıyorum.
Herseyin başında en büyük engel kendimim ve hemen kendimi bırakıyorum buda herşeyimi olumsuz etkiliyor

Buralarda olman bile güzel.devam etmeye çalış
arke Ellssa Boncuk2307

Dün tek öğünümdü
Aç karna ; 1 litre sirkeli su - türk kahve -

Kahvaltı

Eki Görüntüle 3560724

22.00
Zencefil sumak limon yogurt kürü
Efsane geri döndü menüsü

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce MAVİ takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen, fikir değiştiren takımlarda olmak istiyorum diyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer

Masterfit 150.Etap

Kimsecikler yok
Bugun regl den sonra orucun ilk günüydü çok zorlandım migrenim tuttu gece uykusuzluk da etkiliyor neyse ki açtık orucumuzu ilac içtim hemen

Bugun menum

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık yeşillik

İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak türlü yemeği
Salata ve cacık

Ara yaparım biraz fıstık Ve hurma yemeyi düşünüyorum

Su 2.5 lt sahurla birlikte
Ellssa Boncuk2307 arke rakibem senin günün nasıldı

Cicekbocekkaktus benim rakibim olur musun çok korkayrum sendenn ama mecbuurmmmmmm
Korkma ilk 3 kilo hızlı gidiyor sonra normalleşiyor. Benim de 74.0 u görmem lazım. Belki hatırlarsın hep hatırlatıyorum çünkü Aralık ortasında 74.9 u görmüştum , zorla, sonra da hep artıştaydim. Artık 70e doğru yol almam lazım. Kapisalim olur . arke de arkesine yaslansin bizi izlesin , geçen hafta çok kilo verdi bu hafta veremez gecen hafta çok çalıştı bu hafta yatışşş

Bu hafta ne güzel yaa motivasyon yüksek
Bana da bulaştırdınız valla

Afiyet olsun canım adana nin lavasi yoktur diye düşünmek istiyorum
Bu hafta ne güzel yaa motivasyon yüksek
Bana da bulaştırdınız valla
Tabiii her zaman tam motive sen kopma burdan

Pazar

Sahur

Sucuklu yumurta
3 dilim kaşar
14 yeşil zeytin
Az keto ekmek üzeri tereyag

İftar
Tavuk 1 but
Bol limonlu turplu salata

21.
Kahve+1 minik kare bitter
Keto tatli ( 1 YK tahin, 1 yumurta, 1 TK stevia) omlet gibi oldu çok sevmedim ama yedim

Spor. 4800 adım

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Geçtiğimiz hafta çok yoğundu kızlar, yarın yine öyle ama carsmbayi atlatinca rahatlicam inşallah. Bugün çok iş yaptım. Vallahi yeni oturdum diyebilirim. Q10 almaya başladım enerji versin diye ama pek fark etmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…