Senin şu yorumdan sonra çıktım valla canım yürüyorum şu anGünaydın.He yürüyüşe gitneden ? Çünkü aynı takimdayiz eriyip fip fit olman lazım bayrama en fit bizim olmamız lazım
Cnm 1 hafta antibiyotik kullandım ağır oda sonraki günlerde midemi mahvetti toparlamaya çalışıyorum. Hafta içi pek sağlıklı beslenmedim dün ve bugün toparlamaya çalışıyorum.Tebrik ederim canım harika bir eksiyle gelmişsin hem de düşük kiloda olmana rağmen. Kaptanlık gelebilir gibi duruyor.
Ben menü takibi yapamadım canım, yediklerinde mi sorun vardı acaba.
Harikasın canım tebrik ederim.
Azmet5255 kaptanım, takımdan güzel eksiler geliyor
Buralarda olman bile güzel.devam etmeye çalışCnm 1 hafta antibiyotik kullandım ağır oda sonraki günlerde midemi mahvetti toparlamaya çalışıyorum. Hafta içi pek sağlıklı beslenmedim dün ve bugün toparlamaya çalışıyorum.
Herseyin başında en büyük engel kendimim ve hemen kendimi bırakıyorum buda herşeyimi olumsuz etkiliyor
Efsane geri döndü menüsüarke Ellssa Boncuk2307
Dün tek öğünümdü
Aç karna ; 1 litre sirkeli su - türk kahve -
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3560724
22.00
Zencefil sumak limon yogurt kürü
Ben sonuç paylaştığım yere de yazmıştım ellssa kaptan da söyledi ama görmedin heralde neyse sağlık olsun canım
Masterfit 150.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
|
|
|
|
|
|
MAVİ TAKIM |
P Purple58 Mavi Takım Kaptanı- |
|
|
|
|
G gibibiseydi |
|
HAZIRLIK |
|
|
@Ilyusa |
|
@Nergis 35 |
@Nazlimuuu |
@Sem2024 |
Bugün 2 öğün yapıyorum bebeğimm şaşırtmak lazımmmBuralarda olman bile güzel.devam etmeye çalış
Efsane geri döndü menüsü
Bu hafta ne güzel yaa motivasyon yüksekKorkma ilk 3 kilo hızlı gidiyor sonra normalleşiyor. Benim de 74.0 u görmem lazım. Belki hatırlarsın hep hatırlatıyorum çünkü Aralık ortasında 74.9 u görmüştum , zorla, sonra da hep artıştaydim. Artık 70e doğru yol almam lazım . Kapisalim olur . arke de arkesine yaslansin bizi izlesin , geçen hafta çok kilo verdi bu hafta veremez gecen hafta çok çalıştı bu hafta yatışşş
Afiyet olsun canım adana nin lavasi yoktur diye düşünmek istiyorum16 Mart P Purple58Boncuk2307 Ellssa
Sabah 10:30 domates mozzarella peyniri bir dilim ekmek bir buçuk haşlanmış yumurta
Ara13:00 muz hurma kahve,
biraz da çiğ fıstık
15;30 Adana, yanında salata
İki kere yürüyüşe çıktım kizlar
Tabiii her zaman tam motive sen kopma burdanBu hafta ne güzel yaa motivasyon yüksek
Bana da bulaştırdınız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?