- Konu Sahibi mindfulness05
-
yuva yıkmak kolay ama ayakta tutmak emek ister bazen eşini çoçugun gibi egitmen gerekir belki eşini biri dolduruşa getiriyor bu gerçekki erkekler ailesin etkisinde çok kalıyorMerhaba,
Daha önce konu açmıştım. Eşim ailemle küs olduğu için beni yalnız göndermişti babaannemin cenazesine başka şehire. Hadi asla haklı değil de bir nebze gelmeyebilir denmişti ama duyar duymaz beni yanız bırakıp oyun oynayıp birgün sonra ben yalnız gidip iki gün sonra dönene kadar ne aradı ne sordu. Öldün mü kaldın mı bile demedi ve bu kabul edilemez demiştik.
Kendisiyle konuştum bunun kabul edilemez oldugunu evliliğe devam ediyorsa kendi katılmasa bile ölüm hastalık gibi durumlarda en azından benimle birlikte gelmesi gerektiğini konuştum. Israrla hayır ben gelmem modunda. E bu ölüm her zaman hayatımızda. Hadi bunda kendim gidebildim Allah korusun çok kötü olup yalnız gidemeyeck olursam diyorum doğru düzgün cvp bile vermedi. Dedim ben göze alamıyorum herkes esiyle beni düşün dayanamıyorum eksikliğini hissediyorum ama sonuç yok. O zaman benden bitti dedim ve ayrılmaya karar verdim. Eşyalarımı bile toplamaya başladım.
Tabi bu aralar psikolojim bozuk. Fikrine güvendiğim bir iki kişiyle konusunca daha da çelişkiye düştüm. Zamanla düzelir mi konusunu göze alamıyorum açıkçası aşırı kindar. Asla unutmaz. Hadi kötü günde geldi diyelim bayrama düğüne asla gelmes gibi hissediyorum.
Bir yıl oldu evleneli. Çalışıyorum. Çocuk yok. Ailem arkamda. Ancak bir yandan da evim,düzenim,binbir özenle seçtiğim eşyalarım,komsularım. Yani ayrılığın getirdiği o gelgitleri mi yaşıyorum bilmiyorum. Net düşünemiyorum ama bir yola da girdim.
Ha öncesinde bu durumdan önce iyi miydiniz derseniz bi iyi bi kötü devam ediyorduk herşey süperdi diyemem ki çogu evlilikte olur gelgitler diye düşünüyorum.Ama tabi adamın kendine odaklı hayat tarzından dolayı krize girdiğim zamanlar çok oluyordu.
Herşeyin hayırlısı diyorum eğer ayrılmam hayırlıysa engel çıkmasın eğer devam etmem hayırlıysa da bişey olur ve kalır diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim kafamı karıştırmadan lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Normal sakin bir konusma olmadı zaten hemen sinirlenip ses yükseltir. Daha ben gelmesini bekledğim için bana kızgın. Bi kaç olayda daha ayrılalım konusması yapılmştı ve hep kendi geri uğrasmıstı. Bu defa dur demem dedi. Ben de deme zaten dedim.Uzulmeniz çok normal, alıştığınız bir düzen, bir rutin var sonuçta. Atlatmaniz zor olmaz diye düşünüyorum zaten mutlu değilsiniz. Eşiniz ne tepki verdi ayrılmak isteyince?
Bunun böyle olma sebebi anne baba zaten. Aynı kindarlığı onlarda da gözlemledim. Eminim sırtını sıvazlıyorlardır.Diyemez haklısınız, ayakta bile duramayacak halde olabilirsiniz, Allah kötü gün göstermesin ama insan yaşadıkça görücek bunları. Her seferinde kinini alevlendiricekse böyle bilmiyorum yani işiniz çok zor. Aynı şeyi kendisi kesinlikle kabul etmezdi. Yok mu bir büyük, onun ailesinden bununla konuşacak akıl sahibi biri. Anne babası ne diyor bu duruma?
Normal sakin bir konusma olmadı zaten hemen sinirlenip ses yükseltir. Daha ben gelmesini bekledğim için bana kızgın. Bi kaç olayda daha ayrılalım konusması yapılmştı ve hep kendi geri uğrasmıstı. Bu defa dur demem dedi. Ben de deme zaten dedim.
Anne dolduruyorsa be bu da dolduruşa geliyorsa benim düzeltebileceğim bi durum değil ki bu.yuva yıkmak kolay ama ayakta tutmak emek ister bazen eşini çoçugun gibi egitmen gerekir belki eşini biri dolduruşa getiriyor bu gerçekki erkekler ailesin etkisinde çok kalıyor
Kendini haklı görüyor. Benim yanımda olup teselli etmesi gerektiği gibi bir düşüncesi yok. Bu defa dur demem gidecek olursan dedi. Ben de deme zaten dedim.Boşanıyorum deyince ne tepki verdi? Ben onu merak ettim.
Klasik erkek davranılı. Önce blöf sanıyorlar. Gerçek gidersen de ayağına kapanır bak görKendini haklı görüyor. Benim yanımda olup teselli etmesi gerektiği gibi bir düşüncesi yok. Bu defa dur demem gidecek olursan dedi. Ben de deme zaten dedim.
Anne dolduruyorsa be bu da dolduruşa geliyorsa benim düzeltebileceğim bi durum değil ki bu.
[/QUOTE işte o dolduruyorsa sen iki doldur bu iş böyle yürür
Böyle ana babanın çocuğuyla evlenilmez aslında. Siz düşünün taşının, konuşmayı deneyin, boşanma talebiniz bile yapmayalım konuşalım bir diye yaklaşmıyorsa yapacak birşey yok. Danışman olaylarına nasıl bakıyor, deneseniz bir. Ne kadar öküz olduğunu objektif bir ağzın ona söylemesi güzel olurdu.Bunun böyle olma sebebi anne baba zaten. Aynı kindarlığı onlarda da gözlemledim. Eminim sırtını sıvazlıyorlardır.
Eşyalarımı koliliyorum şu an. Bundan sonra da umarım hiçbişey yapmaz da içim rahat acabalar olmadan giderim...Klasik erkek davranılı. Önce blöf sanıyorlar. Gerçek gidersen de ayağına kapanır bak gör
Senin için her şey hayırlısı olsun canım bence doğru karar vermişsin ama çok gördüm böyle adamları. Son ana kadar işin ciddiyetini anlamıyorlar aradan zaman geçip dank edince de yalvar yakar döndürme çabalarıEşyalarımı koliliyorum şu an. Bundan sonra da umarım hiçbişey yapmaz da içim rahat acabalar olmadan giderim...
Evlendikten sonra öğrendim tabi anne babanın da öyle olduğunu. İlk zamanlar demiştim terapist olayını ben de sorun yok demişti. Daha ne denir bilmiyorm bu insan ki 8 yıl üni. Okumuş. Tabi ki eşyanın kıymeti yok iki maaşıma bakar alırım hepsini ama bi duygusallıkla yaklaşıyorım sanırım.Böyle ana babanın çocuğuyla evlenilmez aslında. Siz düşünün taşının, konuşmayı deneyin, boşanma talebiniz bile yapmayalım konuşalım bir diye yaklaşmıyorsa yapacak birşey yok. Danışman olaylarına nasıl bakıyor, deneseniz bir. Ne kadar öküz olduğunu objektif bir ağzın ona söylemesi güzel olurdu.
Diğer yandan Maddi sebepler size engel olmasın, eşyanızı alıp çıkarsınız ama sizin dediğim gibi ne istediğiniz çok önemli. İnanın duygusal ihtiyaçların karşılanmadığı bir evlilikte sırf bu sebeple yakalanılan hastalıkların yanında inanın eşyanın önemi yok.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Adamın haklı sebepleri varsa başka olabilir. Ayrıca şöyle bişeyde var ben evlendikten sonra ikimizde babaanneleri kaybettik benim babannem vefat ettiğinde başka şehirdeydim hamileydim enson babaannemi yıllar önce görmüştüm o da pek sevmezdi düzgün bi anımız bile yok. Eşimde gitmeyi göndermeyi teklif bile etmedi bende oturup ağlamadım. Eşimin babaannesi vefat ettiğinde kaç gün çıkmadı aklımdan yıllar geçti aklıma geldikçe içim burulur çok da ağladım. Sizinde öyle bişeyse olabilirBen o konuyu açık açık yazmak istemiyorum şu an doğru da bulmuyorum öncelikle. Her ne olduysa sonuçta biz bu evliliğe devam ettik. E evliliğe devam ediliyorsa gerekleri yapılmalı değil mi? Bu açıdan bakın istiyorum
Benim için zor olan kısım eşyamı toplayıp şu evden çıkmak. Çünkü yalnız yapmak zorundayım herşeyi ailem gelmiyo. Burdan çıktıktan sonra umrumda olmaz.Senin için her şey hayırlısı olsun canım bence doğru karar vermişsin ama çok gördüm böyle adamları. Son ana kadar işin ciddiyetini anlamıyorlar aradan zaman geçip dank edince de yalvar yakar döndürme çabaları
Eşin ailenle neden konuşmuyor? Yazdın mı bilmiyorum bakmadım ön sayfalaraEvlendikten sonra öğrendim tabi anne babanın da öyle olduğunu. İlk zamanlar demiştim terapist olayını ben de sorun yok demişti. Daha ne denir bilmiyorm bu insan ki 8 yıl üni. Okumuş. Tabi ki eşyanın kıymeti yok iki maaşıma bakar alırım hepsini ama bi duygusallıkla yaklaşıyorım sanırım.
En doğru karar. Seni yalnız bırakmakla kalmamış sana değer vermediğini de göstermiş zaten boşanma kararına verdiği cevapla. Çoook mutlu olursun inşallahEşyalarımı koliliyorum şu an. Bundan sonra da umarım hiçbişey yapmaz da içim rahat acabalar olmadan giderim...
Konu ben üzülürken ve yalnız kalkıp giderken beni görmezden gelmesi...Bence yanlış düşünüyorsunuz. Adamın haklı sebepleri varsa başka olabilir. Ayrıca şöyle bişeyde var ben evlendikten sonra ikimizde babaanneleri kaybettik benim babannem vefat ettiğinde başka şehirdeydim hamileydim enson babaannemi yıllar önce görmüştüm o da pek sevmezdi düzgün bi anımız bile yok. Eşimde gitmeyi göndermeyi teklif bile etmedi bende oturup ağlamadım. Eşimin babaannesi vefat ettiğinde kaç gün çıkmadı aklımdan yıllar geçti aklıma geldikçe içim burulur çok da ağladım. Sizinde öyle bişeyse olabilir
taabki zor degil hatta bosanmak benim。icin alisa gelmis bi olay hukuk calisani olarak sayisiz dava actim。neler dusunerek evleniyosun neyle karsilasiyosun iyilerle karsilastirsin allah ne diyimNitelikli yalnızlık öyle bir evlilikten kat kat kat kat...... daha iyidir. Boşanmak da hiç zor değil. Yeter ki insan nasıl bir hayat yaşamak istiyor bilsin.
sanmam。。。balik bastan kokuyo kimse degismez benceEvde sürekli bi kavga her bayramda düğünde hastalıkta. Sadece kendi de kinini bırakıp normal davranırsa yürür merak ettiğim de bu acaba değişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?