- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
-
- Konu Sahibi emptystring
Benim bir arkadaşım var, evde 9 ay ne yemek ne temizlik yaptı. Miğdesi bulanıyormuş! Ama her gün birine gidip yemek yerdi yada dışarıda yemek yerdi. Yerken midesi bulanmayan kişinin nazlandığını düşünüyorum. Bir hamileliği bu kadar abartmanıza gerek yok gençler. Benim de düşük tehlikem olmasına rağmen her işimi kendim yaptım ütüden tut temizlikten banyo tualet yıkamaya kadar! Heleki tualet yıkıyamamak kadar aciz bir durumda olabilmenize şaşırıyorum. Hasta olursunuz mikrop kaparsınız. Kadınlar böyle olmamalı ya.
Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Gelsin de bari eşin yazık bi sıcak yemek temizlik görsün acıdım adama
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında
Benim bir arkadaşım var, evde 9 ay ne yemek ne temizlik yaptı. Miğdesi bulanıyormuş! Ama her gün birine gidip yemek yerdi yada dışarıda yemek yerdi. Yerken midesi bulanmayan kişinin nazlandığını düşünüyorum. Bir hamileliği bu kadar abartmanıza gerek yok gençler. Benim de düşük tehlikem olmasına rağmen her işimi kendim yaptım ütüden tut temizlikten banyo tualet yıkamaya kadar! Heleki tualet yıkıyamamak kadar aciz bir durumda olabilmenize şaşırıyorum. Hasta olursunuz mikrop kaparsınız. Kadınlar böyle olmamalı ya.
Adamın neyine acıdınız, kadın hamile haliyle sıcak yemek yiyememiş bir manisi olmayan adama mı üzüldünüz? Spor yapacağına 2 ev temizleyip, tarif alarak çorba yapsaydı keşke.Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında
Sağol yaay inşallah sen tarlada doğurursun ne güzel bi şey yaaa
Sağol ya
Bu devirde kim tarlada doğuruyor
Benim sözüm pembik gelinlere karninin altından tutup anında dusecekmis gibi tek derdi dünya onun çevresinde dönsün diyenlere
Konu sahibi inşallah bu çocuğunu sağlıcakla kucağına alırsın
Gelen eltiyede işlerin tamamını bırak en kısa zamanda usanir gider
hamile çalışan köylü hamile insanları küçük görmeyin lütfen
cok iyimsersinuz kocasi ve cocuguyla o eve nasil sigacakNerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Neeee TUALET mi yıkadın?? Hem de MİĞDEN bulanmadan? Vauvvvvv bravo sana süper insan.Benim bir arkadaşım var, evde 9 ay ne yemek ne temizlik yaptı. Miğdesi bulanıyormuş! Ama her gün birine gidip yemek yerdi yada dışarıda yemek yerdi. Yerken midesi bulanmayan kişinin nazlandığını düşünüyorum. Bir hamileliği bu kadar abartmanıza gerek yok gençler. Benim de düşük tehlikem olmasına rağmen her işimi kendim yaptım ütüden tut temizlikten banyo tualet yıkamaya kadar! Heleki tualet yıkıyamamak kadar aciz bir durumda olabilmenize şaşırıyorum. Hasta olursunuz mikrop kaparsınız. Kadınlar böyle olmamalı ya.
Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Yaşamayan bilemez. Evde ne kendim pisirebildim ne de evde piseni yiyebildim. Arada arkadaşım çağırdiysa karnım azıcık doydu. Neyse ki 5 ay sürdü, geçti sonra. Ama 5 ay boyunca kustum. Son ayına kadar bulantı yaşayıp kusani da biliyorum. Ben yaşadıklarımı anlattigimda hayret edip böyle olabiliyor mu diyeni de. Onun için yargılamadan önce iyi düşünmek lazım. Herkesin bünyesi bir değil. Herkesin hamileliği de bir değil. Yasadigimi da bir ben bilirim başkası bilemez değil mi?Benim bir arkadaşım var, evde 9 ay ne yemek ne temizlik yaptı. Miğdesi bulanıyormuş! Ama her gün birine gidip yemek yerdi yada dışarıda yemek yerdi. Yerken midesi bulanmayan kişinin nazlandığını düşünüyorum. Bir hamileliği bu kadar abartmanıza gerek yok gençler. Benim de düşük tehlikem olmasına rağmen her işimi kendim yaptım ütüden tut temizlikten banyo tualet yıkamaya kadar! Heleki tualet yıkıyamamak kadar aciz bir durumda olabilmenize şaşırıyorum. Hasta olursunuz mikrop kaparsınız. Kadınlar böyle olmamalı ya.