- 5 Ocak 2023
- 81
- 120
- 23
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
Bu konuyu ilk açıldığından beri takipliyorum. Yazmiyim yazmiyim dedim ama belki olur da konu sahibi okur diye yazmaya karar verdim. Nickiniz (konu sahibi)psikolojikdanısman oldugunuzu hissettirdi bana, anladıgım kadarıyla rehber ögretmensiniz.(ya da degilsnz)
Öncelikle umarım daha iyisinizdir
benim çocuğum yok. Bunun için uğraşıyorum ama çocuk sahibi olmam için tedavi olmamız gerektiğini öğrendiğimden beri isteğim daha da arttı hatta.
Bence siz zaten neyin ne oldugunu cok iyi biliyorsunuz ama hormonlarınız suanlık buna izin vermiyor. Ben eminimki bir sene sonra hiç böyle düşünmeyeceksiniz, varsın yargılasınlar hiç mi biz küçükken annemiz babamız bize kızmadı, terlik fırlatırken kötü söz söylemedi. Ne yani sevmiyor mu bizi ailelerimiz? Umarım eşiniz ve yakınlarınız yanınızda size destekçidir. Ama her şeyden önce umarım siz bir uzmanla görüşüyorsunuzdur, bulundugunuz bu buhrandan yardım ile en kısa zamanda cıkmanızı diliyorum
benim cocugum yok dedigim gibi ama bence bu duygularınız İNSANCA. insan neden hep pozitif şeyler hissetmek zorunda olsunki? Öyle bir yaratılışımız da yok ayrıca. Toksik pozitiflik diye bir şey bile var. Negatif olmak, hissetmekte bizim hakkımız. Duygularınızın dönüşüm geçirerek bebeğinize olan şefkatinizin kat ve kat artacağını hissediyorum ve diliyorum.
P
psikolojikdanismannisa

Öncelikle umarım daha iyisinizdir

Bence siz zaten neyin ne oldugunu cok iyi biliyorsunuz ama hormonlarınız suanlık buna izin vermiyor. Ben eminimki bir sene sonra hiç böyle düşünmeyeceksiniz, varsın yargılasınlar hiç mi biz küçükken annemiz babamız bize kızmadı, terlik fırlatırken kötü söz söylemedi. Ne yani sevmiyor mu bizi ailelerimiz? Umarım eşiniz ve yakınlarınız yanınızda size destekçidir. Ama her şeyden önce umarım siz bir uzmanla görüşüyorsunuzdur, bulundugunuz bu buhrandan yardım ile en kısa zamanda cıkmanızı diliyorum