dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Ay sanki çocuğa oyuncak seciyor kayınvalideniz,Nermini alma,Deryayı al derken. Ne tuhaf insanlar var yahu,bir yaşima daha giriyorum okurken,inanasım gelmiyor şaka gibi.
Allah sabır versin,sizdekide iyi cesaret bile göre evlenmişsiniz.

Sen lafi bilememişin sen nerden aldin ozaman oglunu diye lafi sokacaktin

eşiniz o manyakların arasında nasıl normal kalmış onunda yüzü sonradan çıkmasın aman aman...

yok artık ya düğünde dövme falan yüzünüze büyü yaptırdım demeler kusura bakmayın inandırıcı gelmedi

ben eşinizi çok merak ettim nasıl bi aşk ki bu kadar baglı olabiliyor babam annemi ölümüne sever ama anam ı 10 avrada degişmeme der kaba tabirle liseli aşıklar gibiler ama babam annesine laf söyletmez annem de söylemez zaten benim de oğlum gelinim var der

Ayyyy iyi bari baban sizi seçmiş seçmiş. Benim babaannem 5 aylık bebeğe 3 kase mercimek Corbası içirip resmen cinayete teşebbüs etmiş. Yoğun bakımda kalmış ablam günlerce. Annem polise şikayetçi olunca sen benim anneme katil mi diyorsun ye anneme çullanmış babam ki daha neleeeeer neleeeeeer

Canım ona ne söylersen söyle beterini isitirsin.Annem esime oglum dedi diye ( söz temsil olarak damatina isimle hitap etmek yerine) kaynanam anneme nereden oğlun oluyor o senin? Sen onun babasiylami birlikte oldun?
Sen lafi bilememişin sen nerden aldin ozaman oglunu diye lafi sokacaktin

dedi. Dusun bu kadar pislik bir insan.

zihniyete bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…