- 18 Haziran 2022
- 4.327
- 6.050
- 88
Heyecanla bekliyorumm ama 10. Günü ben ilçede olucam ailemin yanında yapamam pazartesi ancakKuzucum bunlar ısınma turlarıasıl 10. Gun onemlı
Farklı yer olduğu için böyle cikmis olabilir 2 gun sonra aynı yerde kan ver ona göre artışa bak o zmn canim çünkü 2 katı atmamış maalesefhayir birinci rusyada ikinci azerbaycanda
Canım üzmek istemem ama kimyasal olabilir benim ilk 41 iki gün sonra 72 idi kimyasal oldukizlar ayin 17si vermisdim bir gun arayla bugun 19u tekrar verdim 67.8 cikmisdi simdi 90.6 normalmi hersey? iki kat artmali imis az artmis qaliba
Yaa teşekkür ederiim inşallah nasip olur. Hepimiz güzel haberler alalım çokkk aminCanooo bu ay senden guzel haberler beklıyorum baksen bugunde yap,sonrada bı dolu bı bos.sonrada bıze pozıtıf testını gonder
Bakalım kuzum banada aynı hftalarda yorum yaptı 13 tü gelişimi, sağlıkla inşallah aminCanim erkekte yanılma payı oluyor ama kızda cok olmuyor benim 12 haftalikken kesin kız dedi doktor cok erken dedi ama kiz oldu valla
Sıkma canını kuzum daha yüksek bi değerle öğrenirsin en azındanIyimis canim yaa hevesle gittim uça uça test vermeye dönüşüm surat dusukluguyle son buldu zaten benim devlet ile ilgili hastane işlerim hic doğru gitmemistir
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim kiz var yine kiz istiyorum bi daha olsa bi daha isterim herhaldeBakalım kuzum banada aynı hftalarda yorum yaptı 13 tü gelişimi, sağlıkla inşallah amin
doktorumda oyle soyledi dedi ayni yerde ver haftanin 1i , birsey sorayim kimyasal gebelikde implatasyon kanamasi oluyormu?Farklı yer olduğu için böyle cikmis olabilir 2 gun sonra aynı yerde kan ver ona göre artışa bak o zmn canim çünkü 2 katı atmamış maalesef
Aslinda yarın doktora gitsem kese görürüm kesin ama mayısın ilk haftasına kadar beklicem bari kana heyecanlanayim dedim içimde patladı ahahahahsjSıkma canını kuzum daha yüksek bi değerle öğrenirsin en azından
Canim bende ilk hamileligimde kimyasal yasadim ama mesela benim kahverengi kanama sonrasi 10 gun kanamam oldu değerim 2 gun daha yükseldi doktor progestan vermişti yükseliyor diye ama kanamam hic durmadı sonra bi anda düştü ama hayatımda görmediğim kanamayı görmüştümdoktorumda oyle soyledi dedi ayni yerde ver haftanin 1i , birsey sorayim kimyasal gebelikde implatasyon kanamasi oluyormu?
Kuzum kese göründükten sonra kan tahlili bişey ifade etmiyor artık o kadar geciktiyse doktora git benceAslinda yarın doktora gitsem kese görürüm kesin ama mayısın ilk haftasına kadar beklicem bari kana heyecanlanayim dedim içimde patladı ahahahahsj
Testle takip edeyim o zaman haftanin 1nedek , artik evdekilerede ne soyleyeceyimi bilmiyorum ,elimi cekicem bu islerden ne zaman nasip olursa olur yoruluyor insanCanim bende ilk hamileligimde kimyasal yasadim ama mesela benim kahverengi kanama sonrasi 10 gun kanamam oldu değerim 2 gun daha yükseldi doktor progestan vermişti yükseliyor diye ama kanamam hic durmadı sonra bi anda düştü ama hayatımda görmediğim kanamayı görmüştüm
Kuzu zaten 17 nisanda değerim 735 ti hesaplamalara göre yarın keseyi görürüm dedim ama ben eğer saglikliysa kalp atışını duyayım ilk diyorum çünkü keseden sonra 15 gun sonra çağırcak kalp atisi için en azından git gel yapmadım diyorum zaten burda asla devlete gitmem izmir o konuda berbat bi yerKuzum kese göründükten sonra kan tahlili bişey ifade etmiyor artık o kadar geciktiyse doktora git bence
Ahaaa benımde pazartesı gunu 10. Gun yıne kader arkadası olduk bebıskomHeyecanla bekliyorumm ama 10. Günü ben ilçede olucam ailemin yanında yapamam pazartesi ancakgerçi pazartesi de 11. Gün oluyor
Kuzum bu ilaç regl olacaksan olmanı, gebelik oluşacaksa tutunmasını sağlıyormuş. Bana bu amaçla verdi doktorumCanım benim iş çok karışık çatlama olmadıysa eğer zararı olur mu rahim kalınlaşmaya başlamış dedi cihazın azizliğine uğradım bu sefer akıntılara göre femometer dün yumurtlama günü olarak gösterdi ff ise galiba bugünü gösterecek ileri tarihlere ateş girdim
Banada onun için verdi olursa tutunsun diye canımKuzum bu ilaç regl olacaksan olmanı, gebelik oluşacaksa tutunmasını sağlıyormuş. Bana bu amaçla verdi doktorum
İnşallah olur kuzumBanada onun için verdi olursa tutunsun diye canım
Canim sen 2 gun sonra ver bak artışına kimyasalsa da kendini üzme demek ki saglikli olmayacakmış sonucta vücudumuz saglikli olmayan biseyi içinde tutmak istemez bende oyle demistim kendime ve kimyasaldan sonra hiç adet görmeden o ay hamile kalmıştım vücut ona gore yumurta üretecek ve bu sefer saglikli olacakTestle takip edeyim o zaman haftanin 1nedek , artik evdekilerede ne soyleyeceyimi bilmiyorum ,elimi cekicem bu islerden ne zaman nasip olursa olur yoruluyor insan
Aynisi cnm bnde dedim durumu anlattım ben sonradan hatırladım küçük kızımda da ilaç kullanmıştım onu felan anlattım kimyasalı rica ettim bunu verdi aynı saatte içmek zorunlu mu bugün başlaya bilirsin dedi çatlama olmadıysa sıkıntı olur mu diye korkuyorumİnşallah olur kuzumben kimyasal geçirmiştim sonrasında verdi bu ilacı
Kuzucum doktor çatlamanın olup olmadıgıyla ılgılı bısey demedımı?luteal faza destek saglıyor dıye bılıyorım bende duphastonu.eger bebek yoksa bırakıyorsun ıcmeyı ve adet gelıyor dıye bılıyorum.Aynisi cnm bnde dedim durumu anlattım ben sonradan hatırladım küçük kızımda da ilaç kullanmıştım onu felan anlattım kimyasalı rica ettim bunu verdi aynı saatte içmek zorunlu mu bugün başlaya bilirsin dedi çatlama olmadıysa sıkıntı olur mu diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?