Bir aile meselesi

Bu yengeyi niye bukadar taktiniz?
İstediği gibi at koştursun. Kendi hayati, kendi ailesi ve kendi çocuğunun düğünü.
Size ekmeğine göre köfte vermek düşer.
Ben dahil edilmediğim veya yeterli dahil edilmediğim zaman takidan kesiyorum mesela.
Kaynimin oğlu vaftiz olurken normalde eşime (amcasina) sorulmasi gerekirdi (kirve gibi bir durum oluyor). Kaynim abisi yerine bir arkadaşını tercih ettiği için bizde altin künye yerine 50 Euro taktık. Normal misafir gibi gidip geldik.
Ekmeğine göre köfte...

Sizin bir turlu kabul edemediginiz sey aslinda abinizin ailesine duskun olmamasi .eger esine senin ailen geliyor benimkilerde gelsin deseydi iftara davet edilirlerdi .

benim babam koyune hic gitmez bekarken de yazin mecburluktan gidermis annemle evlenince hic gitmez olmus tatile vs .gitmeye baslamislar .babaanneme halama sorsan babamin aklina annem giriyor onu koye gondermiyormus .ama babam sehirde dogmus ve daha modern bir hayata ozenen biri oldugu icin tatillerde yazlik beldelere gitmeyi seviyordu .kendi akrabalarini cahil buldugu icin muhattap olmak istemiyordu ama herkesin gozunde suclu annem .suan 65 yasinda hala koyune gitmiyor .sohbetlerini sevmiyorum diyor .tabii bunu anasina kiskardesine hic soyleyemedi .annem kocasini akrabalarindan uzaklastiran gelin diye anıldı .babam kizkardesi arayinca cenesini cekemem diye telefonu acmiyor .gelde bunu halama anlat simdi :) Belkide sizden uzak durmak isteyen abinizdir bide konuya bu acidan bakın :)

Back
X