Kuzum çıkmamış ya sağlık ocağı diye 2-3 arası çıkarıyor ama o testi tekrarladım içime sinmedi diye çok şükür gayet koyu çıktı.Belkide çıkmıştır sonuç canım baktın mı
Kız allah seni daha bebek yerleşmedi bile ne bekliyorsun
Çok şükür canım zaten emindim seyrek idrar kaynaklı olduğunaKuzum çıkmamış ya sağlık ocağı diye 2-3 arası çıkarıyor ama o testi tekrarladım içime sinmedi diye çok şükür gayet koyu çıktı.
Daha çok yok muydu senin bat gününe
Kız allah seni daha bebek yerleşmedi bile ne bekliyorsun
Kız aynı idrar muhtemelen ben 2 damla damlattım fark etmedim yaÇok şükür canım zaten emindim seyrek idrar kaynaklı olduğunaİçin rahat bir şekilde bekle sonucunu
Askım özeldeki doktor tahmın yaptı ama cok guvensemmı bılmıyorum azıcıkta alıstırdım kendımı ıster ıstemez bakalım yarın soyler inşallahAyy çok heyecanlıacaba cinsiyeti belli olur mu öyle tabi sağlıkla kucağına gelsinde her zorluk unutulur
Kilo değil ödem ve şişkinlik o sakın moralini bozma canım,ben işteyken arkadaşlar bilmiyordu kilo mu aldın elin yuzun şişmiş demişlerdi ama bi hafta sonra diyete mi girdin ne çabuk verdin dediler halbuki ilaçtan dolayı ödem gitmişti canım sıkma canını inşallah bu ay Allah nasip eder hepimize bayram uğurlu gelsin, ben de bu ay yumurta takibi yapacaktım bayram giriyor diye yaptırmadım ilaç tedavisiniKızlar hayırlı geceler ne durumdasiniz ben bugün klomenin son hapini içtim ama art mede devam kg da aldım şişkinlik var bilmiyorum bu aydan ümidim var
Kuzum bazen arada bazı testlerde de olabılıyor benımde aynı gun yaptıgım testte aynı ıkı öarka nerdeyse yok gıbı cıkmıstı bırı dıgerı cok daha koyuydu sen gönlünü ferah tutKuzum çıkmamış ya sağlık ocağı diye 2-3 arası çıkarıyor ama o testi tekrarladım içime sinmedi diye çok şükür gayet koyu çıktı.
Ahahahahha8 güncük var
Güzel olacak tatlım inanıyorum benİnşallah güzel sonlanır kuzumumudum hiç yok ama
Ahahahah su sesi açsaydınKız aynı idrar muhtemelen ben 2 damla damlattım fark etmedim yatesti öyle silik görünce gittim bide işemek için bi ton çaba sarf ettim
Iyi almışlar senin kanını canim benim bayram haftası diye almıyor sağlık bakanlığına bağlı değil mi bunlar İzmire özel bisi mi geldi almıyorlar kaniKuzum çıkmamış ya sağlık ocağı diye 2-3 arası çıkarıyor ama o testi tekrarladım içime sinmedi diye çok şükür gayet koyu çıktı.
Ayy sağol canım benimKuzum bazen arada bazı testlerde de olabılıyor benımde aynı gun yaptıgım testte aynı ıkı öarka nerdeyse yok gıbı cıkmıstı bırı dıgerı cok daha koyuydu sen gönlünü ferah tut
Yaaa evet söylemiştin şimdi hatırladım İnşAllah doğrudurAskım özeldeki doktor tahmın yaptı ama cok guvensemmı bılmıyorum azıcıkta alıstırdım kendımı ıster ıstemez bakalım yarın soyler inşallahozeldekı doktor kıza benzıyor dedı normalde devlet takıplıyım devlete gıdıcem yarın soylerse haber verırım mutlaka sızlerede
Aynısını yapmam pekiAhahahah su sesi açsaydın
Kuzum burası belde olduğu için alıyolardı. Hatta hormon bile bakıyolarIyi almışlar senin kanını canim benim bayram haftası diye almıyor sağlık bakanlığına bağlı değil mi bunlar İzmire özel bisi mi geldi almıyorlar kani
Bakalım kuzum nasip Rabbim nasip ettiyse olurYaaa evet söylemiştin şimdi hatırladım İnşAllah doğruduröncelik sağlıklı olması tabi sonrasında hem erkek hem kız annesi olmanın tadı başkadır
Canim erkekte yanılma payı oluyor ama kızda cok olmuyor benim 12 haftalikken kesin kız dedi doktor cok erken dedi ama kiz oldu vallaAskım özeldeki doktor tahmın yaptı ama cok guvensemmı bılmıyorum azıcıkta alıstırdım kendımı ıster ıstemez bakalım yarın soyler inşallahozeldekı doktor kıza benzıyor dedı normalde devlet takıplıyım devlete gıdıcem yarın soylerse haber verırım mutlaka sızlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?