Çocuk sahibi olmak istemiyorum

Saygi duymazlar.hatta kvnin babaanne olma hakkini gasp ediyorsun diye suclayabilirler, gerci bu tarz insanlar yalan soylense de bunu diyebilirler bilemedim

G gosrilankago malesef bu toplumda yaslilar cocuk sahibi olmak istememenizi anlayamaz.ve mahalle baskisi her zaman olur.o yuzden yapacak pek birsey yok gibi.mesafeli olmak en iyisi.ben de hic sevmem cocuklari, tahammul edemem.kendi yegenime bile 1 saatten sonra gitse keske diye saate bakar dururum.hic annelik hayalim olmadi hatta evlenmeyi bile hayal etmedim.ama su an 9 aylik bir bebegim var.turkiyede yasamasam cocuk sahibi olmak istemezdim.ama cevremde herkes evlenip coluk cocuga karisirken eminim icimde kalirdi yillar sonra.o yuzden anne oldum.allah nasip etti tabii ki.ama dedigim gibi avrupada yasasam cocuk umrumda olmazdi.sizin de gonlunuze gore olsun.

Offf valla soylenecek xok sey var da , ben kendimden sıkıldim yeminle bu toplumsal konularda yazmaktan
Neden boyleyiz biz ya neden gercekten neden

Sadece merak ettiğim için soruyorum, rahatlığa alışmak kötü bisey mi? Niye kendinizi bile bile zora sokup yıpratmak?

Kalp ritim bozuklugu var bide vitamini eksikligi var baska da yok ameliyat olmak istemiyor butun değerleri 0

Insanlarin fikirlerini belirtmesi kalin kafalilik olmuyor ama okudugunu anlayamamak biraz oyle..o yazdiginiz cumle kendi fikrimdi arkadasin alintilamasina karsi yazdim insanlar birbirine saygisizlik yapmadigi surece karsit fikirlerini sunabilir

Bende 32 de evlendim esimde kesinlikle çocuk istemediğimi biliyordu 38 im hala istemiyiruz ama kv dem annem hala söyler söylesinler bi kulagımızdan giriyor ötekinden çıkıyor gayet mutluyuz bizde çocuk sevmiyoruz napalım onu geç çok sevenler bile ne kadar zor olduğunu söyleyip duruyor neden kendimi istemediğim birşey için zora sokayım

Onlara yuvarlak bir cevap verseniz mesela sadece "zamanı gelince olur" deseniz ve kendinizi anlatmaya çalışmasanız bu kadar yorulmazsınız bence.

Ahhh bir ruh eşi daha...

Sebepsiz degilmis kucuklukden beri birikim olmus artik.. cocuklar size kucuk problemler gibi gozukuyor demekki sorumsuz annelerin cocuklarinin evinizde yaptiklari annelikden pismanlik duyan anneler..en iyisi uzunca bir sure cocuklu ortamlardan uzak durmak sizin icin bir oglum var iki uc cocuklu ortamlarda bizim ev sakinmis diye mutlu oluyorum:)

Doktorluk bir durum olduğunu sanmıyorum.
Bence susmazlar gibi geliyor, eşiniz izah etsin “istemiyorum.” diye. Bazı kv’ler gelinleri değil de oğulları isteyince “he okey.” moduna giriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…