Canım cihaz sorunluydu siyah gösteriyordu ne ölçüm yapa bildi ne saya bildi kaç yumurta olduğunuKuzucum doktor çatlamanın olup olmadıgıyla ılgılı bısey demedımı?luteal faza destek saglıyor dıye bılıyorım bende duphastonu.eger bebek yoksa bırakıyorsun ıcmeyı ve adet gelıyor dıye bılıyorum.
Hmm şanssızlık olmus bıtanem ovulasyon testı yapmısmıydın pekı?yada bı oncekınde kac cm dı?tahmını yumurtlamayı bılebılırız boylelıkleCanım cihaz sorunluydu siyah gösteriyordu ne ölçüm yapa bildi ne saya bildi kaç yumurta olduğunu
Yok canım yapmadım o zmn küçüktü gittiğimde ateş takibi yapıyorum sadeceHmm şanssızlık olmus bıtanem ovulasyon testı yapmısmıydın pekı?yada bı oncekınde kac cm dı?tahmını yumurtlamayı bılebılırız boylelıkle
Evet tarzımız farkımızGri çizgi olunca şüpheye düşürüyor yarın ilk idrarla tekrar yap koyulaştığını görürüz İnşAllahBu arada çorapların müko müko
Kuzu zaten 17 nisanda değerim 735 ti hesaplamalara göre yarın keseyi görürüm dedim ama ben eğer saglikliysa kalp atışını duyayım ilk diyorum çünkü keseden sonra 15 gun sonra çağırcak kalp atisi için en azından git gel yapmadım diyorum zaten burda asla devlete gitmem izmir o konuda berbat bi yer
Benımde bir oğlum varRabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim kiz var yine kiz istiyorum bi daha olsa bi daha isterim herhalde
kullandım canm geçen ayKızlar hiç duphastan kullanan yok mu çatlamadıysa bişey olur mu
Ne zmn başladın cnmkullandım canm geçen ay
Cok iyi anlıyorum seni kiz istiyorsun ve kesin mi diye bi heyecan kaplar bende kiz istiyordum doktor dedi inanmayıp 3 doktor gezdimBenımde bir oğlum varbır erkek bı kız olsun benim olsun dıyıp bakalım nasıbımızde ne varsa o olacak cok heyecanlıyım ama
doktor yumurta takibi yapıyordu ultrasonda çatladığını gördü çatladıktan 2 gün sonra kullanmaya başla dedi günde 2 gebelik olursa tutunmayı sağlıyormuş olmazsa adeti getrdiyormuşNe zmn başladın cnm
Teşekkür ederim canım banada günde 2 kere dedi aynı saatte mi içiyordundoktor yumurta takibi yapıyordu ultrasonda çatladığını gördü çatladıktan 2 gün sonra kullanmaya başla dedi günde 2 gebelik olursa tutunmayı sağlıyormuş olmazsa adeti getrdiyormuş
benim döngüm kısa olduğu için yumurtlamayı erkene çekmesin diye günde bir verdi banaKizlar bide doktorum dedi ki bi kez alcaksin günde femarayı ama iki hap yutucaksn o bi kerede dedi bnu ilk kez duydum genelde sbaah aksam aliyolardi normal mi bu durum
Evet kesın mi acaba diye dört dönüyorumCok iyi anlıyorum seni kiz istiyorsun ve kesin mi diye bi heyecan kaplar bende kiz istiyordum doktor dedi inanmayıp 3 doktor gezdimhala acaba değişir mi diye 20 haftalikta ayrintiliya girip kesinleşti sonra kizim oluyor diye sevinc attim
Erkenci kuş duramadın demi
Esime 2. Cocuk yapalım söz özele değil devlete gitcem dedim ama napayim köprüden geçene kadar ayıya dayı diyoruzCanım 10 gün içinde 2. Muayene hakkın oluyor ona göre hesaplayıp gidebilirsin
genelde aynı saatte almaya calıştımTeşekkür ederim canım banada günde 2 kere dedi aynı saatte mi içiyordun
Senin bebişin kız olacak allahın izniyle canımEvet kesın mi acaba diye dört dönüyorumesımın sulalesı hevesımı baya kırdılar tabı o da var bızden kız cıkmazmıs boşuna heveslenmeyeyımmiş ultrasona baktılar bu erkek kesın bacak arasına bak dedıler dıyorum doktor sonucta gormustur oda kıza benzıyor dedı ama benım kızımada altı ayına kadar kız dedıler bosver sen dedıler sulalede kız torun yok hıcte Eltim gorumcem ıkıser oğlan , esımın teyze cocuklarının ıkıser oğlan hep, etkıledıler benı ya
Sanirim burda yine oyle konusma yapmistim ah canım bana da hep erkek dediler kayinvalidem kalbi erken atmış kesin erkek yok kesin demeler kendisinin iki oğlu var esimin baba tarafı sırf erkek eltimle ayni sene hamileydik o benden önce öğrendi onun da erkek kesin dediler artik bu da erkek ama esim herkese görün bakın kiz bu kiz ben koydum o çocuğu dedi sonunda onu da deli ettiler herkese der yani kuzum kiz patlamasını biz başlattık smdi sürüsüne bereket aileEvet kesın mi acaba diye dört dönüyorumesımın sulalesı hevesımı baya kırdılar tabı o da var bızden kız cıkmazmıs boşuna heveslenmeyeyımmiş ultrasona baktılar bu erkek kesın bacak arasına bak dedıler dıyorum doktor sonucta gormustur oda kıza benzıyor dedı ama benım kızımada altı ayına kadar kız dedıler bosver sen dedıler sulalede kız torun yok hıcte Eltim gorumcem ıkıser oğlan , esımın teyze cocuklarının ıkıser oğlan hep, etkıledıler benı ya
O sıkıntı o zaman canım bnm bugün geçti yarın başlayayım o zmn sahurda 2 gibi alsam diğerinide iftarda olurmu ki sonra düzene girergenelde aynı saatte almaya calıştım
Bencede kız canım senin çin takviminde ne çıkmıştıEvet kesın mi acaba diye dört dönüyorumesımın sulalesı hevesımı baya kırdılar tabı o da var bızden kız cıkmazmıs boşuna heveslenmeyeyımmiş ultrasona baktılar bu erkek kesın bacak arasına bak dedıler dıyorum doktor sonucta gormustur oda kıza benzıyor dedı ama benım kızımada altı ayına kadar kız dedıler bosver sen dedıler sulalede kız torun yok hıcte Eltim gorumcem ıkıser oğlan , esımın teyze cocuklarının ıkıser oğlan hep, etkıledıler benı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?