Cenazeye yalnız gönderen kocanın tribe devamı

Siz haklısınız ama burda adamın gitmemesi önemli değil, bir çok çift var, zaman zaman da buraya yazılıyor, ailelerle görüşmeyen. Tekrar dönüp bakamadım ama burda aklımda kalan ölüm haberini aldıktan sonra adamın oyun oynamaya başlayıp şimdi de senin babaannene üzülemeyeceğim diye dangozca bir laf etmesi, kadının bu pandemi döneminde şehir dışına gitmesine yardım etmemesiydi. Şimdi de görüyoruz ki trip atıyormuş cenazeye gitti diye. Yanlışım varsa düzeltin. Duygusal şiddettir bunun adı. Bu adam evlilik devam ettirmeye niyetli olsa böyle davranmaz.ne yapılmış olursa olsun madem bu evlilik devam etmiş adamın sorumluluğu eşine karşı halen devam ediyor. Kimse ağlasın etsin gitsin demiyor ama üzüntülü eşe, ölüm başına gelmiş eşe böyle davranılmaz. Lütfen kusura baköayın sizin mesaj altına yazdım ama bu genel manada bir yorum olarak değerlendirilsin.

Yani mune abla teşekkür ederim. Bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri ben de.

Artık derdimi ifade edemediğimi düşünmeye başlamıştım.

Yani mune abla teşekkür ederim. Bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri ben de.

Artık derdimi ifade edemediğimi düşünmeye başlamıştım.
Ben de sizin gibi düşünüyorum ablacım, adam görüşmemekte haksız da demiyorum çünkü ne yaşandı neler söylendi bilemeyiz ama isterseniz aileyle kanlı bıçaklı olun, eşiniz bir acı yaşadığında teselli edecek kişi sizsiniz, kimse gidin aileyle bal börek olun demiyor, gitmeyin kimse sizi gitmek için zorlayamaz ama eşinize manevi desteğinizi de gösterin diyoruz hepsi bu.

Benim gitmemle ilgili şimdiye kadar herhangi bi sorun çıkarmadı. Ama çocuk konusunu ben de düşünüyorum. O zaman ne yapar ailemin gelmesine karşı çıkıp olay çıkarır mı emin değilim.

Hayır trip atması ben gittim diye değil. Ben gidip geldikten sonra bu davranışlarından dolayı konusmadım aynı odada durmadım. Tavır aldım biraz da kendimle kalıp bu evliliği düşündüm. Adam önce ona trip attı hatta babaanneni ben öi öldürdüm bana ne surat yapıyorsun gibisinden. Sonra da bi ayrılık konusması oldu.

Öncelikle teşekkür ederim. Evet açıklamama rağmen bazı insanlar saçmalamış diyorum. Şu an içinde bulunduğum psikolojiyi anlayamıyorlar bari yorum yapmasalar. Evet ben de ona takılıyorm ya ayrılsaydın ya da evliliğin gereklerini yapacaksın.Adam hala da kendini haklı görüyor.

Ben ona yüz verecek bişey yapmadım. Şu an eşyalarımı topluyorum demiştim.
Ailesi de anlayışlı beni anlayacak insanlar değiller. O yüzden asla onlarla konusmam bu konuda.

Amin. Evet duygusal kaldıgım kısım orası. Size de geçmiş olsun, kurtulmuşsunuz.

Siz yine şuradan bakmıyorsunuz bakın. Diyoruz ki ne yaşanırsa yaşansın eğer hazmedemiyorsan boşanırsır. Yok devam ediyorsan sunu yaşadım ben seni görmezden gelirim bu durumda diyemezsin.

Teşekkür ederim . Gerçekten cımbızla çekip geneler bakmadan, yardımcı olmadan sadece ne bulup sinir zıplatırım modunlar. Sanki silah zoruyla yorum yap diyoruz.

Trip gittiğim için değil. Bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ben gidip geldikten sonra konusmadım ayrı odada takıldım. Bu da ee babaanneni ben mi öldürdüm bu ne diye söylenince aramızda bu ayrılık komuşması geçti.

Sen gidince 2 gün aramamış nasıl sen gittin diye trip atmamış oluyor. Be

Ben demem mesela eğer ölen insana kinliysem.

Hakkınızda hayırlısı olsun ama bu adamdan bir halt olmaz malesef
Nasıl bir kindir bu ölüm bu ya
Allah uzun ömürler versin inşallah anne babanıza bişey olsa yine aynı yapacak hazmedebilecekmisiniz yada çocuğunuz oldu asla ailenizi evinize sokmaz göstermez o çocuğu
Acabaları hiç düşünmeyin bence çıkın gidin o evden

Evliligimizin 5. Ilikimizin 13. Senesi filan. Hic gelgitimiz olmadi. Tartisma illa olur ama. Kirmadan kirilmadan halledilir..

Ama zor zamanimda yanimda olmayan adami zaten iyi gunumde de istemem. Sepetlerim gider

Siz yine şuradan bakmıyorsunuz bakın. Diyoruz ki ne yaşanırsa yaşansın eğer hazmedemiyorsan boşanırsır. Yok devam ediyorsan sunu yaşadım ben seni görmezden gelirim bu durumda diyemezsin.
Bu sizin için de geçerli.Esinizin size reva gördüğü hayat,sizin acilarinizi yok sayması ,sizi süreçte tek başınıza bırakması , omur boyu ailenizin sizin evinize giremeyecek olması ve hatta çocuğunuz olduğunda çocuğunuzu onların yanına goturemiyecek olmanız sizi rahatsız ediyorsa ve hazmedemiyorsaniz bosanirsiniz ...sıkıntı yok diyorsanız yolunuza devam.

Ben bu işin bitmesi taraftarıyım ancak bu kadar kolay değil. Öncelikle eşinizin ailesi ile uzaktan yakından hiçbir şekilde görüşmeyi kesin. Butun aile üyesinin numaralarını silin gözünün önünde ve bundan sonra böyle diyin. Benim ailemi sevmesen bile benden dolayı saygı gostermeliydin diyip kestirip atın. Bir süre bekleyin bakalım bu gidişat birşeyleri değiştirecek mi? Sizin bu aldığınız tavrın karşısında inadını kirarsa ne âlâ ama hâlâ zerre umrunda değilse bu kadr umursamaz bir adamla kesinlikle evli kalmanı istemem.

Eşimin beni aldattığını ilk yakaladığım zaman hemen boşanamadım. Babam olay çıkarmıştı ve birkaç ay sonra mahkeme işlerine girişmiştim. Ama o süreçte onun bir yakını ölmüştü ve ne baş sağlığı dilemiştim ne de üzülmüştüm. Bana bunları yaşatan adamın acısını hiçbir şekilde içimde hissetmedim çünkü. Ben çok büyük sıkıntılar yaşarken o beni başka kadınlarla aldatmış meğer. Neden ben sıkıntı çekerken o gönlünü hoş ediyordu da ben onun acısına üzüleyim ki? Sonra da boşandık zaten. Evet çözüm boşanmak. Çünkü ortada bize anlatımayan ama adamın nefret etmesine sebep olan bir şey var. Ancak büyük bir sorun insanın kalbini taşlaştırır. İlişki o raddeye geliyorsa zaten aynı evde olmak bile korkunç bence.

Ailesiyle öyle telefonda falan iletişim halinde değilim zaten silmem de bişey değiştirmez o yüzden. Önümüz bayram be kurban onun memleketinde kesilecekti normalde. E ben devam edip o zaman ben de gelmem desem yüzde doksan adam bitsin diyecek. O zaman bu evlilik ben bayramda gitmedim die birmiş olacak yani haklıyken haksız duruma düşürecek bir de. İş oraya gelirse kendi sıyrılıp çıkar biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…