Kv/kp bir şey takmamasına yorum yapmak istemiyorum belki durumları yoktur vs bilemem ama kendi ailesi bir şey takmamışken, senin ailenden birinin bebeğiniz için gönderdiği çeyreğe hemen çökmeye çalışması midemi bulandırdı.
Senin annen gelmiş, kardeşin gelmiş sağolsunlar. Yine onun annesi vs gelmek zorunda demiyorum ama en azından bir BABA olarak hem çocuğuyla seninle beraber ilgilenir, hemde sana destek olabilir. Önüne bir tabak sıcak yemek koyacak kadar merhameti yok mu bu adamın?
Sırf kardeşin evdeymiş diye gecenin bir vakti eve gelmek nedir? Kardeşinin yanında bu konuları açması ayrı çirkinlik.
Çok sevdiğim bir atasözü var. Kol kırılır, yen içinde kalır.
Kardeşine seni şikayet etmek ne demek? O kız sizin evlilik sorunlarınızı dinlemek için mi geldi oraya.
Bazı insanlar gerçekten baba olmamalı. Tek katkıları çocuğu dünyaya getirmekte rol oynamak.
Sizin belki tek hatanız, haklı olduğunuz konular bile olsa kovar gibi konuşmanız, çok ters çıkışmış olmanız.
Demek ki dolmuşsunuz ve lohusa psikolojisi ile çok çok daha etkilenip sakin bir iletişim kuramamanız normaldir diye düşünüyorum.
Siz çocuk sahibi olmadan önce ya da hamilelik sürecinde hiç konuşmadınız mı bu konuları?
Çocuk doğduktan sonra birlikte ilgileneceğinizi vs.
Ev işlerinde, yemek durumlarında nasıl ilerleriz, o neler yapacak baba olarak gibi bunlar hiç mi paylaşılmadı aranızda?