- 9 Mayıs 2011
- 13.830
- 28.700
-
- Konu Sahibi emptystring
Size de aferin.Baya abartmissin temizlik falan kalkipta toz silebilirsin eskiden kadinlar tarlalarda calisirdi kimse dinlemezdi benim teyzemde 3 dusuk yapti sonra hamile kaldi bikere evini pis gormedik hergun evine cagirirdi misafirlige. Senin kardesin gelse rahatsiz olurmusun acaba. Cok nazli birisin. Bayan dedigin temiz olmali. Bulasik makinesini bile esine yaptirman sacma ben ameliyatli halimle yapiyodum onu. Bence bu huylarini birakta evini temizle cunku cogu anlattigin abartili
Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Gelsin de bari eşin yazık bi sıcak yemek temizlik görsün acıdım adama
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında
Konu sahibinin esine ne diye aciyorsunuz?
Herkesin eli kolu var dimi.
Madem hayat musterek bi corba bi yemek yapabilir
Esin temizligi de yapabilir
Ayrixa herkesin hamileligi ayni gecmez.zaten sizi zorlayan bir gebelik geciriyorsunuz. Eltiniz yemek temizlik yapsa da baskasinin evimde bisiler yapmasini ben istemezdim kaldi ki cocuk da var. Ses ve gurultu de cabasi olacak.
Sen surekli uyumak isteyeceksin.
Maddi durum kotu ve misafir masraf demek . ne kadar karsi taraf da elini cebine atsa.
Eskiden nenelerimiz tarlaya gider ustine dogururmus evet ama devir degisti. Hersey hormonlu en basidi. Ve dusuk riskli bir gebelikse oyle ahkam kesmekle olmuyor
Konu sahibi bence esini sonra eltini uyar. Kibar dille anlat. Baska zaman mi yok gelmeleri icin
He öyle diyorum tovbe Rabbim.Bitkisel ürünler de var o zaman. Hiç bişey kullanılmıyorsa da sadece fırçalasın madem. Yani çamaşır suyu hamileliğe zarar ama diğer türlü temizlenmeyip pis olması hamileliğe bebeğe zarar değil diyorsunuz öyle mı?
Siz ameliyatli halinizle her ise kosturun. Herkes siz gibi olmak zorunda mi peki?Baya abartmissin temizlik falan kalkipta toz silebilirsin eskiden kadinlar tarlalarda calisirdi kimse dinlemezdi benim teyzemde 3 dusuk yapti sonra hamile kaldi bikere evini pis gormedik hergun evine cagirirdi misafirlige. Senin kardesin gelse rahatsiz olurmusun acaba. Cok nazli birisin. Bayan dedigin temiz olmali. Bulasik makinesini bile esine yaptirman sacma ben ameliyatli halimle yapiyodum onu. Bence bu huylarini birakta evini temizle cunku cogu anlattigin abartili
Karı koca ikisi de akşama kadar çalışıyorlar.Baya abartmissin temizlik falan kalkipta toz silebilirsin eskiden kadinlar tarlalarda calisirdi kimse dinlemezdi benim teyzemde 3 dusuk yapti sonra hamile kaldi bikere evini pis gormedik hergun evine cagirirdi misafirlige. Senin kardesin gelse rahatsiz olurmusun acaba. Cok nazli birisin. Bayan dedigin temiz olmali. Bulasik makinesini bile esine yaptirman sacma ben ameliyatli halimle yapiyodum onu. Bence bu huylarini birakta evini temizle cunku cogu anlattigin abartili
Eskiden ninelerimiz pat diye hamile kalıyordu. Şahsen çok uğraştım bebek için. O yüzden daha hassas şimdiki gebelikler.
nasıl bukadar çüirkin konusabiliyorlar ben bu kadınları anlıyamıyorum ,
dediğin gibi şimdi pat diye hamıle kalınmıyor o yuzden daha kıymetli bebekler ,
Kadının düşmanı kadın yine. Tarla toprak varmış bilmem ne diyenler artık interneti kapatsın tarlaya gitsin kafa orda kalmış çünkü. Neneme internetin faydalarını anlatamiyosak bu hanımlara da her hamileliğin bir olmadığını anlatamayiz
Kaç çocuğunuz var ?Nerden biliyorsunuz yardım etmeyeceğini belkide size yardım için geliyordur kimseniz yokmuş sonuçta
Gelsin de bari eşin yazık bi sıcak yemek temizlik görsün acıdım adama
Bu yeni nesil doktorlar da hamile kadınları tam bi prenses olarak doğuma hazırlıyorlar aman iş yapma aman ayağını kaldırma
Benim köylü teyzelerim nenelerim o kadar çocuğu nasıl bi çırpıda dogurmuslar o kadar işin gücün arasında
Kadının düşmanı kadın yine. Tarla toprak varmış bilmem ne diyenler artık interneti kapatsın tarlaya gitsin kafa orda kalmış çünkü. Neneme internetin faydalarını anlatamiyosak bu hanımlara da her hamileliğin bir olmadığını anlatamayiz