dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Kizz konu acip sen de anlatsana merak ettim premses

Sen ne ayaksın arkadaşım?
bende kaynanama aynen böyle baktım. kadın beni oğlundan soğutmak için hep başka kızları gösterirdi bana da sen şişkosun çirkinsin kısasın. derya manken gibi derdi. hayır yani derya da benimle aynı boydaydı. örnek verdiği kız cidden manken gibi olsa içim yanmayacak.

Işte siz buyugumuzdur deyip susuyosunuz onlar neler yapiyo valla diycek bisey yok esinizle iyiyseniz duymayin gormeyin kaynananizi

Valla bende sana kvnle ilgili ilk mesajlarıni okuduğumda sana kızmıştım ama hakliymissin

Hele şu kvyin eşine deryanin totosuna bak dediğinde iyce kvne kizdim

Eşin demedimi anne o nasil bilaf utanmiyomusun çok ayip yanimda esim var demedimi

benim kv de de aynı ama eşim asla annesinden vazgeçmez ana hakkı ödenmez der durur haklıda benim kv de de yalanlar beddua lar aglamalar bagırmalar vs. var 1.5 aydır görmüyorum sadece bayramda gördüm 1 kaç saat fazla muhattap olmadım umarım böyle de devam eder yani uzak durur artık aydan aya bayramdan bayrama görüşürüz İnşaallah eşim e dedim bi kaç kere tamam annen ama görüyorsun yaptıklarını diye tek dediğini kötü de olsa annem 9 ay 10 gün karnında taşımış zorluklarla büyüttü sen de benim helalimsin karım çocuklarımın anasısın ama yar bulunur ana bulunmaz sanada kıyamam ama anamı çiğneyemem seviyorsan sabredeceksin dedi kv de yüzünden yuva yıkılmaz hem senin anan böyle olsa sen ananı çiğner miydin dedi şimdi sabretmeye çalışıyorum

eşim duymamazlıktan geldi. gel gidelim dedi gittik kadının yanından

ALLAH sana sabır versin arkadaşım

Git işine allasen, kibledim seni. Dalga geçip duruyosun sabahtab beri milletle. Azcık bekle sen.

Sonuc olarak, evliliginizde huzurlu musunuz?
Gecmisi dusunerek dunyanizi dar mi ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…