Doğum zamanı eve yatılı misafir gelmesi

Valla o nenelerinin doneminde degiliz.yediklerimiz ictiklerimiz nenelerimizin yedikleri gibi degil.ne yazik ki kac arkadsm dogum yaptiysa hepsi dusuk tehlikesi ve sorunlu hamilelik.suan cogu kisi bu sekilde sorunlu hamilelik geciriyor.bilip bilmeden yorum yapmak yanlis yasayan bilir sonucta..7 ay yatarak dogum yapani biliyorum

Çok abartmış herkes elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan mı hamilelik geçiriyor herkes elinden geldiği kadar çocuklarına da bakıyor temizliginide yapiyor yemeginide yapıyor
Doktor dememisse kendi başına nasıl karar vermiş hamileliginin kötü gittiğini
Gelecek olan misafir zaten öyle yan gelip yatmaya gelmiyordur doğum zamanın farkındadır herahalde

bir evde 2 yetişkin yaşıyorsa o evin her şeyinden aynı seviyede sorumlu olmalılar,
ki şu an siz temizlik yapabilecek durumda olmadığınza göre bu iş eşinize düşer.
bi de acınmış adama inanamıyorum
misafir konusuna gelince, aynen bize anlattığınız gibi eltinize anlatın durumu, o tarihte sizi ağırlamam mümkün değil ev küçük rahat edemezsiniz, daha sonra beklerim diyin, küserse de küssün sizin huzurunuzdan önemli mi?

Ok.

Ne kadar anlayışsız bi düşünce
Sen hamile kadınsın yatarsın uyursun sıcakta açık giyinirsin evde birileri olunca resmi resmi rahat edemezsin. Kendiside anneymiş insan biraz anlayışlı olur.
O kendi çocuğuna mı bakacak sana mı orası meçhul

Eşine derdini anlat anlamazsa gelecek olana söyle açık açık
Zaten doğum stresi bebeğin heyecanı oluyo bide annelere bu gelen giden stresi yaşatıyolar.

Hanımefendi okumadınız galiba kadın ilk çocuğunu düşürmüş,bunda da endişeleniyorum yazmış gayet doğal bir psikoloji bu,korkuyor kadın.

Ki tam zamanlı işe gidiyorum da yazmış,bu haldeyse zaten çalışması da zordur.

Ayrıca koskoca adam,çorbasını kendi de pişirir ama pardon onun penisi var değil mi,öyle şeyler onlara ağır gelir...

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşım var, evde 9 ay ne yemek ne temizlik yaptı. Miğdesi bulanıyormuş! Ama her gün birine gidip yemek yerdi yada dışarıda yemek yerdi. Yerken midesi bulanmayan kişinin nazlandığını düşünüyorum. Bir hamileliği bu kadar abartmanıza gerek yok gençler. Benim de düşük tehlikem olmasına rağmen her işimi kendim yaptım ütüden tut temizlikten banyo tualet yıkamaya kadar! Heleki tualet yıkıyamamak kadar aciz bir durumda olabilmenize şaşırıyorum. Hasta olursunuz mikrop kaparsınız. Kadınlar böyle olmamalı ya.

İnsanlar iyice anlayışsiz oldu maalesef
doğum yapacak kadının evinde yatili misafirin işi ne
Doğum yapacak kadının yanına ancak ona yardım etme amaçlı anlasabildigi birinin gelmesi lazım oda kadın isterse
Gezme tozma amaçlı coluklu çocuklu geliyorlar bir de sinir krizi sebebi

Tualet değil tuvalet. İnsanlar okur yazar olmalı ya.

Sen ben hamileliğimizde temizlik yaptık yemek yaptık misafir ağırladık diye herkesin aynı şeyi yapmasını bekleyemeyiz değil mi?

Ki arkadaş iki düşük yapmış onun psikoljisi bile yeterli. İstememek en doğal hakkı, işen gelince duşunu alıp ayaklarını uzatıp televizyon izleyecek belki, birileri zaman geçirecek gezecek diye neden kendini kısıtlasın

Kayınvalidenize söyleyin bence. Sanki siz bişey dememişsiniz de kendi fikri gibi Uyarsın onları. Bi de doğumu tek başınıza mı yapacaktınız. Yani anneniz falan gelmeyecek mi?

Eltinizle samimiyseniz arayıp canım ben kendimi pek iyi hissedemiyorum. Toparlandigimda gelin bu sekilde sizi iyi agirlayamam de. Biz yardim ederiz vs derse is senden cikmis olur. Bebek odasini kitlersin diger odada yasar giderler. Sen de her zamanki düzeninde devam edersin.

Sizin mideniz bulaniyor yemek yapip yiyemiyorsunuz, o esinizin eli armut mu topluyor? Yumurta kirmak bi tost bastirmak bu kadar mi zor hamile esi icin? corba kaynatmak ne biliyim ya..
Misafirlerinize soyleyin, iyi degilim beklemtiniz olmasin evim pis diyin, illa ki whtsup filan kullaniyorlardir.
Ben olsam kadina soylerdim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…