dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Kapıyı dinlerken yakalanıp geri de oğlumla aramı açmak istiyorsun diye ağlayan kaynana değil mi yaw bu
xenforo-smilies-kk70.gif

Nermin valla ne sabır varmış sende :)
Hakikaten ben artık kaynanamı melek olarak görüyorum
xenforo-smilies-kk70.gif

Eşinle mutluluklar dilerim, Allah sizden uzak etsin o kadını..

Kapıyı dinlerken yakalanıp geri de oğlumla aramı açmak istiyorsun diye ağlayan kaynana değil mi yaw bu
xenforo-smilies-kk70.gif

Nermin valla ne sabır varmış sende :)
Hakikaten ben artık kaynanamı melek olarak görüyorum
xenforo-smilies-kk70.gif

Eşinle mutluluklar dilerim, Allah sizden uzak etsin o kadını..
aynen canım o kadın:)

Canım ona ne söylersen söyle beterini isitirsin.Annem esime oglum dedi diye ( söz temsil olarak damatina isimle hitap etmek yerine) kaynanam anneme nereden oğlun oluyor o senin? Sen onun babasiylami birlikte oldun?

dedi. Dusun bu kadar pislik bir insan.
Aman Allah ım inanamiyorum çok cirkefmis Allah sabrini versin senden önce vefat ederse arkasindan şükür kurtuldum mevludu okut fakir fukaraya sadaka ver

Ay sanki çocuğa oyuncak seciyor kayınvalideniz,Nermini alma,Deryayı al derken. Ne tuhaf insanlar var yahu,bir yaşima daha giriyorum okurken,inanasım gelmiyor şaka gibi.
Allah sabır versin,sizdekide iyi cesaret bile göre evlenmişsiniz.
eşimi seviyorum canım. yani eşim annesini savunsa ayrılırdım ama hasta kadın yüzünden eşimden vazgeçmedim

Ayyyy iyi bari baban sizi seçmiş seçmiş. Benim babaannem 5 aylık bebeğe 3 kase mercimek Corbası içirip resmen cinayete teşebbüs etmiş. Yoğun bakımda kalmış ablam günlerce. Annem polise şikayetçi olunca sen benim anneme katil mi diyorsun ye anneme çullanmış babam ki daha neleeeeer neleeeeeer
ayy canım olurmu bende ateşlenmişim , annem doktora götürelim demiş te he he ne doktoru diye babannem savsaklamış, annemde oturmuş zavallı ağlıyor sonra anneannem gelmiş , almış beni de götürmüş doktora az daha geç kalsak havale geçiriyormuşum, beni görenler bu bebk ölür demiş hastaneye hiç götürme demişler o kadar bakımsızmışım , babamda bir kez dolduruşa gelmiş annemin üstüne yürümüş evden kovmuş falan, uzakta çalış karını annene emanet et , anneme çok eziyet etti ya , dedem öldü şimdi yapayanlız kaldı ama annem misliyle aldı öcünü , eskiden gelinler daha bir mazlummuş ya şimdikiler kaynanaların canına okuyor ya hiç üzülmüyorum oh diyorum ,

Canım ona ne söylersen söyle beterini isitirsin.Annem esime oglum dedi diye ( söz temsil olarak damatina isimle hitap etmek yerine) kaynanam anneme nereden oğlun oluyor o senin? Sen onun babasiylami birlikte oldun?

dedi. Dusun bu kadar pislik bir insan.

Terbiyesiz kadin! Iki tane patlatsaydin :KK11:

ben eşinizi çok merak ettim nasıl bi aşk ki bu kadar baglı olabiliyor babam annemi ölümüne sever ama anam ı 10 avrada degişmeme der kaba tabirle liseli aşıklar gibiler ama babam annesine laf söyletmez annem de söylemez zaten benim de oğlum gelinim var der
her insan aynı değildir tatlım

X