Doğum zamanı eve yatılı misafir gelmesi

Tarladaki kadinlara ozenmedim. Ornek verdim hanfendi sizene? Konulari lutfen konu sahibi ve yorum atan tartissin ben biktim artik herkese atlanmasindan

Hayret bir şey gerçekten.
Herkesin hamileliği bir değil arkadaşlar bunu anlamak için alim olmanıza gerek yok.
Doktorlar nazlandırmıyor kimseyi,yapmaları gerekeni yapıyorlar.Oldu kimseye bir şey demesinler,herkes 5 tane çocuk düşürsün ninelerimizin zamanında olduğu gibi.Boş konuşuyorsunuz bazen ya.
Yorgunsanız,halsizseniz,hastaysanız iş yapamazsınız bu kadar basit.Sen yaparsın o yapamaz.Sen güçlüsündür o zayıf.Bu kadar basit yani bunu anlamamak için neden diretiyorsunuz ?

Off banane senden ben konu sahibine dedim sen neden karisiyosun ayrica bende feminist biri olarak eslerin yapmasi taraftariyim. Soyledigim sey konu sahibi hamile diye prensesler gibi oturmasi abartmasi konu bu

Siz feminist falan da değilsiniz ayrıca,''bayan dediğin'' gibi bir ifade baştan çürütüyor.Olayın bayan kelimesiyle alakası yok bu arada,belli bir olayı tek cinsiyete bağlıyorsunuz.

İyi de size ne benim yorumumdan? Her yoruma atlamak ne kadar da hoşunuza gidiyor? Sizin de eşiniz çok mükkemmelmiş işte ne var yani fikir beyan edemiyor muyuz?
siz de madem kadinin konusuna ben mukemmelim diye atlamayin.
Dusunmeden konusursaniz tepki alırsınız. Haksizsiniz hala kabul etmiyorsunuz.
Benim esim de ben de mukemmel degiliz birbirimize yardimciyiz sadece.

Söylemeden gecemedim. Eskiden hamilelik ve gebelik daha kolay oluyordu. Kızın doğum zamanı gelmiş, çevre yabancı kimsem yok diyor, kocası kardeşini ve ailesini şehir dışı gezdirme planı yapıyor. Ya doğum yapsa ne olacak.
Midem bulanıyor diyor, rahatsızım diyor, kendi işini bile yapamazken iki çocuklu misafiri nasıl ağırlayacak. Kocasına niye aciyorsun, sanki sen adamın kız kardesisinde bu kız da senin yengen. Tipik gorumce tibindesin.

Hamilelik falan yasarsan da bi prenses havasında yasamazsin sen madem.

Off banane senden ben konu sahibine dedim sen neden karisiyosun ayrica bende feminist biri olarak eslerin yapmasi taraftariyim. Soyledigim sey konu sahibi hamile diye prensesler gibi oturmasi abartmasi konu bu
Ben kendimden ornek verdim konu sahibini anlamaniz için.
Cok zor degildi halbuki anlamak ama neyse.

siz de madem kadinin konusuna ben mukemmelim diye atlamayin.
Dusunmeden konusursaniz tepki alırsınız. Haksizsiniz hala kabul etmiyorsunuz.
Benim esim de ben de mukemmel degiliz birbirimize yardimciyiz sadece.

Ben mükemmel olduğumu yazmadım :) kendiniz uyduruyorsunuz şuan. Ne konuda haksız olduğumu anlayamadım?
Burda herkes fikir belirtiyor kendi fikrimi söyledim. Ve hala da eşi yapmıyorsa kendi sağlığı için az bişeyler yapması gerektiğini düşünüyorum. Benim evim temizlikten parlamıyor. Benim de bulaşıklarım biriktiği zamanlar oluyor. Ama 9 ay değil çok şükür. Eşi de yapıyormuş işte. Konuyla ilgilenin milletin yorumlarına atlamanız bıyunuzu uzatmaz ve sizi mükemmel yapmaz :))

Şişşşşştt hanımlar sakin olun, polemiğe girmeyin lütfen, dün akşamdan beri 3 farklı topikte kıyım yaptım, 4. topiğe el atacağım, 5. olmayın rica ediyorum.

O kadar insanin size tepki vermesine ragmen hala nerde haksizim mi diyorsunuz? Halbuki haksizligi kabul etmek de bir erdem.
İnsanlara hamileyken soyleydim boyleydim diyerek ben mukemmelim mesaji veren sizsiniz. Yorumlari anlayarak okuyun. Ister hamileyken toz alir ister almaz isterse normal zamanda bile yapmaz kime ne. Ev onun koca onun.
Bu arada uslubunuza dikkat edin.
Edeplice konuşmaktan zarar gelmez.

Son düzenleme:
Hamileligim o kadar zor gectiki bir yudum su icmek icin 15 yasindaki evladima muhtac oldum .Bir yudum , ikinci yudumu icemiyordum cunki .Hic kimsenin hamileligi bir gecmez kiyaslamayin.Birakin misafir agirlamayi , evdekilere hic bir faydam olmadi hastaneden cikamadim.Doktorum bile senin gibi hastam olmadi bugune kadar dedi.Dogumdan sonra normale dondum ama yinede o halde yatili misafir kabul etmem.Illaki hizmet beklerler.

Misafir konusunda haklisiniz ben de istemem dogum zamani yatili misafir. Hatta hamileligimin hicbir doneminde gelinmesin mumkunse.
Fakat ev temizligi ve yemek isini neden o kadar saldiniz anlamadim.
Hamilelik zor evet bir de calisiyormussunuz ama sizin bebek icin iyi beslenmeniz lazim o da sizden besleniyor cunku.
Ve hamileyken bagisiklik daha da dustugunden enfeksiyonlara hastaliklara daha aciksiniz. Kendiniz yapamiyorsaniz paraya kiyin yaptirin.

Yani bazı yorumlar insanı çıldırtır. Yok tarlada doğuran kadınlar yok bir toz da alamıyor musunuz yok kocanıza acıdım. Bu nedir ya. Tarlada çalışan kadınları zamanında hayvan yerine bile koymazlardı. Çok özeniyorsunuz herhalde. Kocasının evde insan yerine koymadığı kadınlar bunlar. hasta olsa bile kalkıp hizmetçi gibi dört dönen kadınları taş devri çekiyor tabii. Standartları bu kadar demek.
Acaba erkekler hamile olsaydı ne olurdu. Hani şu grip olunca bile ölüm döşeğindeymiş gibi davranan erkekler. Hani şu sapasağlam iken bile bir çorba yapmaktan temizlik yapmaktan aciz erkekler. Bunlar ne işinize yarıyor hayatınızda cidden merak ediyorum. Bu adamların hayatınıza ne getirisi var. Çalışıyorsanız temizlik, yemek, çocuk, kocanın donlarının yıkanması bile sizdeyse bu adamlar ne yapıyor. Nasıl bir düşüncedir bu anlamıyorum. Aman birşey yapmasın başımda dursun erkektir bir koca kolay mı yetişiyor kafa yapısı herhalde bu.

Şimdi bir kadın konu açsa. Kocam rahatsız ev pislik içinde yemekte yapmıyor diye ilk önce bu kadınlar saldırır. Bir de burda ki kadınlara saldırmaları çok komik. Evde kocasının yanında canlıyım bile diyemeyen tipler.
Bu tipler erkek çocuğu yetiştiriyor sonra da bizim başımıza bela ediyor.
Konu sahibi eşin için diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Allah yardımcın olsun

Evinizin çok pis olduğunu söylüyorsunuz
Bebek odasını temiz tutmaktan ziyade kullandığınız her alanı temiz tutmanız gerekiyor .
2 düşük yaptım
5 aylık ve 8 haftalık
Ama sonrasında doğumuma kadar evımle ilgilendim
Bir bulaşık makinasınıda dolduramıyorsanız lütfen çocuk yapmayın .
Zira çocuk böyle bir tembellikte pek sağlıklı yetişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…