• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynısını yapmam peki😂😂😂

Kuzum burası belde olduğu için alıyolardı. Hatta hormon bile bakıyolar
Iyimis canim yaa hevesle gittim uça uça test vermeye dönüşüm surat dusukluguyle son buldu zaten benim devlet ile ilgili hastane işlerim hic doğru gitmemistir😂

Teşekkür ederim bugünüde değerlendirip öyle yapacağım zaten saat 12 yi geçmiş oluyor ertesi güne kayıyor 😀 kendimi avutma şeklim 😀😀😀
Ya ben ne yapayım kafam karışık dün çatladığını düşünüyorum bugün akıntı kremsi beyaz sağ kasığıma ağrı giriyor acaba çatlamadı mi bugün mü çatlayacak diyorum bn bi dolu bi boş gidiyorum dün çatladıysa boş geçti bugün çatlarsa dolu geçecek bide ilaç verdi onu bile bugün içmedim çatlamadıysa diye

Kızlar hiç duphastan kullanan yok mu çatlamadıysa bişey olur mu

kizlar ayin 17si vermisdim bir gun arayla bugun 19u tekrar verdim 67.8 cikmisdi simdi 90.6 normalmi hersey? iki kat artmali imis az artmis qaliba

Kızlar benim her ay ovülasyon testinde maksimum bu kadar çizgi belirginleşiyor sizce bu testte yumurtlama var mı pazartesi ve salı bu şekildeydi bugün test yanımda yok akşam alıp yapıcam ama pazartesi yumurtlama olmuşmudur?
260D2EE0-BD0B-46E7-BD6A-2F0961B58D57.jpeg

Ben kullanıyorum kuzum
Canım benim iş çok karışık çatlama olmadıysa eğer zararı olur mu rahim kalınlaşmaya başlamış dedi cihazın azizliğine uğradım bu sefer akıntılara göre femometer dün yumurtlama günü olarak gösterdi ff ise galiba bugünü gösterecek ileri tarihlere ateş girdim

Back