- 9 Şubat 2010
- 17.852
- 39.819
İlaçları neden alamıyorsun onu anlamadım. Emzirenlerin kullanabileceği takviyeler var. İyi beslenmeye çalış, senin vucudunda besin yoksa bebeğe sütten ne geçecek. Pekmez tüket, bolca protein al, meyve ye. Emzikten rahatsızsın anlıyorum ama bazen emzik gereklidir, uyumana dinlenmene faydası olur. Bebek için zararlı pek çok şey varken sadece emziğe takılma, seni dinlendirecekse emzik de mübah. 16 günlük olmuş artık 1 saat arayla da emzirebilirsin, hem vücut süt üretecek vakit kazanmış olur. Bebek emme gücü kazanamadı mı daha. Emzik onun emmesini azaltacak kadar yormaz çenesiniHemogramda yerlerde. Doktordunuz diye hatırlıyorum. Demir serumuda verdiler takviyelerimi kullanmam lazımdı ama çocuk emzirmekten kullanamadım. Her emzirdiğimde içim sökülüyor sanki. Anneme su verirmisin anne tüylerim ürperiyor başım gidiyor diyorum. Dönüyor gibi de ara ara rengim bembeyaz gözlerim mosmor. D vitaminimde yerlerde. Çocuğum sarılığı atlatsın diye uyumam gereken yerde süt sağıyorum hem emsin hem içsin yesin kilo alsın diye. Benim kendime enerjim yokken kalkıpta kaynanama senkime sordun diyemedim. Eşime rahatsızımda diyemedim. Deseydim eminim ki beni dinlerdi. İstemiyorum deseydim almazdı kimseyi. Ona bile istemiyorum diyemedim. Öyle boş boş baktım.