Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim anlamadığım şey yeni evlilerin evinde neden kalirlar3 aylık evliyiz eşim dediki annem gelecek bende gelsin dedim kayınvalidemle görümcemle dügünden bu tarafa görüşmüyorum çünkü öncesi sonrası annemden emdigim sütü burnumdan getirdiler gelin çıkarken yanımda gelecek iki kişiden için ben misafir agırlayamam dedi ailem dügün salonunda gelin odasında üstünü giydi, ev yerleştircez görümcemle tatile gittiler bana yatan tazminatla eksikleri tamamladık birde kredi çekmiş dügün öncesi bize onu ödetti, neyse eşim mevzuyu uzatma dedi bende herşeyi devirdim döktüm bu tabi onları asla suçlu bulmadı ben geri çektigim için kendimi saldırdıklarını söyledi bu arada 3 aydır bir kere aramadı kaynanam senin dedi tepkinden korktu dügün sonrası arayabilirdi? gayet iyiydim o zaman dedim ben öyle 1 hafta agırlayamam kimseyi 3 günden sonra misafir yük ev sahibine dedim bu delirdi sandalye falan fırlattı sus artık kapa çeneni demeler 2 gündür konuşmuyorum oda konuşmuyor dün koltukta uyudu kaldırmadım bile? geçen sene kızının evinde 3 ay kaldı damatla kalan kadın bendede yapsın istemiyorum sizce kim haklı?
sizinde dehşet ötesi bit üslubunuz var.O kadar kötü bir anlatım tarzınız var ki. Balık baştan kokmuş ama siz yangına çıplak ayak yürümüşsünüz. Çocuk yapmayın bu süreçte sonra bakarsınız.
3 yıllık ilişkimdi ve herşey kolay kolay bitmiyordaha 3 aylik evlisin.
e kadinin gecen sene kizinda damadinda 3 ay kaldigini bile bile - kaynananin sorunlu manyak olduğunu göre göre evlenmissin.
evlenmeden onceki 9 ay gözün kör müydü, yeter ki evleneyim diye mi tüm cirkefliklere sustun?
bugun ne degisti?
bence sen suclusun - bile bile evlenip simdi sorun cikarttigjn icin, dügün öncesi sana yapılan eziyetlere izin verdigin icin.
değdi mi bari koca kişisi bunca sınır ihlaline?
dügünüm öglen oldu 11 de zaten orda oldular tek şey üstlerini giymekti diger herşeyi halletmişlerdi aslındaAnneme babama kapisini açmayip, düğün salonunda giydiren kişi benim evimde kalamaz.Bende onları ağırlamaak istemem ama keşke anne babanız bir otel odası vs tutsaymış o gün perişanlıktan iyidir
uc yillik iliskinde eminim cok harika bir adamdir. nisanliyken senle annesi arasinda dengeyi guzel bulmustur, seni ezdirmemistir. annesinin ablasinin evinde 3 ay kalmasi hakkinda konustugunuzda "evet kimsenin duzenini bozmaya hakki yok aslında" demistir.3 yıllık ilişkimdi ve herşey kolay kolay bitmiyor
Ben böyle 3 yıllık 5 yıllık iliskilerinde kolay olmuyor diyen insanların (allah gecinden versin tabi ama) hiç çok sevdiği birinin cenazesini uğurlamadığını düsünüyorum.uc yillik iliskinde eminim cok harika bir adamdir. nisanliyken senle annesi arasinda dengeyi guzel bulmustur, seni ezdirmemistir. annesinin ablasinin evinde 3 ay kalmasi hakkinda konustugunuzda "evet kimsenin duzenini bozmaya hakki yok aslında" demistir.
ne olduysa imzayi attiktan sonra bir anda sinirden sandalye firlatacak biri olmustur.
di mi?
buna inaniyorsan 3 sene cektigin adamdan ne oldu da 3 ayda soğudun?
gözün acilsin diye ayni eve ayni yataga mi girmen lazimdi?
su kadinlari anlayamiyorum. sevgililik tanimak icin var. nisan emin olmak icin var. eskaza basladi diye asla bitiremiyor kimse sacma sapan iliskisini- hatta evlilige zorluyor. nisani aglaya aglaya kavgalarla geçiyor. aklina bile gelmiyor nisan atmak. ne ara evleniyor bir anda gözü aciliyor sesi cikiyor. aradaki cinsel gerilim yuzunden mi her sey cekilebilir geliyordu bekarken? ya da gozunu beyaz gelinlik mi bürümüştü her seyi tolere ettin?
kendin etmis kendin bulmussun. madem 3 yillik iliskiyi bitiremedin - madem nisanliyken laf olur diye ayrilamadin evlenince hic bosanamazsin. o yuzden bari sakinligini koru. 3 aylik karisina kizip oraya buraya sandalye firlatan 3. yilda o sandalyeyi senin kafana atar
bilmiyorum iki konuyu bağdaştiramadim kafamda. o acıyı tadanlarda kopma korkusu da olabilir baglandigi seylerden ayrilamayadabilir. herkeste farkli sirayet eder.Ben böyle 3 yıllık 5 yıllık iliskilerinde kolay olmuyor diyen insanların (allah gecinden versin tabi ama) hiç çok sevdiği birinin cenazesini uğurlamadığını düsünüyorum.
O acıyı tadan insana böyle abidik gubidik aşk acıları viz gelip tırıs gidiyor çünkü.
Hayatlarında hiç ebedi kaybı yaşamamışlar gibi geliyor bana.
Demek istedigim şu insanlar nelere, kimlerin yokluğuna alışıyorlar.bilmiyorum iki konuyu bağdaştiramadim kafamda. o acıyı tadanlarda kopma korkusu da olabilir baglandigi seylerden ayrilamayadabilir. herkeste farkli sirayet eder.
ben boyle iliskilerin bir kere basladik diye ittir ittir devam ettigine o yuzden seneler gectigine inanıyorum. bir arkadasim var sinirlenince (ya da disari cikinca aranmamak istiyorsa kavga çıkarıp) kızı engelleyen adamla 4 senesi doldu.
ilk aydan beri ayril derdim, o zamanlar daha cicim ayiydi dinlemezdi. sonra 1 sene oldu, daha da baglanmis oldu ayrilmak istemedi. simdi "oyle kolay degil 4 yilimi verdim" diyor. oysa 4 yilda akilli insan 44 kere ayrilirdi. sirf iste yasim da geçiyor, bu da olmadi demesinler diye. o adamla evlenemez ama eger evlense o da dördüncü aydan gözünü açar kesin konu sahibi gibi
Haklılığı değil yapman gerekeni konuşmak lazim çünkü kim haklı olursa olsun açıkçası eşinin tavrı zaten doğru değil bugün sandalye fırlatan yarın neler yapar bilemedim. Öfke kontrolü yok anlaşılan ayrıca evdeki huzuru bu sekilde kaçırması da yanlış. Kendinden eminsen yani bence geri adım atma çünkü bir defa alttan alır eve kabul edersen bundan sonra devam edecek daha çok yeni bir evlilik çünkü ayıptır yani gidip kalınmaz. Şahsen ben istemezdim.3 aylık evliyiz eşim dediki annem gelecek bende gelsin dedim kayınvalidemle görümcemle dügünden bu tarafa görüşmüyorum çünkü öncesi sonrası annemden emdigim sütü burnumdan getirdiler gelin çıkarken yanımda gelecek iki kişiden için ben misafir agırlayamam dedi ailem dügün salonunda gelin odasında üstünü giydi, ev yerleştircez görümcemle tatile gittiler bana yatan tazminatla eksikleri tamamladık birde kredi çekmiş dügün öncesi bize onu ödetti, neyse eşim mevzuyu uzatma dedi bende herşeyi devirdim döktüm bu tabi onları asla suçlu bulmadı ben geri çektigim için kendimi saldırdıklarını söyledi bu arada 3 aydır bir kere aramadı kaynanam senin dedi tepkinden korktu dügün sonrası arayabilirdi? gayet iyiydim o zaman dedim ben öyle 1 hafta agırlayamam kimseyi 3 günden sonra misafir yük ev sahibine dedim bu delirdi sandalye falan fırlattı sus artık kapa çeneni demeler 2 gündür konuşmuyorum oda konuşmuyor dün koltukta uyudu kaldırmadım bile? geçen sene kızının evinde 3 ay kaldı damatla kalan kadın bendede yapsın istemiyorum sizce kim haklı?
3 ay kalmak nedir ya yeni evli ciftin evinde. Gerci yeni evli olmasanizda o kadar kalinilmaz.3 aylık evliyiz eşim dediki annem gelecek bende gelsin dedim kayınvalidemle görümcemle dügünden bu tarafa görüşmüyorum çünkü öncesi sonrası annemden emdigim sütü burnumdan getirdiler gelin çıkarken yanımda gelecek iki kişiden için ben misafir agırlayamam dedi ailem dügün salonunda gelin odasında üstünü giydi, ev yerleştircez görümcemle tatile gittiler bana yatan tazminatla eksikleri tamamladık birde kredi çekmiş dügün öncesi bize onu ödetti, neyse eşim mevzuyu uzatma dedi bende herşeyi devirdim döktüm bu tabi onları asla suçlu bulmadı ben geri çektigim için kendimi saldırdıklarını söyledi bu arada 3 aydır bir kere aramadı kaynanam senin dedi tepkinden korktu dügün sonrası arayabilirdi? gayet iyiydim o zaman dedim ben öyle 1 hafta agırlayamam kimseyi 3 günden sonra misafir yük ev sahibine dedim bu delirdi sandalye falan fırlattı sus artık kapa çeneni demeler 2 gündür konuşmuyorum oda konuşmuyor dün koltukta uyudu kaldırmadım bile? geçen sene kızının evinde 3 ay kaldı damatla kalan kadın bendede yapsın istemiyorum sizce kim haklı?
Senin kaynananla görüşmen hala suç bence öyle bi kadını evime bile sokmazdm3 aylık evliyiz eşim dediki annem gelecek bende gelsin dedim kayınvalidemle görümcemle dügünden bu tarafa görüşmüyorum çünkü öncesi sonrası annemden emdigim sütü burnumdan getirdiler gelin çıkarken yanımda gelecek iki kişiden için ben misafir agırlayamam dedi ailem dügün salonunda gelin odasında üstünü giydi, ev yerleştircez görümcemle tatile gittiler bana yatan tazminatla eksikleri tamamladık birde kredi çekmiş dügün öncesi bize onu ödetti, neyse eşim mevzuyu uzatma dedi bende herşeyi devirdim döktüm bu tabi onları asla suçlu bulmadı ben geri çektigim için kendimi saldırdıklarını söyledi bu arada 3 aydır bir kere aramadı kaynanam senin dedi tepkinden korktu dügün sonrası arayabilirdi? gayet iyiydim o zaman dedim ben öyle 1 hafta agırlayamam kimseyi 3 günden sonra misafir yük ev sahibine dedim bu delirdi sandalye falan fırlattı sus artık kapa çeneni demeler 2 gündür konuşmuyorum oda konuşmuyor dün koltukta uyudu kaldırmadım bile? geçen sene kızının evinde 3 ay kaldı damatla kalan kadın bendede yapsın istemiyorum sizce kim haklı?
Sınır koyun mutlaka açık konusunbenimkilerde dügün sabahı 11 de arayıp el öpmeye çagırmıştı bende kocamla kavga etmiştim ertesi gün zaten gidicez bugun bari rahat bıraksınlar diye