- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi gosrilankago
Ay ne alakası var.Çok şaşırdım ilk defa çocuk istemeyen birini görüyorum tamam başka cocuklar size sevimsiz gelebilir ama kendi cocugunuzu hayal ettiginde onu da mi sevemessiniz bence psikologa gidin ve anlatin çocuk istememenizin normal olup olmadigini sorun normal derse yapmayin (ama içimden bi ses diyor ki kazayla çocuğunuz olursa çocuğunuza deli gibi aşık olacaginizi söylüyor)
Herkes çocuk istemek zorunda mı ki? Öyle bir kural yok diye hatırlıyorum. Siz çocuk yapmak için uğraştığınız ve çocukları sevdiğiniz (topiklerde birkaç kez denk gelmiştim yorumlarınıza, oradan biliyorum.) için size garip geliyordur sadece, yoksa istememek de istemek kadar normal bir durum.
Bende sevmiyorum çocukları, hatta bu zamana kadar elime çocuk alıp bakmışlığım, sevmişliğim yoktur. Kendi çocuğum olursa çok severim, ondan eminim. . Ama psikologlara göre gayet normal bu durum. Bunu biliyorum. Çünkü hastalıkların arasında "çocuk istememe hastalığı" diye birşey yok. Dolayısıyla gayet doğal birşey bu. Herkes anne olacak, çocuk doğurup bakacak diye bir durum yok. Ama Allah hepimize hayırlı evlat versin, isteyen herkes anne baba olsun inşallah.
Son düzenleyen: Moderatör: