Biraz saçma olacak belki ama içimde kalacağına sorayım😂bu sarı akıntı çatlamanın 4. Günü gelir mi ki? Bugün başladı, koku kaşıntı vs yok. Yoksa progestandan olabilir mi sizce? Yoksa gene kafamdan belirti mi uyduruyorum😂😂
Ben net hatırlamıyorum ama benimki de birkaç gün sonra olsa gerek. Emin değilim ama. Progestan da yapar bence ama çünkü progesteron hormonu ile ilgili diyordu baz yabancı sitelerde. İnşallah pozitif sonuç alırsın canım hayırlısıyla🤗

Ben net hatırlamıyorum ama benimki de birkaç gün sonra olsa gerek. Emin değilim ama. Progestan da yapar bence ama çünkü progesteron hormonu ile ilgili diyordu baz yabancı sitelerde. İnşallah pozitif sonuç alırsın canım hayırlısıyla🤗
Çok teşekkür ederim cevabın için canım, inşallah🌷

Bana da yardımcı olur musunuz 3 nisan yumurtanın catladigi gun. Adetimin 14.gunuydu. en erken ne zaman gebelik testi yapabilirim ? Benimde sari akintim oldu bugün ilk kez sabahtan beri. Ne zaman yapayım testi ??
Ben yumurtlamadan sonra onuncu günde erken gebelik testi yapıp pozitif sonuç aldım. Birkaç gün önce de yapmıştım negatifti. Predictor markaydı.

Ben yumurtlamadan sonra onuncu günde erken gebelik testi yapıp pozitif sonuç aldım. Birkaç gün önce de yapmıştım negatifti. Predictor markaydı.
Benim 3nisan catlama gunuydu. Catlamayida sayarsan yarın 12. Gün oluyor catlama gününü saymazsak 11.gun oluyor bende laboquick erken gebelik testi var yarın yapsam çıkar mı sizce varsa

Adetim carsamba olacak normalde 16 nisan olmam lazım yani 2 gün var ? Erken gebelik testi yapsam sabah çıkarmış acaba ?
Benim durumuma göre daha çok gün geçmiş çıkma ihtimali var bence. Ama garanti olsun diyorsanız gecikme gününe kadar bekleyin. Birkaç test varsa elinizde yarın yapın derim. Ama negatif çıkarsa gecikme günü bir daha yaparsınız adet olmazsanız.

Benim durumuma göre daha çok gün geçmiş çıkma ihtimali var bence. Ama garanti olsun diyorsanız gecikme gününe kadar bekleyin. Birkaç test varsa elinizde yarın yapın derim. Ama negatif çıkarsa gecikme günü bir daha yaparsınız adet olmazsanız.
Tamam öyle yapayım elimde çok test var erken gebelikte normal kaset testte var yarın sabah bir tanesini yapayım o zaman. 9 aydır gebelik istiyordum .Bu ay hsg çekildim doktor ihtimal yuksek dedi .3 nisan catlama gördüm 31 mart 2 3 4 5 nisan değerlendirdim. İnşallah vardır birseyler dün yumurtladgm tarafta pir pir gibi hisler oldu bugün sabahtan beridir de sarı akintim olunca heyecanlandım sabah ben test yapayım bir tane ozaman

Bana da yardımcı olur musunuz 3 nisan yumurtanın catladigi gun. Adetimin 14.gunuydu. en erken ne zaman gebelik testi yapabilirim ? Benimde sari akintim oldu bugün ilk kez sabahtan beri. Ne zaman yapayım testi ??
3 yada 4 gün sonra test yapın ben catlamadan sonra 10. Gün yaptığımda negatifti

Daha gecikmedi carsamba yada perşembe olmam lazım. Bugün erken gebelik testi yaptim çıkmadı catlamadan sonra 11.gun bugün erken mi yaptım acaba . Çıkmadı uzuldum:(
Testten teste kişiden kişiye değişir muhtemelen. Ben pozitifi görmeden iki gün önce negatifi görmüştüm biraz demoralize olmuştum ama sonra pozitif gördüm. İnşallah size de öyle olur.

Testten teste kişiden kişiye değişir muhtemelen. Ben pozitifi görmeden iki gün önce negatifi görmüştüm biraz demoralize olmuştum ama sonra pozitif gördüm. İnşallah size de öyle olur.
İnşallah bende de öyle olur erken yapmisimdir da çıkmamıştır carsamba sabah yapacağım tekrar 2 gün sonra yani :(

Back
X