- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
-
- Konu Sahibi emptystring
Tarladaki kadinlara ozenmedim. Ornek verdim hanfendi sizene? Konulari lutfen konu sahibi ve yorum atan tartissin ben biktim artik herkese atlanmasindanO tarlada çalışan kadınların aslında kaç düşük yaptığından, sessiz sessiz acı içinde tuvalette bebeklerini düşürdüğünden haberin var mı?
Eskiler de eskiler, arkadaş ne meraklı varmış eski kadınların hayatına özenen. Millet uzay çağına geçti biz hala tarlada zorla çalıştırılan, kıymeti bilinmeyen, çilenin tillahını yaşamış eski kadınlardan bahsediyoruz. O kadınlara sorun bakalım ne hastalıklar yaşamış, kan kusup kızılcık şerbeti içtik demişler. Siz sanırım hepsi robocop gibi sabah akşam çalışıp sapasağlam yatağa giriyor sanıyorsunuz.
Modern çağdayız ve modern çağ kadınların tüm işi tek başına sırtlanıp, tarla bahçe, ev işi, çocuk diye koştuğu çağ değil. Artık erkekler de kadına yardım edebilir, edemiyorsa da para arttırıp gündelikçi alabilir.
Off banane senden ben konu sahibine dedim sen neden karisiyosun ayrica bende feminist biri olarak eslerin yapmasi taraftariyim. Soyledigim sey konu sahibi hamile diye prensesler gibi oturmasi abartmasi konu bu
siz de madem kadinin konusuna ben mukemmelim diye atlamayin.İyi de size ne benim yorumumdan? Her yoruma atlamak ne kadar da hoşunuza gidiyor? Sizin de eşiniz çok mükkemmelmiş işte ne var yani fikir beyan edemiyor muyuz?
Söylemeden gecemedim. Eskiden hamilelik ve gebelik daha kolay oluyordu. Kızın doğum zamanı gelmiş, çevre yabancı kimsem yok diyor, kocası kardeşini ve ailesini şehir dışı gezdirme planı yapıyor. Ya doğum yapsa ne olacak.Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Gelsin de bari eşin yazık bi sıcak yemek temizlik görsün acıdım adama
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında
Ben kendimden ornek verdim konu sahibini anlamaniz için.Off banane senden ben konu sahibine dedim sen neden karisiyosun ayrica bende feminist biri olarak eslerin yapmasi taraftariyim. Soyledigim sey konu sahibi hamile diye prensesler gibi oturmasi abartmasi konu bu
siz de madem kadinin konusuna ben mukemmelim diye atlamayin.
Dusunmeden konusursaniz tepki alırsınız. Haksizsiniz hala kabul etmiyorsunuz.
Benim esim de ben de mukemmel degiliz birbirimize yardimciyiz sadece.
O kadar insanin size tepki vermesine ragmen hala nerde haksizim mi diyorsunuz? Halbuki haksizligi kabul etmek de bir erdem.Ben mükemmel olduğumu yazmadım :) kendiniz uyduruyorsunuz şuan. Ne konuda haksız olduğumu anlayamadım?
Burda herkes fikir belirtiyor kendi fikrimi söyledim. Ve hala da eşi yapmıyorsa kendi sağlığı için az bişeyler yapması gerektiğini düşünüyorum. Benim evim temizlikten parlamıyor. Benim de bulaşıklarım biriktiği zamanlar oluyor. Ama 9 ay değil çok şükür. Eşi de yapıyormuş işte. Konuyla ilgilenin milletin yorumlarına atlamanız bıyunuzu uzatmaz ve sizi mükemmel yapmaz :))