Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilacı kullan bence bişey olmaz diye düşünüyorum. Keşke ovülasyonla takip etseydin

Kızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunki cans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Bugün ben bu sonucu aynı değerleri tekrar mı gördüm canım başlası da mi var ki

Merhaba, benide yazarmısıniz. 4 mart adet olmuştum. Bi sonraki adet gunum...4 Nisan. InseAllah hamile kalırım. Yumurtlama takibi yapiyorum.

Allah razı olsun kuzum güzel msji niçin için rahatladı biraz bende. Bu aydan çok Ümitliyim ilaç biraz Umut veriyor ister istemez insllh 8 Mayıs'ta güzel haberler veirriz birbirimize muhakak yaz bana sonucunu

Kızlar doktordan geldim bu ay femaradan klomene geçti doktorum yine adetin5. Günü sabah akşam 5 gün dedi bu ay da olmazsa rahim filmi çekicez dedi inşallah olur ya

Senin bebişin kız olacak allahın izniyle canım
Sağlıkla hayırlısı ile inşallah amin kuzum
Bizde patlatacak kimse kalmadı ama nasip tabı
Bencede kız canım senin çin takviminde ne çıkmıştı
Çin takvimi kız kuzum Sağlıkla hayırlısı ile inşallah amin

Kuzum aynı saatler de içmek iyiymiş. Oruçluyken sahur ve iftar yapıyorum. Normalde sabah 7.5 akşam 7.5 içiyorum ben

Alemsin valla yapış kız kaçamasın ben hala adet olmadım ya bugün 16. Gün
Bende 17. Günümde olmustum canım gelir inşallah yakında. Doktordan çıktım şimdi femaradan klomene geçirdi doktorum bu ay da bunu deneyelim dedi çünkü benim femarayla 1 tane 18 mm olmuştu yumurtam. Cuma günü baslicam inşallah 27 sinde de kontrole çağırdı eğer bu ay da olmazsa rahim filmi cekicez anestezili dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…