dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

o kadar olay olduki daha da uzun olmasın diye yazmadım hepsini..

Ya kusura bakmayin zaten sizinkini hani okurken 'Yuh' 'daha neler' diyerek okudum bide arkadasin yorumunu gorunce, benimki daha kotu deyince, cok sasirdim yahu ne insanlar var Allah sabir versin sizlere
amin amin çoğu kişi bana kızıyo bide marifet gibi söylüyosun kaynanayı kovduğunu diye. böyle bir kadına kötü davrandım diye ben mi suçluyum yani

benim babannemden daha beterı olmaz , annem hamileyken koca göbeğiyle sırtında sepetle patates taşıtmış bir yaratık !sırf ben düşeyim diye ! o da şimdi ağlaya ağlaya uzaktan bizim evi izliyo gelemiyor, babamda bizi seçti , var böyle ruh hastası kaynanalar.

işte uzaktan ağlıyolar sanki masum gibi

Bakalim derya mehmeti istiyo muymus cadi kaynana. Onlar kardes yaa kardes nasil iki kuzene evlenecek gozuyle bakabiliyo ayni kani tasiyo bunlar. İyi demissin valla. Hak etmis yani. Dugununuzu rezil etmis pislik. Valla hic gorusmesin. O kadin eve muska da koyaar deryayi o eve sokmaua da calisir. Esine helal olsun valla allah onu hep iyi imsanlarla karsilastirsin hic dogru bildigindem sasmasin hep mutlu olun insalallaaaahh

Ah canım sabır falan kalmıyor insanda sekiz senelik evliyim anamdan emdigim süt burnumdan geldi resmen... İsitmedigim hakaret, aşağılanma,küfür hiç biri kalmadı sustukca daha da kuduruyo bunlar... Cirkefle baş etmek çok zor...
Ya kusura bakmayin zaten sizinkini hani okurken 'Yuh' 'daha neler' diyerek okudum bide arkadasin yorumunu gorunce, benimki daha kotu deyince, cok sasirdim yahu ne insanlar var Allah sabir versin sizlere

zor canım çok zor bende saygılı olmayı bıraktım uğraşamam yani böyle hasta tiplerle

amin canım amin eşim iyi insandır ALLAH ondan kat kat razı olsun. kaynanama göre aşk denen bişey yokmuş herkes herkesle evlenebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…