dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Kapıyı dinlerken yakalanıp geri de oğlumla aramı açmak istiyorsun diye ağlayan kaynana değil mi yaw bu

Nermin valla ne sabır varmış sende :)
Hakikaten ben artık kaynanamı melek olarak görüyorum

Eşinle mutluluklar dilerim, Allah sizden uzak etsin o kadını..

aynen canım o kadın:)

Aman Allah ım inanamiyorum çok cirkefmis Allah sabrini versin senden önce vefat ederse arkasindan şükür kurtuldum mevludu okut fakir fukaraya sadaka ver

eşimi seviyorum canım. yani eşim annesini savunsa ayrılırdım ama hasta kadın yüzünden eşimden vazgeçmedim

ayy canım olurmu bende ateşlenmişim , annem doktora götürelim demiş te he he ne doktoru diye babannem savsaklamış, annemde oturmuş zavallı ağlıyor sonra anneannem gelmiş , almış beni de götürmüş doktora az daha geç kalsak havale geçiriyormuşum, beni görenler bu bebk ölür demiş hastaneye hiç götürme demişler o kadar bakımsızmışım , babamda bir kez dolduruşa gelmiş annemin üstüne yürümüş evden kovmuş falan, uzakta çalış karını annene emanet et , anneme çok eziyet etti ya , dedem öldü şimdi yapayanlız kaldı ama annem misliyle aldı öcünü , eskiden gelinler daha bir mazlummuş ya şimdikiler kaynanaların canına okuyor ya hiç üzülmüyorum oh diyorum ,

Terbiyesiz kadin! Iki tane patlatsaydin

her insan aynı değildir tatlım

eşinizi çok sevin. bu kadar çektiği sıkıntıya değsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…