- 9 Mayıs 2011
- 13.830
- 28.700
-
- Konu Sahibi emptystring
Aferin.Bende aynı şekildeyim diye yazdım tekrar belirtmeme gerek var mı?????
Her yediğimi kusar soğan kokusuna sarımsak kokusundan tiksindim tavuktan tiksindim. Ama yine de yaptım dedim okursanız iyi edersiniz :)
Siz hamilelik yasadiniz mi hamileyken mide bulantisi ve kusmanin ne oldugunu bilirmisiniz bunu yasadiniz mi ne kadar zor oldugunu birak mutfaga adim atmayi onunden bile gecmenin ne kadar zor oldugunu?Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Gelsin de bari eşin yazık bi sıcak yemek temizlik görsün acıdım adama
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında
Siz hamilelik yasadiniz mi hamileyken mide bulantisi ve kusmanin ne oldugunu bilirmisiniz bunu yasadiniz mi ne kadar zor oldugunu birak mutfaga adim atmayi onunden bile gecmenin ne kadar zor oldugunu?
Siz hamilelik yasadiniz mi hamileyken mide bulantisi ve kusmanin ne oldugunu bilirmisiniz bunu yasadiniz mi ne kadar zor oldugunu birak mutfaga adim atmayi onunden bile gecmenin ne kadar zor oldugunu?
Birak esi yapsin hep kadinlar mi yapacak hayatinin bir donemi de boyle gecsin esi yapsin...Evet canım 3 üncü aydayım ve her yediğimi kusuyorum. Anlıyorum bak anlamıyorum demiyorum. Yemek yapmamasını da anlarım ama 9 ay boyunca tuvalet temizlemedim diyor. Bunun bebeğe ve kendisine zararlı olduğunu düşünerek yapması gerektiğini düşünüyorum. En azından tuvalete girip çıktıktan sonra bi çamaşır suyu döküp biraz fırçalansa. Bunun düşüğe yol açacağını sanmıyorum.
Hamilelikte camasir suyu kullanilmaz. Bebege de kendine de zararli.Evet canım 3 üncü aydayım ve her yediğimi kusuyorum. Anlıyorum bak anlamıyorum demiyorum. Yemek yapmamasını da anlarım ama 9 ay boyunca tuvalet temizlemedim diyor. Bunun bebeğe ve kendisine zararlı olduğunu düşünerek yapması gerektiğini düşünüyorum. En azından tuvalete girip çıktıktan sonra bi çamaşır suyu döküp biraz fırçalansa. Bunun düşüğe yol açacağını sanmıyorum.
Birak esi yapsin hep kadinlar mi yapacak hayatinin bir donemi de boyle gecsin esi yapsin...
Hamilelikte camasir suyu kullanilmaz. Bebege de kendine de zararli.
Bitkisel ürünler de var o zaman. Hiç bişey kullanılmıyorsa da sadece fırçalasın madem. Yani çamaşır suyu hamileliğe zarar ama diğer türlü temizlenmeyip pis olması hamileliğe bebeğe zarar değil diyorsunuz öyle mı?
Baya abartmissin temizlik falan kalkipta toz silebilirsin eskiden kadinlar tarlalarda calisirdi kimse dinlemezdi benim teyzemde 3 dusuk yapti sonra hamile kaldi bikere evini pis gormedik hergun evine cagirirdi misafirlige. Senin kardesin gelse rahatsiz olurmusun acaba. Cok nazli birisin. Bayan dedigin temiz olmali. Bulasik makinesini bile esine yaptirman sacma ben ameliyatli halimle yapiyodum onu. Bence bu huylarini birakta evini temizle cunku cogu anlattigin abartili
Sıcak yemek yiyip temizlik yapamayacak derecede aciz olduğu için acıdınız sanırım.Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Gelsin de bari eşin yazık bi sıcak yemek temizlik görsün acıdım adama
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında