dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

şaka gibi ya bunları gerçekten yapan insanlar mı var kim bunları yapabilir sevgiden nasibini almamış insan bozuntuları üzüldüm sizin adınıza sevgiyle kalın..

vicdansız kadın ya sinir oldum

Aynen. Bir de bunlar yaşlanınca, elden ayaktan düşünce melek oluyor. Gücü yetse yine yapar kötülük. Gerçi geçen sene öldü, gram üzülmedim.

Ölürken de attı gerçi kazığını. Vasiyet etmiş beni oğlumun mezarında gömün diye. Babamızı ziyaret etmek istemiyoruz. Resmen bir gol daha attı ve gittş. Millet de bizi cani, vicdansız torun sanıyor ahahahha

:) boşver ya ne güzel ölmüş gitmiş gül geç

ayyyy tüm yorumları okuyacağım. kusura bakmazsan gerçekten böyle bi insanın var olduğuna inanmayı reddediyorum. ha yaptıklarına gelince ben olsam bende saçını başını yolardım kadının. sırf yaşlı diye saygı duyamam kimseye. ne kadar ekmek o kadar köfte, kim ne kadar saygı gösterirse o kadarını alır. eğer gerçekse (!) az bile yapmışsın

:) boşver ya ne güzel ölmüş gitmiş gül geç

Yani eğer biz de böyle bir zebaniden işkence çekmiş olmasak abartıyor der inanmazdım. Gerçekten var bunlar arkadaşlar. Senin derya gibi bizde de muhtarın kızı vardı. Annem işteyken çağırırdı babannem hep, çeyizine bakayım numarasına babama işte ayyy donlara bak bilmem ne kızın iç çamaşırlarını gösterirdi ahahahah

Son düzenleme:
tatlım cidden böyle bir kadın

Bırak sansınlar Allah biliyor gerçeği ya , millete laf anlatamazsın onlar hep karşı tarafı haklı görür bizim içinde konuşuyorlar bir anne oğlunun evine nasıl giremez falan diye , giremez tabi ki insan olsa girerdi , şimdi nasıl mazlumu oynuyor bilemezsin biz köyde balkonda oturuken uzaktan bıze bakıyor aglıyor kapımıza kadar geliyor . Bizi kötü gösteriyor insanlara çakal şey.

bütün samimiyetimle ve iyi niyetimle soruyorum gerçekten ve vicdanen mutlu musun N nermin68

işte benimkiyle aynı kafaymış:)

iyiki babanız annesini savunmuyo canım. adamın karısını öldürse annemde annem diyenler var

şaşkınlıkla okudum
bu nasıl bir dünya
Allah korusun böyle insanlardan

Reactions: tse
Abooooww tem şirret lanet bir kadınmış ya vallahi düğününe kadar yine iyi dayanmışsın ne kaynanalar varya ağızları dilleri tutulasıcalar :) oğullarıyla kendileri evlensinler bari :)Arkadaşım vardı kınada kıza kına yakılırken eline altın istediler adettendir ya kızdan o an habersiz oğlanın anası çıktı bizde istiyoruz demesin mi :) kız eli maşalı ani o hareket karşısında duvağını açtı kaynanası ısrar edince oğlana allırsan ağzına s.dedi:) alamadı oğlan kadın da mort oldu kız düğünde resim bile çekilmedi bu durumda adamı korkutacan sesi çıkmıyor :)))))))))))) Anaları laf desede :)

iyiki babanız annesini savunmuyo canım. adamın karısını öldürse annemde annem diyenler var
Evet ya bir ara anneme karşı tavır almış ama annemın yokluguna dayananamış , almış bizi istanbula götürmüş evden gitmiş , göçebe gibi yaşamışız , babannem yüzünden , kendi tarla arsa zengınlık içinde yaşadı pis.

Falci buyucu kufurcu mu hemen okuyorum o zmaan

mesela derya önde yürüyodu kaynana eşime dediki: mehmet bak deryanın kalçaları ne kadar biçimli ve güzel. ben çıplak yumuşacık ve bembeyaz dedi:)

ohaaaaa psikolojik sorunları var kadının

tatlım cidden böyle bir kadın

o zaman az bile yapmışsın. hiiiiiççççç lafımı esirgeyemem valla, o büyüklüğünü bilmiyorsa benimde küçüklüğümü bilmeme gerek yok. saygı rafa kalkar içimdeki cingane çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…