Cenazeye yalnız gönderen kocanın tribe devamı

Bence ortada başka bir neden var ancak konu sahibi anlatmıyor. Kimse kimsenin ölüsüne böyle bir nedenden dalga geçer gibi muamele yapmaz
15-16 yaşında olsam bu sözlerinizle gaza gelirdim de değilim... Açıklamak istemediysem saygı duymak zorundasınız. İşinize gelmiyorsa yorum yazmazsınız.

‘’Kimse kimseninin ölüsüne’’ diye başlayan cümleniz için de şunu söylüyorum. Bu kadar ön yargılı olmayın. Yeterince insan tanımıyorsunuz ya da size iyi insanlar denk gelmiş olabilir. Sınanmadığınız bi durum üzerinden ahkam kesmeyin!

Konu ben üzülürken ve yalnız kalkıp giderken beni görmezden gelmesi...
Yani söylediğim gibi ben üzülmedim o da teselli etmedi laf olsun diyede gitmedim. Eşiniz gelmiyorsa bile enazından başın sağolsun diyip sarılabilirdi galiba hakkınızda hayırlısı olsun

Neden görüşmüyor ailenizle? Bu kadar ne yaşandı onun penceresinden bakın birde. Bende eş ailesiyle görüşmüyorum o yüzden. Açıkçası bende düğün hastalık vs gitmem ama benim yaşadıklarım çok şans vermeme rağmen değişmedikleri bana saygı duymayıp hakaret ettikleri için. Birde evliliğe asla üçüncü kişileri dahil etmeyin çünkü eşiniz o zaman ailenizi aile değil kendine rakip görür. Eşinize göre eşiniz bir numara olmaz ikinci üçüncü numaraya atıldığını hissederse ailenizle rekabete girer. Görüşse bile içten içe bunu hisseder ve evlilik bağı sarsılır. Bu demek değil ki ailenizi önemsemeyin atın hayır kimse kimse için ailesini atmaz atmamalı fakat eşler birbirinin gözünde bir numara olduğunu yangından ilk eş kurtarılacağım bilmeli. Eğer öyle olursa zaten o kişi herkesle iyi geçinir bilir ki zaten kendi eşi için bir numarada evlilik böyle sağlam olur. Tatlı dille söyleyeceksiniz bak hayatım benim için sen önemlisin eğer bizim aramız bozulacaksa benim gözüm kimseyi görmez bunu böyle bil. Öyle olmasa bile böyle söylemeli eşler birbirine böyle güven ve evlilik temeli kurulmalı.

Normal problemler için çok güzel taktik vermişsiniz teşekkür ederim ancak şu an kötü bi durum yaşandı. Sonrası olay aşaması görmezden gelindim. Allah korusun aynı durumda yine aynı şeyler yaşamayacagımın garantisi de yok. Takıldıgım yer burası şu an...

Utanılacak bir şey yok inan bana. Anonimsin sonuçta. Bence detayları yazmalısın.

Sanırım eşiniz hem yaşananlardan dolayı ailenizi silmiş hem de size karışıyor nefret biriktiriyor içinde tahammül bile edemiyor senin gitmene ne olduğuna neden geldiğine ne yaptığına.. o yüzden teselli bile etmemiş. Ne olduğunu siz biliyorsunuz. Onu bilmeden onun için atıp tutamayız. Sizin sıkıntınız sanırım siz gelince de sizi görmezden gelmesi yani evlilik bağınız baya sarsılmış nasıl toplarsınız bilmem hayırlısı olsun

Bence konu sahibinin eşiyle sizin kaynananız ruh ikizi. İkiside kafadan sıkıntılı. Bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir gerçekten anlamak mümkün değil.

Bence konu sahibinin eşiyle sizin kaynananız ruh ikizi. İkiside kafadan sıkıntılı. Bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir gerçekten anlamak mümkün değil.
İnan her insanı yanlış tanımamak adına 2-3 şans veririm belki öyle değildir belki şöyledir ta ki gözüme sokulana kadar öyle gözüküyor hayırlısı

Gelmese bile arkasından bi rahmet okuyup başın sağolsun diyebilirdi. Yedi kat yabancıya bile bi durup düşünüyoruz üzülüyoruz sonuçta. Ama baya ciddi bi probleö sanırım aranızda ve atlatamıyo eşiniz. Siz onun ailesiyle görüşüyosunuz anladığım kadarıyla. Ozaman sizde ailenizin suçlu olduğunu kabul etmişsiniz Onlara giderek haklı oldukları belli. Ama dediğim gibi bi başsağlığı dilemesi gerekirdi. Eş olarak bile değil insan olarak

Ah be canım insanı ,eşya para pul ve komşular mutlu etmez ki kspı kapanınca 2 kişi kalır eşin de bariz dediğim dedik işine gelirse cinsinden ve devamlı sorun olmuş ve olacakta ,çocuk yoksa bence yol yakından önce kendini düşün ,bırak eşya da alınır komşu da edinilir zamanla ...

Herkes eşi suçluyor ama aile içinde ne yaşandı nasıl bu kadar kindar biri haline geldi bilinmeden yorum yaplması imkansız. Konu sahibi anlatmak istemiyor ancak eşini kindar olmakla suçlarken neden kindar olduğunu da söylemek zorunda ki burda sağlık bir yorum yapıp yardımcı olabilelim. Birkaç aydır aktfim forumda ama bakıyorum konu açanlar aslında anlattıkları gibi ne sütten çıkma ak kaşık oluyor ne de hep suçlanan taraf suçlu oluyor.

Bir şeyin nedeni bilinmeden sonucu hakkında yorum yapılmaz Belki adam haklı belki yaşananlar çok ağırdı hazmedemedi bilemeyiz.

Çok ağır veya hazmedemediyse evliliğe devam etmemeli değil mi? Evliliğe devam edip sonra da bekar hayatı yaşayıp işine gelirse olur mu ya? Ben evli oldugum için etrafımdan yardım bile isteyemiyorum millet diycek kocası yok mu? E devaö ediyorsan kin güdüp de böyle yaparım olmaz ki. O zaman bu evlilik deil adam sadece bana çektiriyo.

İyi de sizinle evliliği devam ediyor zaten ailenizle ilişkisi bitmiş. Bende diyorum ki haklılık payı olabilir. ki cevaplarınıza bakarsak büyük bir olay olmuş gibi görünüyor.

İyi de sizinle evliliği devam ediyor zaten ailenizle ilişkisi bitmiş. Bende diyorum ki haklılık payı olabilir. ki cevaplarınıza bakarsak büyük bir olay olmuş gibi görünüyor.
Ne oldugu önemli deil. Öyle çok büyük olay da deil. Sorun şu. Her ne olursa olsun eğer evliliğe devam ediliyorsa koca olarak o varsa gelmiyorsa bile benimle evin içinde ben üzülürken üzülme bile diyemez mi insna ya sarılamaz mı takıldığım yer burası ama siz çok farklı açıdan bakıyorsunuz

Bakın insani olarak haklısınz ama bazen insanın tahammülü öyle bir tükeniyor ki gözü birşey görmüyor. Benim anlatmak istediğim herkesin yaşadığının dış dünyaya yansıması farklıdır. İki taraflı bakmaya çalışıyorum olaya çünkü daha niye aileniz bu noktaya geldi ne oldu ne bitti onu bile anlayabilmiş değilim. Ne yazayım ki bu durumda sadece afaki yorum yapabiliyorum

Sırf bu olay evliliği bitirmeye yeter benim gözümde. İyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olmayacaksa ne diye evli kalasınız ki? Yarın öbür gün hamile kalsanız yaşanacakları düşünün ailenizi eve almak istemeyecek bu adam. Doğuma anneniz gelse birtürlü olay çıkarıp surat asıcak annelik sevinci yaşatmayacak size. Üstelik bu kadar saçmalamışken bile kendini haklı sanıyor. Siz de hala ona yüz veriyorsunuz.

Evliliği bitirmeyecekseniz alternatif çözümüm şu. Eşinizin ailesi nasıl insanlar? Onların haberi var mı oğullarının bu yaptığından? İyi insanlarsa ben onları arar eşimin beni nasıl yalnız bıraktığını aileme saygısızlık yaptığını anlatır. Ailemle eşimin arasını düzeltmek için aracı olmalarını isterdim. Eğer düzelmezse bu evlilik bitecek böyle evlilik olmaz derdim. Onlar da bu konuda yapıcı olmuyorsa cidden toplar eşyalarımı giderdim. Karşı taraf sizin evinize gelip kalırken sizin ailenizin böyle yok sayıldığı bir ortamda yaşamayı kendinize yedirmeyin.

Boşanıp boşanmamak sizin bileceğiniz iş. Ancak ölüm durumunda bile bu denli sert gaddar olan Bi insan çok tehlikeli bence. Allah korusun ailenizden birinize bişiy olsa, önemli Bi hastalık, ameliyat gecirseler GB GB. Kaldıramazsınız. Daha önceki konumuza da yazmıstıö ben annemi kaybettiğim zaman o eski eş kişisinin şeytanlıgını gördüm. Ve o zamandan sonra da nefret ettim kendisinden. Ölüm ya ölüm ötesi yok. He birde tabiki önemli olan eşya, mobilya vs değil, ama heveslerle kurulan o evi bu sekilde toparlamaya insanım eli gitmiyor, kolu gitmiyor. Benim önceki boşanmayı dülünmelerimde hep böle olmuştu. Ama nasılki annemin ölümünde bana öyle davrandı, yemin ederim o evi, esyaları toplarken, eve son kez bakarken gözümden bir damla yaş bile akmadı.dedimki kendime ağlanacak durumun var evet, annene ağla, o acının yanında bu boşanma acısı nedir ki. O yüzden üzülme düşünme, hakkında hayırlısı olsun ibşallah

Bence biraz sabredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…