- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
amacın ne biz dinliyoz beri git okuma o zaman...kız cevap dahi vermiyor inadının sebebi ne?Git işine allasen, kibledim seni. Dalga geçip duruyosun sabahtab beri milletle. Azcık bekle sen.
çok şükür öyle oldu tatlım. öyle olmasa zaten ayrılacaktımeşinizi de tebrik ederim.. yanınızda durmuş..
tövbe ya ölüsünü gör ne demek tüylerim diken diken oldu. zaten eşim annesine giderse eve ne almam
kaynananın adı bile yetiyo insanı sinir etmeyeBenim esimde gitmiyor annesine gorusmuyor. Biz birde farkli sehirlerdeyiz ama uzaktan bile yetiyor.
valla kaynanasımıdır nedir anlamadım bendeamacın ne biz dinliyoz beri git okuma o zaman...kız cevap dahi vermiyor inadının sebebi ne?
yok canım eşim öyle biri değildir. bende şaşıyorum o şeytan kadından nasıl böyle melek olmuş diye.eşiniz o manyakların arasında nasıl normal kalmışonunda yüzü sonradan çıkmasın aman aman...
kızlar ne oldu anlamadım kusura bakmayın mesajı cidden görmedim yoksa cevap verirdim özür dilerimvalla kaynanasımıdır nedir anlamadım bende
benim babannemden daha beterı olmaz , annem hamileyken koca göbeğiyle sırtında sepetle patates taşıtmış bir yaratık !sırf ben düşeyim diye ! o da şimdi ağlaya ağlaya uzaktan bizim evi izliyo gelemiyor, babamda bizi seçti , var böyle ruh hastası kaynanalar.
İnanmıyosan inanmıyosun sürekli bişeyler yazıyor okuma geç ama başka bi sıkıtısı var gibi sabahtan beri falan yazmışOlabilir
Sen lafi bilememişin sen nerden aldin ozaman oglunu diye lafi sokacaktin
oda oğluna yapılanlara göz yumdu erkek olamadıkp der le arası nasıl
zihniyete bak yaCanım ona ne söylersen söyle beterini isitirsin.Annem esime oglum dedi diye ( söz temsil olarak damatina isimle hitap etmek yerine) kaynanam anneme nereden oğlun oluyor o senin? Sen onun babasiylami birlikte oldun?
dedi. Dusun bu kadar pislik bir insan.