dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Sonuc olarak, evliliginizde huzurlu musunuz?
Gecmisi dusunerek dunyanizi dar mi ediyorsunuz?
şu an mutluyum canım. ilk zamanlarda yapılanlar aklıma geldikçe ağlardım neden böyle oldu beni niye sevmedi diye. ama şimdi önüme bakıyorum şükür mutluyum

O değilde Derya o yuvarlak dolgun kalçalarla ortada mı kalsın? Bi ben mi Deryaya üzüldüm, öyle yuvarlak dolgun beyaz kalçalı kadınlar kalmadı azizim..

Yok canım dünyanın en kötü kaynanası unvanı benim kaynanamda kaptırmaz kimseye koltuğunu. Bunlar neki ben daha beterlerini yaşadım.. Anlatsam roman olur günler aylar yıllar surer...
Daha kötüsüdemi var

valla ac bi konu çok merak ettim neler yapmış şu kaynar kazana duşecise kaynanan

Bende saniyorum tek benim kv kötü benim kv eccik iyi gibiymis sizinkilerin yaninda

O değilde Derya o yuvarlak dolgun kalçalarla ortada mı kalsın? Bi ben mi Deryaya üzüldüm, öyle yuvarlak dolgun beyaz kalçalı kadınlar kalmadı azizim..
ay güldüm valla:) hatırladım yine sinir oldum ya ne kadar terbiyesiz kadındı

bir buçuk yıl oldu evleneli
ilk 2 yıl kocam da agzımın içine bakar dururdu Allah var ama ben asla annesiyle görüsmesine engel olmadım onca sebeb varken bide herşey olacagına varıyor galiba kv de depresyon hastası babasız büyümüş koca dan yana sanşı gülmemiş vs..

canım vallahi tam içimden geçenleri söylüyosun. bizden sağlam çıkıyolar.

bendede var bi tane fenalaşır sıkışınca kalp yetmezliğim var der iyi bir prof götürdük kalp hastalığından eser yok dedi yıllaer önce enfaktüs geçirdim dedi oda çıkmadı dr öle bişi olsa belli olur dedi adamı dövecekti çıktık bu dr on para etmez dedi hastalığımı bilemedi dedi çıktı.:)))

Daha yolun bAsindasin N nermin68 . Ben hamile kalınca belki düzelir torunu olacağını duyunca diye söyledim hamile olduğumu kaynanama. Aldığım cevap şuydu:
Kimden yaptın o çocuğu? Karnindakinin ölüsunu gor oldu.

bunların hepsini konuştum kocamla tatlım. üç beş yıl sonra annem dersen on çocuğum bile olsa seni boşarım dedim. o kadın beni öldürmeye kalktı. zor günlerimde yanımda olmayan bir kadını yıllar sonra annemdir diye salak gibi kabul edemem dedi.

tövbe ya aynı benimki:)

tövbe ya ölüsünü gör ne demek tüylerim diken diken oldu. zaten eşim annesine giderse eve ne almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…