Merhaba , Öncelikle çalışan annelerden yorum bekliyorum, Kızlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum, acaba ben yanlış mı düşünüyorum lütfen beni bu konuda aydınlatın eğer haksızsam söyleyin ki bir yanlış yapmayayım, ben çalışmaya başladım eşimle kızıma dönüşümlü olarak bakıyoruz sadece 1 gün öğleye kadar kayinvalidem bize gelip bakıyor( araçla alıp evine yine biz bırakıyoruz) kayınvalideme dedim ki kesinlikle iş, yemek vs istemiyorum kendini yorma sadece kızıma 11 e kadar göz kulak ol yeter ( eşim 11 den sonra eve geliyor) sorun şu ki evim dağınık olabiliyor afedersiniz bazen iç çamaşırlarım kurutma askısında oluyor veyahut yatak odam uygun olmayabiliyor ( normalde bana temizliğe gelen bir abla var sorun sadece ev mahremiyeti temizlik değil) kaynanam ne zaman kızıma bakmaya gelse peşinden kayınbabam da gelmeye başladı, ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu son 3 haftadır kaynanam bize geldikten sonra ardından o da geliyor ve ben aşırı rahatsız olmaya başladım, eşime defalarca dedim uyardım, eşim de üstü kapalı annesini uyardı ama değişen hiçbişey yok , eş ailesi ile hep mesafeliydim ama gel gör ki sadece bir günlüğüne 11 e kadar bakacak şekilde muhtaç oldum , sınırlarımı aşmalarından ve başa dönmekten aşırı korkuyorum, hırçın bir insanım kendimi tutamayıp kalp kırabilme potansiyelim fazla , çok huzursuzum, kızımın da mahrem olarak rahat edemeyeceğini düşünüyorum zaten erkeklerden çok korkuyor ve ağlıyor hemen , biz korktuğunu söyleyerek gelmesin desekte durum değişmedi, torununa düşkün desem değil, adamın derdi gelip konfor rahatlık görmek, evim baya konforlu onlara göre bu açıdan çekici geliyor olabilir çünkü yeni evliyken de benim evime karşı aşırı bir merakları vardı, Allah aşkına abartıyor muyum , ben tuhaf sorunlu biri miyim , bunlar normal şeyler de ben mi sıkıntılıyım, saygı çerçevesinde eleştiriye açığım hanımlar ...
Not: Cevaplarınıza göre bir karar verip bebeğin bakımını ya komple kv den alacağım ya da bu şekilde devam edeceğim, Cevaplarınız çok önemli Anneler !