Cenazeye yalnız gönderen kocanın tribe devamı

yuva yıkmak kolay ama ayakta tutmak emek ister bazen eşini çoçugun gibi egitmen gerekir belki eşini biri dolduruşa getiriyor bu gerçekki erkekler ailesin etkisinde çok kalıyor

Uzulmeniz çok normal, alıştığınız bir düzen, bir rutin var sonuçta. Atlatmaniz zor olmaz diye düşünüyorum zaten mutlu değilsiniz. Eşiniz ne tepki verdi ayrılmak isteyince?
Normal sakin bir konusma olmadı zaten hemen sinirlenip ses yükseltir. Daha ben gelmesini bekledğim için bana kızgın. Bi kaç olayda daha ayrılalım konusması yapılmştı ve hep kendi geri uğrasmıstı. Bu defa dur demem dedi. Ben de deme zaten dedim.

Bunun böyle olma sebebi anne baba zaten. Aynı kindarlığı onlarda da gözlemledim. Eminim sırtını sıvazlıyorlardır.

Ben öbür konunuzu hatırlıyorum. Çok çekilir bı adam değil eşiniz, sadece cenaze mevzusundan bile sınıfta kalır. Seviyo olsanız terapist falan diycem ama siz de bikmissiniz, inancınız kalmamış. Zamanınızı harcamayın

yuva yıkmak kolay ama ayakta tutmak emek ister bazen eşini çoçugun gibi egitmen gerekir belki eşini biri dolduruşa getiriyor bu gerçekki erkekler ailesin etkisinde çok kalıyor
Anne dolduruyorsa be bu da dolduruşa geliyorsa benim düzeltebileceğim bi durum değil ki bu.

kötü anında yanında olmayacaksa insan neden evlenir ki zaten? Güzel eşya için mi? Kendiniz de alır yaparsınız bunu. Evlilik en zor zamanlarda destek olmaktır. İnanın arkadaşlarınızn çevrenizin eşlerini onlara destek olurken gördükçe bile canınız yanacak zamanla

Kendini haklı görüyor. Benim yanımda olup teselli etmesi gerektiği gibi bir düşüncesi yok. Bu defa dur demem gidecek olursan dedi. Ben de deme zaten dedim.
Klasik erkek davranılı. Önce blöf sanıyorlar. Gerçek gidersen de ayağına kapanır bak gör

Bunun böyle olma sebebi anne baba zaten. Aynı kindarlığı onlarda da gözlemledim. Eminim sırtını sıvazlıyorlardır.
Böyle ana babanın çocuğuyla evlenilmez aslında. Siz düşünün taşının, konuşmayı deneyin, boşanma talebiniz bile yapmayalım konuşalım bir diye yaklaşmıyorsa yapacak birşey yok. Danışman olaylarına nasıl bakıyor, deneseniz bir. Ne kadar öküz olduğunu objektif bir ağzın ona söylemesi güzel olurdu.
Diğer yandan Maddi sebepler size engel olmasın, eşyanızı alıp çıkarsınız ama sizin dediğim gibi ne istediğiniz çok önemli. İnanın duygusal ihtiyaçların karşılanmadığı bir evlilikte sırf bu sebeple yakalanılan hastalıkların yanında inanın eşyanın önemi yok.

Eşyalarımı koliliyorum şu an. Bundan sonra da umarım hiçbişey yapmaz da içim rahat acabalar olmadan giderim...
Senin için her şey hayırlısı olsun canım bence doğru karar vermişsin ama çok gördüm böyle adamları. Son ana kadar işin ciddiyetini anlamıyorlar aradan zaman geçip dank edince de yalvar yakar döndürme çabaları

Evlendikten sonra öğrendim tabi anne babanın da öyle olduğunu. İlk zamanlar demiştim terapist olayını ben de sorun yok demişti. Daha ne denir bilmiyorm bu insan ki 8 yıl üni. Okumuş. Tabi ki eşyanın kıymeti yok iki maaşıma bakar alırım hepsini ama bi duygusallıkla yaklaşıyorım sanırım.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Adamın haklı sebepleri varsa başka olabilir. Ayrıca şöyle bişeyde var ben evlendikten sonra ikimizde babaanneleri kaybettik benim babannem vefat ettiğinde başka şehirdeydim hamileydim enson babaannemi yıllar önce görmüştüm o da pek sevmezdi düzgün bi anımız bile yok. Eşimde gitmeyi göndermeyi teklif bile etmedi bende oturup ağlamadım. Eşimin babaannesi vefat ettiğinde kaç gün çıkmadı aklımdan yıllar geçti aklıma geldikçe içim burulur çok da ağladım. Sizinde öyle bişeyse olabilir

Benim için zor olan kısım eşyamı toplayıp şu evden çıkmak. Çünkü yalnız yapmak zorundayım herşeyi ailem gelmiyo. Burdan çıktıktan sonra umrumda olmaz.

Eşin ailenle neden konuşmuyor? Yazdın mı bilmiyorum bakmadım ön sayfalara

Eşyalarımı koliliyorum şu an. Bundan sonra da umarım hiçbişey yapmaz da içim rahat acabalar olmadan giderim...
En doğru karar. Seni yalnız bırakmakla kalmamış sana değer vermediğini de göstermiş zaten boşanma kararına verdiği cevapla. Çoook mutlu olursun inşallah

Konu ben üzülürken ve yalnız kalkıp giderken beni görmezden gelmesi...

Nitelikli yalnızlık öyle bir evlilikten kat kat kat kat...... daha iyidir. Boşanmak da hiç zor değil. Yeter ki insan nasıl bir hayat yaşamak istiyor bilsin.
taabki zor degil hatta bosanmak benim。icin alisa gelmis bi olay hukuk calisani olarak sayisiz dava actim。neler dusunerek evleniyosun neyle karsilasiyosun iyilerle karsilastirsin allah ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…