• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyimis canim yaa hevesle gittim uça uça test vermeye dönüşüm surat dusukluguyle son buldu zaten benim devlet ile ilgili hastane işlerim hic doğru gitmemistir😂
Sıkma canını kuzum daha yüksek bi değerle öğrenirsin en azından 😂

Farklı yer olduğu için böyle cikmis olabilir 2 gun sonra aynı yerde kan ver ona göre artışa bak o zmn canim çünkü 2 katı atmamış maalesef
doktorumda oyle soyledi dedi ayni yerde ver haftanin 1i , birsey sorayim kimyasal gebelikde implatasyon kanamasi oluyormu?

Sıkma canını kuzum daha yüksek bi değerle öğrenirsin en azından 😂
Aslinda yarın doktora gitsem kese görürüm kesin ama mayısın ilk haftasına kadar beklicem bari kana heyecanlanayim dedim içimde patladı ahahahahsj😂😂

doktorumda oyle soyledi dedi ayni yerde ver haftanin 1i , birsey sorayim kimyasal gebelikde implatasyon kanamasi oluyormu?
Canim bende ilk hamileligimde kimyasal yasadim ama mesela benim kahverengi kanama sonrasi 10 gun kanamam oldu değerim 2 gun daha yükseldi doktor progestan vermişti yükseliyor diye ama kanamam hic durmadı sonra bi anda düştü ama hayatımda görmediğim kanamayı görmüştüm

Aslinda yarın doktora gitsem kese görürüm kesin ama mayısın ilk haftasına kadar beklicem bari kana heyecanlanayim dedim içimde patladı ahahahahsj😂😂
Kuzum kese göründükten sonra kan tahlili bişey ifade etmiyor artık o kadar geciktiyse doktora git bence

Canim bende ilk hamileligimde kimyasal yasadim ama mesela benim kahverengi kanama sonrasi 10 gun kanamam oldu değerim 2 gun daha yükseldi doktor progestan vermişti yükseliyor diye ama kanamam hic durmadı sonra bi anda düştü ama hayatımda görmediğim kanamayı görmüştüm
Testle takip edeyim o zaman haftanin 1nedek , artik evdekilerede ne soyleyeceyimi bilmiyorum ,elimi cekicem bu islerden ne zaman nasip olursa olur yoruluyor insan

Kuzum kese göründükten sonra kan tahlili bişey ifade etmiyor artık o kadar geciktiyse doktora git bence
Kuzu zaten 17 nisanda değerim 735 ti hesaplamalara göre yarın keseyi görürüm dedim ama ben eğer saglikliysa kalp atışını duyayım ilk diyorum çünkü keseden sonra 15 gun sonra çağırcak kalp atisi için en azından git gel yapmadım diyorum zaten burda asla devlete gitmem izmir o konuda berbat bi yer 🙄

Canım benim iş çok karışık çatlama olmadıysa eğer zararı olur mu rahim kalınlaşmaya başlamış dedi cihazın azizliğine uğradım bu sefer akıntılara göre femometer dün yumurtlama günü olarak gösterdi ff ise galiba bugünü gösterecek ileri tarihlere ateş girdim
Kuzum bu ilaç regl olacaksan olmanı, gebelik oluşacaksa tutunmasını sağlıyormuş. Bana bu amaçla verdi doktorum

Testle takip edeyim o zaman haftanin 1nedek , artik evdekilerede ne soyleyeceyimi bilmiyorum ,elimi cekicem bu islerden ne zaman nasip olursa olur yoruluyor insan
Canim sen 2 gun sonra ver bak artışına kimyasalsa da kendini üzme demek ki saglikli olmayacakmış sonucta vücudumuz saglikli olmayan biseyi içinde tutmak istemez bende oyle demistim kendime ve kimyasaldan sonra hiç adet görmeden o ay hamile kalmıştım vücut ona gore yumurta üretecek ve bu sefer saglikli olacak 🙏

İnşallah olur kuzum 🤲🏻 ben kimyasal geçirmiştim sonrasında verdi bu ilacı
Aynisi cnm bnde dedim durumu anlattım ben sonradan hatırladım küçük kızımda da ilaç kullanmıştım onu felan anlattım kimyasalı rica ettim bunu verdi aynı saatte içmek zorunlu mu bugün başlaya bilirsin dedi çatlama olmadıysa sıkıntı olur mu diye korkuyorum

Aynisi cnm bnde dedim durumu anlattım ben sonradan hatırladım küçük kızımda da ilaç kullanmıştım onu felan anlattım kimyasalı rica ettim bunu verdi aynı saatte içmek zorunlu mu bugün başlaya bilirsin dedi çatlama olmadıysa sıkıntı olur mu diye korkuyorum
Kuzucum doktor çatlamanın olup olmadıgıyla ılgılı bısey demedımı?luteal faza destek saglıyor dıye bılıyorım bende duphastonu.eger bebek yoksa bırakıyorsun ıcmeyı ve adet gelıyor dıye bılıyorum.

Back
X