Iyimis canim yaa hevesle gittim uça uça test vermeye dönüşüm surat dusukluguyle son buldu zaten benim devlet ile ilgili hastane işlerim hic doğru gitmemistirAynısını yapmam peki
Kuzum burası belde olduğu için alıyolardı. Hatta hormon bile bakıyolar
ben 1 tane kullandım, ilk defa kullandığımda kist yaptı çok yumurta büyüdü, o yüzden 2ci ayını boş geçirmişdimSiz günde kaç tablet kullandiniz doktorum sabah 2 akşam 2 kullanmami söyledi cok fazla degilmi
DeneyeceğimOlmalı mutlaka hatta 5 e dayanabilir misiniz bol bol yollayın içeriye
Teşekkür ederim bugünüde değerlendirip öyle yapacağım zaten saat 12 yi geçmiş oluyor ertesi güne kayıyorCnm bn doktordan geldim gün aşırı ilişki dedi sende öyle yapabilirsin
Ya ben ne yapayım kafam karışık dün çatladığını düşünüyorum bugün akıntı kremsi beyaz sağ kasığıma ağrı giriyor acaba çatlamadı mi bugün mü çatlayacak diyorum bn bi dolu bi boş gidiyorum dün çatladıysa boş geçti bugün çatlarsa dolu geçecek bide ilaç verdi onu bile bugün içmedim çatlamadıysa diyeTeşekkür ederim bugünüde değerlendirip öyle yapacağım zaten saat 12 yi geçmiş oluyor ertesi güne kayıyorkendimi avutma şeklim
ekledim canımBenimde listeye ekler misin sat 17 Nisan bat 14 Mayıs
ekledim babyaynurland sat 26 nisan bat 20 mayıs benide ekler misiniz
Ben kullanıyorum kuzumKızlar hiç duphastan kullanan yok mu çatlamadıysa bişey olur mu
Amin kuzum İnşallah güzel olurGüzel olacak tatlım inanıyorum ben
Kuzucum bunlar ısınma turları
Canim aynı yerde mi verdin kanikizlar ayin 17si vermisdim bir gun arayla bugun 19u tekrar verdim 67.8 cikmisdi simdi 90.6 normalmi hersey? iki kat artmali imis az artmis qaliba
Stok yaparsam demem galibaAhahahahhatestimi nasıl ziyan ederim diyorsun bak gün gelir bir test olsaydı diye gözün düşer
hayir birinci rusyada ikinci azerbaycandaCanim aynı yerde mi verdin kani
Canooo bu ay senden guzel haberler beklıyorum bakTeşekkür ederim bugünüde değerlendirip öyle yapacağım zaten saat 12 yi geçmiş oluyor ertesi güne kayıyorkendimi avutma şeklim
Canım benim iş çok karışık çatlama olmadıysa eğer zararı olur mu rahim kalınlaşmaya başlamış dedi cihazın azizliğine uğradım bu sefer akıntılara göre femometer dün yumurtlama günü olarak gösterdi ff ise galiba bugünü gösterecek ileri tarihlere ateş girdimBen kullanıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?