-
- Konu Sahibi emptystring
Valla o nenelerinin doneminde degiliz.yediklerimiz ictiklerimiz nenelerimizin yedikleri gibi degil.ne yazik ki kac arkadsm dogum yaptiysa hepsi dusuk tehlikesi ve sorunlu hamilelik.suan cogu kisi bu sekilde sorunlu hamilelik geciriyor.bilip bilmeden yorum yapmak yanlis yasayan bilir sonucta..7 ay yatarak dogum yapani biliyorumNerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Gelsin de bari eşin yazık bi sıcak yemek temizlik görsün acıdım adama
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında
Çok abartmış herkes elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan mı hamilelik geçiriyor herkes elinden geldiği kadar çocuklarına da bakıyor temizliginide yapiyor yemeginide yapıyorKonu sahibi doktorum bana yat diyor dememis ki zaten siz nereden cikarttiniz prenses gibi hazirladiklarini?
Kadinin vazifeside su sartlar altinda erkegin yemegi temizligi degil ayrica. Esine acimanizada gerek yok, kotu gunler geciren kimse otekine yardim eder.
Hic kimse icin sacini supurge etmeye degmez insan birazda kendi icin yasamali
Ok.Valla o nenelerinin doneminde degiliz.yediklerimiz ictiklerimiz nenelerimizin yedikleri gibi degil.ne yazik ki kac arkadsm dogum yaptiysa hepsi dusuk tehlikesi ve sorunlu hamilelik.suan cogu kisi bu sekilde sorunlu hamilelik geciriyor.bilip bilmeden yorum yapmak yanlis yasayan bilir sonucta..7 ay yatarak dogum yapani biliyorum
Gelecek olan misafir zaten öyle yan gelip yatmaya gelmiyordur doğum zamanın farkındadır herahalde
Çok abartmış herkes elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan mı hamilelik geçiriyor herkes elinden geldiği kadar çocuklarına da bakıyor temizliginide yapiyor yemeginide yapıyor
Doktor dememisse kendi başına nasıl karar vermiş hamileliginin kötü gittiğini
Gelecek olan misafir zaten öyle yan gelip yatmaya gelmiyordur doğum zamanın farkındadır herahalde
Benim bir arkadaşım var, evde 9 ay ne yemek ne temizlik yaptı. Miğdesi bulanıyormuş! Ama her gün birine gidip yemek yerdi yada dışarıda yemek yerdi. Yerken midesi bulanmayan kişinin nazlandığını düşünüyorum. Bir hamileliği bu kadar abartmanıza gerek yok gençler. Benim de düşük tehlikem olmasına rağmen her işimi kendim yaptım ütüden tut temizlikten banyo tualet yıkamaya kadar! Heleki tualet yıkıyamamak kadar aciz bir durumda olabilmenize şaşırıyorum. Hasta olursunuz mikrop kaparsınız. Kadınlar böyle olmamalı ya.
Tualet değil tuvalet. İnsanlar okur yazar olmalı ya.
Tatlım yabancıyım ben:) bu kadarını öğrenmek bile bence büyük bir başarı. Sence de öyle değil mı?
Tuvalet Türkçe değil zaten Şaban :)