- 12 Ocak 2016
- 226
- 838
- 103
- Konu Sahibi gosrilankago
-
En doğru kararı vermişsin vallahiHerkese Merhaba,
Buraya ilk defa konu açıyorum.
Evlendiğimde 32 yaşındaydım ve eşime evlenmeden önce kesinlikle çocuk sahibi olmak istemediğimi net bir dille belirttim. O da kabul etti. Şu an 2 yıldır evliyiz hala da çocuk sahibi olmak istemiyoruz.
Ancak sorun eşimin ailesi, çocuk istemediğimize inanmıyorlar. Eşimi darladıklarında cevabını veriyor ancak benim çok üstüme geliyorlar ve artık gerçekten sıkılmaya başladım.
Eşimin annesi sürekli olarak diğer torununun ne kadar tatlı olduğundan vs bahsediyor (ki bence değil) ve çocukla beni yalnız bırakmak için çaba sarfediyor. Durup dururken çocukla bize gelmeler, çocuğa hadi yengenle oyna demeler zaten bütün gün çalışıyorum haftada 1 gün akşam bile olsa zaman ayırmak bana zor geliyor.Tabii ki de eşimin yeğeni, görmeye gideriz ama annesi ve babannesi yanındayken ben ilgilenmek zorunda değilim. 1 saat bile çocuk bizde olsa baş ağrısından uyuyamıyorum .Çocuklarla zaman geçirmekten hoşlanmıyorum ve geçirmek zorunda da değilim. Bunu açıkca da belirttim.
Sonrasında annesi benim çocuk sevmememi hormonlarıma bağlamaya başladı, git bi doktora görün nasıl çocuk sevmezsin/istemezsin belli ki hormonal sıkıntın var demeye başladı. Ben anne olmak istemediğim halde çocuk sahibi olmamı istiyor. Gerçekten doktora gitmeli miyim? Çocuk istememek hormonal bir bozukluk mu? Her kadın çocuk sahibi olmak zorunda mı? Bu kadar üstüme gelinince kendimi anne olarak hayal ediyorum ve gerçekten kabus gibi , çevremdeki arkadaşlarımdan da aynı çıkarımı rahatlıkla yapabiliyorum.
Herkese Merhaba,
Evlendiğimde 32 yaşındaydım ve eşime evlenmeden önce kesinlikle çocuk sahibi olmak istemediğimi net bir dille belirttim. O da kabul etti. Şu an 2 yıldır evliyiz hala da çocuk sahibi olmak istemiyoruz.
Ancak sorun eşimin ailesi, çocuk istemediğimize inanmıyorlar. Eşimi darladıklarında cevabını veriyor ancak benim çok üstüme geliyorlar ve artık gerçekten sıkılmaya başladım.
Eşimin annesi sürekli olarak diğer torununun ne kadar tatlı olduğundan vs bahsediyor (ki bence değil) ve çocukla beni yalnız bırakmak için çaba sarfediyor. Durup dururken çocukla bize gelmeler, çocuğa hadi yengenle oyna demeler zaten bütün gün çalışıyorum haftada 1 gün akşam bile olsa zaman ayırmak bana zor geliyor.Tabii ki de eşimin yeğeni, görmeye gideriz ama annesi ve babannesi yanındayken ben ilgilenmek zorunda değilim. 1 saat bile çocuk bizde olsa baş ağrısından uyuyamıyorum .Çocuklarla zaman geçirmekten hoşlanmıyorum ve geçirmek zorunda da değilim. Bunu açıkca da belirttim.
Sonrasında annesi benim çocuk sevmememi hormonlarıma bağlamaya başladı, git bi doktora görün nasıl çocuk sevmezsin/istemezsin belli ki hormonal sıkıntın var demeye başladı. Ben anne olmak istemediğim halde çocuk sahibi olmamı istiyor. Gerçekten doktora gitmeli miyim? Çocuk istememek hormonal bir bozukluk mu? Her kadın çocuk sahibi olmak zorunda mı? Bu kadar üstüme gelinince kendimi anne olarak hayal ediyorum ve gerçekten kabus gibi , çevremdeki arkadaşlarımdan da aynı çıkarımı rahatlıkla yapabiliyorum.
çocuk istememk gayet doğal hak herkes çocuk yapmak istemek zorunda değil kv ve kp takmayın umursamayın ama çocuk için böyle demeyin sabi o dahadiğer torununun ne kadar tatlı olduğundan vs bahsediyor (ki bence değil)
Her kadın tabi ki anne olmak zorunda değil. Böyle baskı yapmalarıda hoş değil bi şekilde kapacaksınız ağızlarını. Bi kızım var ikinciyi kesinlikle düşünmüyorum bana bile bu konuda baskı yapılıyo. Gerektiği yerde sertte çıkıyorum amaHerkese Merhaba,
butun imkanları denediyseniz ve olmuyorsa çok üzgünüm ama bence evlat edinebilirsiniz . aynı sey mi değil mi bilemem elbette değişebilir düşünceler doğurmakla aynı olmaz diyebilirsiniz. ama gelin görunki doğuran değil bakan önemli olan.. hem sevap işlemiş olursunuz hm yalnızlığınıza ii gelir oyalanırsınz.. bi düşünn derim. .Kararıniza tabiki saygı duymak zorundalar belki iyiliğinizi düşünüyorlar keşke bende sizin gibi düşünsem 19 yaşımda evlendim suan 22 yaşindayım ilk günden cocuk istiyoruz ve dr bize imkansız diyor artık rabbimden cocuk istemek yerine bu fikri kafamdan atmasını istiyorum
En son çare o gibi eşimin ameliyat olmasi gerekiyor bazı dr larda ameliyat olursa bile sperm bulunmaz diyorlar oda korkuyor ameliyat olmak istemiyorbutun imkanları denediyseniz ve olmuyorsa çok üzgünüm ama bence evlat edinebilirsiniz . aynı sey mi değil mi bilemem elbette değişebilir düşünceler doğurmakla aynı olmaz diyebilirsiniz. ama gelin görunki doğuran değil bakan önemli olan.. hem sevap işlemiş olursunuz hm yalnızlığınıza ii gelir oyalanırsınz.. bi düşünn derim. .
hakkınızda hayırlısı ama çare ise deneyin bence. Ameliyat olmann eşinize baska zararı yok ise olsun. umut umuttr en azından denedim dersnz..En son çare o gibi eşimin ameliyat olmasi gerekiyor bazı dr larda ameliyat olursa bile sperm bulunmaz diyorlar oda korkuyor ameliyat olmak istemiyor
Zararı var iste işe yaramazsa vucutta kalıcı hasarlar ve sonra rahatsizliklarin doğması büyük ihtimal o yüzdenhakkınızda hayırlısı ama çare ise deneyin bence. Ameliyat olmann eşinize baska zararı yok ise olsun. umut umuttr en azından denedim dersnz..
Abartmayin yahu sanki tüm bebekler çakitorununun ne kadar tatlı olduğundan vs bahsediyor (ki bence değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?