🤲 İnşallah herşey güzel olur
Merhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?

Cnm gecikmen oldu mu hiç benimde negatif aynu şekilde sarı akıntım vs vardı hepsi gitti
Yok canjm 28 Şubat regl iki gün var olsa çıkardı regl i bekliycem geçen ay regl zamanı yaşamıştım bu ay cok oldu akıntım fln ondan test yaptım ümidim yok du zaten 😊

Negatif görsel lerde böyle 🥺

Eklentiler

• IMG_20250226_093052_836.webp
    IMG_20250226_093052_836.webp
    27 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250226_093046_310.webp
    IMG_20250226_093046_310.webp
    23 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20250226_093035_738.webp
    IMG_20250226_093035_738.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 17
Negatif görsel lerde böyle 🥺

Ben artık görmek istedigim için sürekli yer arıyorum 😂 ama olsn 2 gün var daha benimkide bu şekildeydi benimde ümidim yok gibi ama yinede ümitleniyorum bende ilk defa bu ay sarı akıntı vs yaşadım

Eklentiler

• D4425788-2761-4B50-8E59-20FB5E0AA568.webp
    D4425788-2761-4B50-8E59-20FB5E0AA568.webp
    203,5 KB · Görüntüleme: 12
Ben artık görmek istedigim için sürekli yer arıyorum 😂 ama olsn 2 gün var daha benimkide bu şekildeydi benimde ümidim yok gibi ama yinede ümitleniyorum bende ilk defa bu ay sarı akıntı vs yaşadım
Umitlenmeyelim yine fazla ben daha test yapmam sende reglini bekle canım stres yapma 😊 hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda olur inşallah 🤲 ❤️

Yok canjm 28 Şubat regl iki gün var olsa çıkardı regl i bekliycem geçen ay regl zamanı yaşamıştım bu ay cok oldu akıntım fln ondan test yaptım ümidim yok du zaten 😊
Yaaa Rabbim hayırlı zamanda en güzel zamanda nasip etsin inşallah bir de daha 2 gün varmış regla annem bir hafta geçmeden test sonucu doğru çıkmaz derdi gecikmenizi bekleyin belki geç döllenme vardır 🥹🥹

Yaaa Rabbim hayırlı zamanda en güzel zamanda nasip etsin inşallah bir de daha 2 gün varmış regla annem bir hafta geçmeden test sonucu doğru çıkmaz derdi gecikmenizi bekleyin belki geç döllenme vardır 🥹🥹
Regl ağrılarım başladı canım sanmıyorum ben insallh öyledir iki gün var günü gününe olurum bakalım hayırlısı artık 🤲😊

Merhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?
Ben hiç adetten önce yapmadım bu ay adet günü gecesi yaptım .kasık ağrısı bıçak saplar gibiydi bende anı kalktigimda sık sık oluyordu adete benzer hafif sancida 15 dk falan sürüyordu. Göğüslerim şişmiş ağırlaşmış damarlar belirgindi göğüs ucu ağrım da adetten sonra başladı akıntı bende önce beyaz geldi çok az sonra sarı şeffaf afedersin sümük gibi . Test yapmak istersen yap varsa belki çıkar

Test yaptinmi peki canım regl ne zmndi senin
Dün yaptım ama çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 6 gün falan geçti. Saatler sonra çıkan silik çizgi çıktı. Online test satın aldım gelmesini bekliyorum böylece oyalanmış olurum diye😅 3 Mart regl tarihim. Ama inanılmaz ruh hali değişimim var bu kez hamile değilsem çok bozulurum:))

Dün yaptım ama çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 6 gün falan geçti. Saatler sonra çıkan silik çizgi çıktı. Online test satın aldım gelmesini bekliyorum böylece oyalanmış olurum diye😅 3 Mart regl tarihim. Ama inanılmaz ruh hali değişimim var bu kez hamile değilsem çok bozulurum:))
Ahaha çok erken kız bebek bile varmiyim yokmuyum diye bilmiyordur 😊😅 inşallah hamilesindir 😍

Back